Разница в перечне документов и сроках.Dancer писал(а):А есть разница по времени где делать СОР и СОБ и потом паспорта делать:
в Бухаресте или в посольстве Румынии в стране проживания?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
И на сколько разница во времени?Vit-vit писал(а):Разница в перечне документов и сроках.Dancer писал(а):А есть разница по времени где делать СОР и СОБ и потом паспорта делать:
в Бухаресте или в посольстве Румынии?
Я вот допустим даже не знаю где делать перевод на румынский, да еще и заверенный, судя из списка документов отсюда
http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f= ... 60#p473712
-
- Активіст
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.у
Ну про що Ви говорите. Яка мода. Моду можна показувати в клубі чи в кафе з подружками. Це - офіційна подія. Для багатьох взагалі, подія, яка змінює все життя. Про які рвані сподні взагалі річ. Невже не зрозуміло, що на такі події в рваних джинсах чи кросах, кедах - не комільфо взагалі приходити. У нас навіть в школі за шкірку виводили за таке і відсилали додому перебиратись. А тут здобуття громадянства в чужій країні. Ніхто не заставляє при галстуку та піджаку приходити, але міру треба мати у всьому.Ctaca писал(а):Так по перше це мода така драні сподні та розмальовані футболки!!ivaneckicv писал(а):Действительно маразм крепчает, причём тут машина шефа??? Стоит умник в чёрной футболке и с белым пятном от краски, это норм?? Или порванные джинсы, не мытые и вонючие... от збс.. какие нахрен знания?? Если даже с Молдовы люди каряво читали.. вот и закрыли они на это глаза... так надо же усраться сверху на них и потом всем хреново... да, получили.. но хочется чтоб и остальные люди получили то что хотят... а это чисто по хохлятски... сдал и посрать, моя хата с краю...
По друге самі румуни це не еталон краси та естетики!!
По третє як би Ви не одяглися румуни все рівно будуть вважати Вас бидлом (українців, молдован)
А ось за що я їх поважаю так це за їхнє відношеня до своєї країни та мови, щоби не сталось вони ніколи не будуть розмовляти між собою на іншій мові і не будуть казати типу " а это чисто по хохлятски!!", хоча серед них не менше таких самих які не змогли би прочитати присягу.
Але мені більше сормно за Вас, які "обсирають " країну в який ми живемо, а саме фраза "а это чисто по хохлятски!", я розумію що зараз тяжкі часи, але не Україна винна що ми погано живемо, країна в нас добра - люди погані!! І доречно було би, тут, на форумі розмовляти українською або румунською але ніяк не мовою ворога з яким ми воюємо!! Але глухому не роскажеш а сліпому не покажеш!!!
Немає значення, еталон чи не еталон краси румуни. Ви до них їдете, а не вони до вас. У пам'ятках, які дають в консульстві стоїть нагадування про одяг. Дожились. Для нас пишуть 2+2
Про бидло ... хм. Певно, що вас будуть вважати, якщо приїдете у своїх модних рваних споднях чи треніках. І не тільки в Румунії. Не робіть висновків за всіх по якомусь своєму власному комплексі
Последний раз редактировалось Iren1989 28 июн 2017, 18:21, всего редактировалось 1 раз.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Всім треба отримати сертифікат і здати присягу. І як би там не було акуратно і чисто одягнутись і вивчити текст присяги повинен кожний (як ніяк отримуємо громадянство Румунії).
В нас люди дуже дивні, на весілля і на сабантуї одягають найкращі сорочки і черевики налаковані, а в офіційну установу у тапочках (СТИДНО). Сам 2 тиждні назад в цьому переконався.
В нас люди дуже дивні, на весілля і на сабантуї одягають найкращі сорочки і черевики налаковані, а в офіційну установу у тапочках (СТИДНО). Сам 2 тиждні назад в цьому переконався.
-
- Новачок
Я взагалі може носити саме кроси, через проблеми із суглобами.Iren1989 писал(а):Ctaca писал(а):Невже не зрозуміло, що на такі події в рваних джинсах чи кросах, кедах - не комільфо взагалі приходити.
Що мені тепер робити?
-
- Новачок
Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!Iren1989 писал(а):Ctaca писал(а): Немає значення, еталон чи не еталон краси румуни. Ви до них їдете, а не вони до вас. У пам'ятках, які дають в консульстві стоїть нагадування про одяг. Дожились. Для нас пишуть 2+2
Про бидло ... хм. Певно, що вас будуть вважати, якщо приїдете у своїх модних рваних споднях чи треніках. І не тільки в Румунії. Не робіть висновків за всіх по якомусь своєму власному комплексі
-
- Активіст
Так, Європа ходить так. Але точно не на церемонію прийняття громадянства. Демократія демократією, але дрес-код в певних ситуаціях чи робочих місцях ніхто не відміняв.Ctaca писал(а):Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!Iren1989 писал(а):
З патріотичним питанням про державу чи якісь фрази, які вас дуже турбують, звертайтесь до людини до якої у вас претензії. Я про державу нічого не писала. Моє повідомлення стосувалось виключно одягу.
Последний раз редактировалось Iren1989 28 июн 2017, 19:13, всего редактировалось 1 раз.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Я взагалі про одяг написав жартома!! Повнюстю згідний з Вами про урочистисть події!!
Але саму фразу "по хохляцьки" я сприймаю як власну образу!!
Але саму фразу "по хохляцьки" я сприймаю як власну образу!!
-
- Зацікавлений
Ви не праві. В Європі офісні працівники на роботу ходять тількі в діловій класичній одежі. Міністерство юстиції не менш авторитетний заклад ніж офіс.Ctaca писал(а):Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!Iren1989 писал(а):
-
- Новачок
Ше раз пояснюю що про одяг я написав жартома!! Мене быльше дратує ставлення до своєї країни!! До речі як румуни ставляться до людей у яких пів обличя в татуюваннях чи тіло як в майці?Незнакомка писал(а):Ви не праві. В Європі офісні працівники на роботу ходять тількі в діловій класичній одежі. Міністерство юстиції не менш авторитетний заклад ніж офіс.Ctaca писал(а): Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!