BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Ця довіреність робилась конкретно вже для сор та соб,тому термін невідомий
-
- Активіст
Я теж робила вже після виходу в приказ, суто для запису на присягу, тому й здивувало, що термін - 2 роки. Подумала тоді, що це якийсь стандарт в адвокатів. Ну, сподіваюсь у Вас вирішиться все.qetu писал(а):Ця довіреність робилась конкретно вже для сор та соб,тому термін невідомий
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
Мені казали на рік писати, але порадившись написав на пів року. От час спливає, а СОР так і не має. Але думаю це скоро вирішиться. Думаю якби на рік написав, то так і чекав би рік безрезультатно мабуть.Iren1989 писал(а):Я теж робила вже після виходу в приказ, суто для запису на присягу, тому й здивувало, що термін - 2 роки. Подумала тоді, що це якийсь стандарт в адвокатів. Ну, сподіваюсь у Вас вирішиться все.qetu писал(а):Ця довіреність робилась конкретно вже для сор та соб,тому термін невідомий
-
- Активіст
А я, мабуть, свою так і не використаю. На присягу сама записалась в результаті. Свідоцтва зараз відносно швидко та безплатно роблять в консульствах. По останніх відгуках, за 1 місяць в Київському, за 2 місяці в Чернівцях. Сподіваюсь, це не буде єдиними винятками.minte писал(а):Мені казали на рік писати, але порадившись написав на пів року. От час спливає, а СОР так і не має. Але думаю це скоро вирішиться. Думаю якби на рік написав, то так і чекав би рік безрезультатно мабуть.Iren1989 писал(а):
Я теж робила вже після виходу в приказ, суто для запису на присягу, тому й здивувало, що термін - 2 роки. Подумала тоді, що це якийсь стандарт в адвокатів. Ну, сподіваюсь у Вас вирішиться все.
Читала вашу ситуацію. Жаль, що так вийшло. Сподіваюсь, таки скоро напишете про отримання свідоцтва.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
Надіюся)Iren1989 писал(а):А я, мабуть, свою так і не використаю. На присягу сама записалась в результаті. Свідоцтва зараз відносно швидко та безплатно роблять в консульствах. По останніх відгуках, за 1 місяць в Київському, за 2 місяці в Чернівцях. Сподіваюсь, це не буде єдиними винятками.minte писал(а):
Мені казали на рік писати, але порадившись написав на пів року. От час спливає, а СОР так і не має. Але думаю це скоро вирішиться. Думаю якби на рік написав, то так і чекав би рік безрезультатно мабуть.
Читала вашу ситуацію. Жаль, що так вийшло. Сподіваюсь, таки скоро напишете про отримання свідоцтва.
-
- Активіст
А как в Киеве с присягой ? Кто знает, можно ли присягу сдать там ? Если да,
то ,как со сдачей ? Как в бухаресте или лучше , хуже ?
Если кто сдавал в Киеве расскажите пожайлуста .
А то , кроме ужасов бухареста нет никакой инфы.
-
- Активіст
В Киеве сдавать присягу нельзя, так же как и в других консульствах Украины.Olexii писал(а):А как в Киеве с присягой ? Кто знает, можно ли присягу сдать там ? Если да,
-
- Зацікавлений
Кто летал из Сучавы, как думаете каким автобусом из Черновцов лучше выезжать, в 05:10 утра или 07:10 утра?
Рейс в 11-45.
Рейс в 11-45.
-
- Активіст
Прикольно . Сегодня списался с посредником , который за 300 открепление делает на Киев.veterok20 писал(а):В Киеве сдавать присягу нельзя, так же как и в других консульствах Украины.Olexii писал(а):А как в Киеве с присягой ? Кто знает, можно ли присягу сдать там ? Если да,
Блин , буду учить язык потихоньку .
-
- Активіст
А вы уверены, что это не развод?Olexii писал(а):Прикольно . Сегодня списался с посредником , который за 300 открепление делает на Киев.veterok20 писал(а):
В Киеве сдавать присягу нельзя, так же как и в других консульствах Украины.
Блин , буду учить язык потихоньку .
Пускай он скинет как доказательство уже полученное acordul scris на другого человека, где написано, что ANC не возражает против того, чтобы украинец сдавал присягу в консульстве Румынии в Киеве. Если не скинет и сольется, то значит просто хотел поднять денег.