BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

УкраїнкаЯ
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение УкраїнкаЯ » 24 май 2017, 21:22

LimbaRomania писал(а):
УкраїнкаЯ писал(а): На рахунок заходу важко вгадати в якому буде легше, в якому Тіну не буде присутній і т.д., і плюс- краще йти в своєму заході, а не пізніше, бо потім в залі уже питали "хто тут знаходиться з іншого заходу, хто мав бути в 8.30, в прийшов зараз", і потім питали людину "чому ви запізнилися і т.д.", тобто виникають лишні питання, а не факт, що ви виграєте від того, що підете пізніше.
На рахунок того як обійти рижу можу сказати тільки одне: вони викликають на середину десь по 8-10 чол і перший 100% попадає до рижої, тому якщо вас зачитають першим з цієї десятки, то можна ніби трошки довго виходити, щоб першим біля рижої став уже хтось наступний, а ви біля нього. Ну це єдине, на що я надіятись, просидівши там трохи часу і спостерігаючи за всім що відбувається)). Так появлявся хоч якийсь шанс, що ти підеш до чорної.
Я не можу сказати, що дуже добре знаю мову, але розуміла все, що там говорили від самого входу і до отримання сертифікату, що говорив Чезарь (зам. Тіну) вкінці і охоронець на початку всієї процедури, розуміла всі питання які чула що задавали іншим і могла на них в думці відповісти. Мене питала чорна: чи знаю мову, скільки часу вчила, як вчила, де і ким працюю, з яким товаром маю справу на роботі (в мене буд. матеріали, які треба було перерахувати), де і коли робила фотографії, чи заміжня, скільки часу і чи маю дітей, ну і здається все...

Відправлено через 9 хвилини 5 секунди:

Ой, я не впевнена на рахунок того, що в другому заході все швидше відбувається, бо я точно не впевнена скільки в нас людей було в кожному заході (думаю плюс- мінус однаково), то перший захід здавав з 8.30 до 11, а другий з 12 до 5 год і вони зовсім не виглядали втомленими))
Спасибо Вам большое за такие открытые ответы, очень Вам благодарен.
На сколько я понял главное понимать что они спрашивают, а если в ответе будет хромать грамматика, то, могут закрыть глаза, верно?
Якщо граматика храмає, то краще відповідайте максимально коротко, головне, щоб по темі. Обов'язково позаймайтесь з репетитором, щоб послухати вимову. Підготуйте фрази типу "повторіть, будь ласка", "говоріть, будь ласка, повільніше", "повторіть голосніше" і все в такому роді, щоб можна було перепитати якщо не почуєте. Мене охоронець на вході запитав дуже швидко дуже довге питання і, звичайно, я розгубилася з самого початку, попросила повторити повільніше- розклав речення по кожному слову окремо- виявилось легеньке і зрозуміле питання. А то рижа, кажуть, не хоче повторювати, можна спробувати хіба сказати щось типу, що ви дуже хвилюється, сьогодні дуже важливий день в вашому житті, ви довго його чекали і т.д. (підготуйте собі на всякий випадок таке довге коректно складене речення з репетитором, гарно його запам'ятайте, а раптом знадобиться і пройде)).

LimbaRomania
Зацікавлений
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение LimbaRomania » 24 май 2017, 21:26

УкраїнкаЯ писал(а):
LimbaRomania писал(а):
Спасибо Вам большое за такие открытые ответы, очень Вам благодарен.
На сколько я понял главное понимать что они спрашивают, а если в ответе будет хромать грамматика, то, могут закрыть глаза, верно?
Якщо граматика храмає, то краще відповідайте максимально коротко, головне, щоб по темі. Обов'язково позаймайтесь з репетитором, щоб послухати вимову. Підготуйте фрази типу "повторіть, будь ласка", "говоріть, будь ласка, повільніше", "повторіть голосніше" і все в такому роді, щоб можна було перепитати якщо не почуєте. Мене охоронець на вході запитав дуже швидко дуже довге питання і, звичайно, я розгубилася з самого початку, попросила повторити повільніше- розклав речення по кожному слову окремо- виявилось легеньке і зрозуміле питання. А то рижа, кажуть, не хоче повторювати, можна спробувати хіба сказати щось типу, що ви дуже хвилюється, сьогодні дуже важливий день в вашому житті, ви довго його чекали і т.д. (підготуйте собі на всякий випадок таке довге коректно складене речення з репетитором, гарно його запам'ятайте, а раптом знадобиться і пройде)).
Спасибо Вам большое еще раз, я Вам очень признателен)

над.37
Зацікавлений

Сообщение над.37 » 24 май 2017, 21:38

На присяге действительно грамматика помогает.Меня она спасла

LimbaRomania
Зацікавлений

Сообщение LimbaRomania » 24 май 2017, 21:46

над.37 писал(а):На присяге действительно грамматика помогает.Меня она спасла
Я думаю достаточно понимать, и давать верный ответ. Допустим если я скажу Eu sunt Ukraina и забуду вставить "Din" - меня не отправят домой за это, ну это чисто пример.
Тем более у меня есть 20 дней грубо говоря, чтобы освоить хоть что-то, мне кажется мне лучше вообще заучивать вопросы.

Aynat
Активіст
Благодарил (а): 63 раза

Сообщение Aynat » 24 май 2017, 21:46

Расскажите, va rog!

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 24 май 2017, 21:50

Я колись читала, що коли вони чують, що в людини правильна граматика, то й ставлення більш прихильніше, і питань менше можна отримати)

Розкажіть, будь ласка, Ваш випадок, цікаво дуже)
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

над.37
Зацікавлений

Сообщение над.37 » 24 май 2017, 21:56

Меня спросили по профессии.Я продавец.Спросили что продаю,ответила что одежду для женщин.спросили откуда привозите.я этот вопрос не поняла,она спросила где покупаете одежду.

gallina
Новачок

Сообщение gallina » 24 май 2017, 21:59

мені здається щ0 оця блондинка з правого боку дійсно завалює людей зараз вона рижа

LimbaRomania
Зацікавлений

Сообщение LimbaRomania » 24 май 2017, 22:08

gallina писал(а):мені здається щ0 оця блондинка з правого боку дійсно завалює людей зараз вона рижа
Эта рыжая уже в зале спрашивает или где?

Ліля
Активіст
Благодарил (а): 23 раза

Сообщение Ліля » 24 май 2017, 22:27

VIRUS777 писал(а):Какую декларацию у нотариуса нужно сделать для СОБ?
Не потрібно жодної декларації від нотаріуса...якщо Ви подаєте на СОБ в Чернівцях...
Ответить