BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
больше не буду писать по этому поводу- кто не понемает тот и не поймет- свои якобы *лимбо* знания можете демонстрировать где угодно- а людям нужно получить сертиф, вот и все, ну для солидности можно одеть костюм с галстуком -ну а если спросят про унде окупаць-пусть лучше смотрят как на туземцев больше шансов получить серт, вот попробуй на работу приехать на машине по круче чем у шефа- ответ очевиден нужно будет искать другую работу,, так и здесь, чем глупее тем лучше,
-
- Новачок
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.у
Действительно маразм крепчает, причём тут машина шефа??? Стоит умник в чёрной футболке и с белым пятном от краски, это норм?? Или порванные джинсы, не мытые и вонючие... от збс.. какие нахрен знания?? Если даже с Молдовы люди каряво читали.. вот и закрыли они на это глаза... так надо же усраться сверху на них и потом всем хреново... да, получили.. но хочется чтоб и остальные люди получили то что хотят... а это чисто по хохлятски... сдал и посрать, моя хата с краю...
-
- Зацікавлений
Я вже писав тут - в сорочці, брюках і туфлях, я відчував себе серед тих людей "трохи лохом".
-
- Новачок
Мої вітання всім хто вчора здав присягу !Я одна з цих щасливчиків і тому розумію про що тут пишеться! Мені теж було соромно за нас , побачила своїми очима весь цей "балаган" , перепрошую по-іншому не напишеш!..Бажаю всім успіхів і відчути цей кайф ,що Ви це зробили !!!...P.S. не полінуйтеся - вивчить нарешті присягу і елементарні фрази, щоб Ви хоча б орієнтуватись коли Вас просять сісти, а коли підійти до столу (((
-
- Зацікавлений
Хто подавав документи на СОР в Києві останнім часом відгукніться будь ласка. Цікавить чи порібно СОР батьків чи тільки паспорти. Раніше не треба було, а зараз не знаю, бо написала їм листа, а вони не дали список документів.
-
- Активіст
Самый свежий список документов тут пару страниц назад выкладывали...пролистайте немного назад и вы найдете развернутый ответ на ваш вопрос.лапушка писал(а):Хто подавав документи на СОР в Києві останнім часом відгукніться будь ласка. Цікавить чи порібно СОР батьків чи тільки паспорти. Раніше не треба було, а зараз не знаю, бо написала їм листа, а вони не дали список документів.
-
- Зацікавлений
Цей список давали декілька міс. назад чоловіку в консульстві, а мені сьогодні в листі не дали списку документів, а тільки ссилку наVit-vit писал(а):Самый свежий список документов тут пару страниц назад выкладывали...пролистайте немного назад и вы найдете развернутый ответ на ваш вопрос.лапушка писал(а):Хто подавав документи на СОР в Києві останнім часом відгукніться будь ласка. Цікавить чи порібно СОР батьків чи тільки паспорти. Раніше не треба було, а зараз не знаю, бо написала їм листа, а вони не дали список документів.
якийсь сайт https://www.informatiiconsulare.ro/ а там я не бачу переліку. Тому і запитую, може хтось подавав недавно.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.у
Так по перше це мода така драні сподні та розмальовані футболки!!ivaneckicv писал(а):Действительно маразм крепчает, причём тут машина шефа??? Стоит умник в чёрной футболке и с белым пятном от краски, это норм?? Или порванные джинсы, не мытые и вонючие... от збс.. какие нахрен знания?? Если даже с Молдовы люди каряво читали.. вот и закрыли они на это глаза... так надо же усраться сверху на них и потом всем хреново... да, получили.. но хочется чтоб и остальные люди получили то что хотят... а это чисто по хохлятски... сдал и посрать, моя хата с краю...
По друге самі румуни це не еталон краси та естетики!!
По третє як би Ви не одяглися румуни все рівно будуть вважати Вас бидлом (українців, молдован)
А ось за що я їх поважаю так це за їхнє відношеня до своєї країни та мови, щоби не сталось вони ніколи не будуть розмовляти між собою на іншій мові і не будуть казати типу " а это чисто по хохлятски!!", хоча серед них не менше таких самих які не змогли би прочитати присягу.
Але мені більше сормно за Вас, які "обсирають " країну в який ми живемо, а саме фраза "а это чисто по хохлятски!", я розумію що зараз тяжкі часи, але не Україна винна що ми погано живемо, країна в нас добра - люди погані!! І доречно було би, тут, на форумі розмовляти українською або румунською але ніяк не мовою ворога з яким ми воюємо!! Але глухому не роскажеш а сліпому не покажеш!!!
-
- Активіст
Тогда, следуя логике и здравому смыслу, список у них универсальный на все консульства, по крайней мере, украинские.лапушка писал(а):Цей список давали декілька міс. назад чоловіку в консульстві, а мені сьогодні в листі не дали списку документів, а тільки ссилку наVit-vit писал(а): Самый свежий список документов тут пару страниц назад выкладывали...пролистайте немного назад и вы найдете развернутый ответ на ваш вопрос.
якийсь сайт https://www.informatiiconsulare.ro/ а там я не бачу переліку. Тому і запитую, може хтось подавав недавно.
А значит, можете пользоваться тем, которое дали для Черновцов. Если бы было какое-то отличие, скорее всего Вам бы это указали в письме.
http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f= ... 60#p473712
-
- Новачок
А есть разница по времени где делать СОР и СОБ и потом паспорта делать:
в Бухаресте или в посольстве Румынии?
в Бухаресте или в посольстве Румынии?
Последний раз редактировалось Dancer 28 июн 2017, 18:03, всего редактировалось 1 раз.