Составь письма и любой преподаватель румынского их переведет . Рассылай сколько душа пожелает .LimbaRomania писал(а):Дай Бог чтобы это было так, пускай вообще уже остается в отпуске чтобы всем по кайфу было.Iren1989 писал(а):
Все на блюдечку подавай)) Вам потрібно, а писати та питати мають інші люди.
До Тіну та Цезаря не писала, але поділюсь останнім слухом для загальної інформації)) На рос. форумі писали, що начебто Тіну у відпустці до 21 червня.
А что за форум если не секрет?
Знал бы я Румынский, я бы уже нафлудил бы всем работникам АНЧ, и узнал бы информацию, тем более я уже каждого из них нашел в фейсбуке, даже охранников, не нашел только домн)
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
ну ось...Iren1989 писал(а):https://www.realitatea.net/baroul-bucur ... 71717.html
Ще одна свіжа стаття та звернення до Тіну та ANC, але в цей раз про обмеження прав адвокатів, хоч теж перекликується з питанням електронного програмування. Тільки зі статті щойно взнала, що коли Тіну звільнили, а Президентом призначили Юлію Чобану посадовці АНЧ позвільнялись в знак протесту) От в них весело там.
Відправлено через 53 секунди:
чи то коли раніше Тіну звільнили?
-
- Активіст
Це вже давня історія з Тіну та Чобану) В статті йде відсилка до неї.snofru писал(а):ну ось...Iren1989 писал(а):https://www.realitatea.net/baroul-bucur ... 71717.html
Ще одна свіжа стаття та звернення до Тіну та ANC, але в цей раз про обмеження прав адвокатів, хоч теж перекликується з питанням електронного програмування. Тільки зі статті щойно взнала, що коли Тіну звільнили, а Президентом призначили Юлію Чобану посадовці АНЧ позвільнялись в знак протесту) От в них весело там.
Відправлено через 53 секунди:
чи то коли раніше Тіну звільнили?
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
[quote="bezumen1"]Какие странички вн паспорта нужно переводить при подаче документов на СОР?(и понадобятся эти копии ещё ?
Я заверял страницы с отметками, записями во вн паспорте, потом отдал на перевод и еще раз на заверение к нотариусу. В Консульство подал без проблем. На всякий случай сделал два экземпляра.
Я заверял страницы с отметками, записями во вн паспорте, потом отдал на перевод и еще раз на заверение к нотариусу. В Консульство подал без проблем. На всякий случай сделал два экземпляра.
-
- Новачок
Моя думка така, що Тіну не у відпустці. Не думаю, що його заступник без нього 2 останні присяги без його відома всіх пропускає на присязі, якщо він з його команди, то не буде йти проти нього. Тіну з Цезаром або мають великі проблеми або дійсно пішла реформа і на присяги будуть проходити як свято, а відсіювати будуть на подачі людей!
-
- Активіст
Я думаю всё вообще до банальности просто: Схема такая же как и у нас в политике - когда начинается наезд на кого либо, то он сразу либо резко заболевает, либо уходит в отпуск...чтобы против человека ничего нельзя было предпринять...ровно до того времени, пока всё не станет тихо, тобишь на рабочие рельсы...а потом человек возвращается и начинается всё сначала.Skysonic писал(а):Моя думка така, що Тіну не у відпустці. Не думаю, що його заступник без нього 2 останні присяги без його відома всіх пропускає на присязі, якщо він з його команди, то не буде йти проти нього. Тіну з Цезаром або мають великі проблеми або дійсно пішла реформа і на присяги будуть проходити як свято, а відсіювати будуть на подачі людей!
Это примерно как у нас традиция задержать какого то коррупционера, поорать про борьбу с коррупцией, а потом тихонько отпустить...ну в общем всё как обычно)
-
- Зацікавлений
Ще декілька присяг, думаю 2-3 і все буде зрозуміло
-
- Активіст
Закордонний паспорт на 5 років біометричний, терміновий закордонний паспорт терміном на 1 рік та булетін не біометричні.гражданин писал(а):Загран/Булетин в Румынии биометрический?
-
- Активіст
Обязательны прописка и брак. Без них не примут.Marathon писал(а):bezumen1 писал(а):Какие странички вн паспорта нужно переводить при подаче документов на СОР?(и понадобятся эти копии ещё ?