Dj-Rembrand писал(а):Хто що знає про даний сайт
с первого взгляда
Dj-Rembrand писал(а):Хто що знає про даний сайт
Дякую!!!BOBA-PO писал(а):На год Козы желаю вам
Взять за рога мечту любую.
Пусть все вам будет по зубам,
И неприятности минуют.
Семья здорова будет пусть,
В делах сопутствует удача.
Тревог пускай исчезнет груз,
Финансы никогда не плачут!
С Новым годом!
По срокам 2-3 месяца, категории переходят на рум.,права, можем помочь с обменом.Deka писал(а):Привіт хто вкурсі який процес обміну прав на румунські які документи як там з категоріями термін і скільки грошей вартує?
Права надо отдать, должна быть прописка в Сучаве если нет тогда можем сделать, цена в ПП.Deka писал(а):які документи потрібно чи потрібно урк права відавати? ціна яка?
Может быть что даная информация очередной интернет феик, официальной инфы нет.Dj-Rembrand писал(а):Бачу в новинах,дойшли до того,що санкції вже хотять приміняти і до власників двох паспортів,от вам і покращення,да знаю що це не законно мати двойне громадянство,але якщо людина по життєвих проблемах не може влаштувати своє майбутнє в нас,то чому б не забезпечити своє майбутнє в ЄС і без нашої влади і їхніх мільйонних податків...І при тому бути громадянином України...В принципі,від держави нічого не отримую,то який сенс мені щось їм оплачувати,вистачає податків включених в товари і все підряд.Постійно нова влада,нові податки і нічим не менші...Того люди і шукають виходу з положення.Якби стояло питання Ромун чи Українець,то поклонився б Українській школі і ВУЗу за науку і землі за хліб,який дала з картоплею і все.І їв би Ромунську картоплю і Хліб,доречі нічим не гірша...Я люблю свою країну тільки не люблю владу і не полюблю ніколи і виконувати їхні забаганки я не збираюсь і обрав би таке громадянство тільки заради своєї вигоди.