BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Vit-vit
Активіст
Благодарил (а): 45 раз

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Vit-vit » 28 июн 2017, 18:00

Dancer писал(а):А есть разница по времени где делать СОР и СОБ и потом паспорта делать:
в Бухаресте или в посольстве Румынии в стране проживания?
Разница в перечне документов и сроках.

Dancer
Новачок
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Dancer » 28 июн 2017, 18:04

Vit-vit писал(а):
Dancer писал(а):А есть разница по времени где делать СОР и СОБ и потом паспорта делать:
в Бухаресте или в посольстве Румынии?
Разница в перечне документов и сроках.
И на сколько разница во времени? :)

Я вот допустим даже не знаю где делать перевод на румынский, да еще и заверенный, судя из списка документов отсюда
http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f= ... 60#p473712

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.у

Сообщение Iren1989 » 28 июн 2017, 18:15

Ctaca писал(а):
ivaneckicv писал(а):Действительно маразм крепчает, причём тут машина шефа??? Стоит умник в чёрной футболке и с белым пятном от краски, это норм?? Или порванные джинсы, не мытые и вонючие... от збс.. какие нахрен знания?? Если даже с Молдовы люди каряво читали.. вот и закрыли они на это глаза... так надо же усраться сверху на них и потом всем хреново... да, получили.. но хочется чтоб и остальные люди получили то что хотят... а это чисто по хохлятски... сдал и посрать, моя хата с краю...
Так по перше це мода така драні сподні та розмальовані футболки!!
По друге самі румуни це не еталон краси та естетики!!
По третє як би Ви не одяглися румуни все рівно будуть вважати Вас бидлом (українців, молдован)
А ось за що я їх поважаю так це за їхнє відношеня до своєї країни та мови, щоби не сталось вони ніколи не будуть розмовляти між собою на іншій мові і не будуть казати типу " а это чисто по хохлятски!!", хоча серед них не менше таких самих які не змогли би прочитати присягу.

Але мені більше сормно за Вас, які "обсирають " країну в який ми живемо, а саме фраза "а это чисто по хохлятски!", я розумію що зараз тяжкі часи, але не Україна винна що ми погано живемо, країна в нас добра - люди погані!! І доречно було би, тут, на форумі розмовляти українською або румунською але ніяк не мовою ворога з яким ми воюємо!! Але глухому не роскажеш а сліпому не покажеш!!! *ukr_flag* *ukr_flag* *ukr_flag*
Ну про що Ви говорите. Яка мода. Моду можна показувати в клубі чи в кафе з подружками. Це - офіційна подія. Для багатьох взагалі, подія, яка змінює все життя. Про які рвані сподні взагалі річ. Невже не зрозуміло, що на такі події в рваних джинсах чи кросах, кедах - не комільфо взагалі приходити. У нас навіть в школі за шкірку виводили за таке і відсилали додому перебиратись. А тут здобуття громадянства в чужій країні. Ніхто не заставляє при галстуку та піджаку приходити, але міру треба мати у всьому.
Немає значення, еталон чи не еталон краси румуни. Ви до них їдете, а не вони до вас. У пам'ятках, які дають в консульстві стоїть нагадування про одяг. Дожились. Для нас пишуть 2+2
Про бидло ... хм. Певно, що вас будуть вважати, якщо приїдете у своїх модних рваних споднях чи треніках. І не тільки в Румунії. Не робіть висновків за всіх по якомусь своєму власному комплексі
Последний раз редактировалось Iren1989 28 июн 2017, 18:21, всего редактировалось 1 раз.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

Skysonic
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Skysonic » 28 июн 2017, 18:17

Всім треба отримати сертифікат і здати присягу. І як би там не було акуратно і чисто одягнутись і вивчити текст присяги повинен кожний (як ніяк отримуємо громадянство Румунії).
В нас люди дуже дивні, на весілля і на сабантуї одягають найкращі сорочки і черевики налаковані, а в офіційну установу у тапочках (СТИДНО). Сам 2 тиждні назад в цьому переконався.

Dancer
Новачок
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Dancer » 28 июн 2017, 18:23

Iren1989 писал(а):
Ctaca писал(а):Невже не зрозуміло, що на такі події в рваних джинсах чи кросах, кедах - не комільфо взагалі приходити.
Я взагалі може носити саме кроси, через проблеми із суглобами.
Що мені тепер робити? :cry:

Ctaca
Новачок

Сообщение Ctaca » 28 июн 2017, 18:29

Iren1989 писал(а):
Ctaca писал(а): Немає значення, еталон чи не еталон краси румуни. Ви до них їдете, а не вони до вас. У пам'ятках, які дають в консульстві стоїть нагадування про одяг. Дожились. Для нас пишуть 2+2
Про бидло ... хм. Певно, що вас будуть вважати, якщо приїдете у своїх модних рваних споднях чи треніках. І не тільки в Румунії. Не робіть висновків за всіх по якомусь своєму власному комплексі
Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 28 июн 2017, 18:39

Ctaca писал(а):
Iren1989 писал(а):
Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!
Так, Європа ходить так. Але точно не на церемонію прийняття громадянства. Демократія демократією, але дрес-код в певних ситуаціях чи робочих місцях ніхто не відміняв.
З патріотичним питанням про державу чи якісь фрази, які вас дуже турбують, звертайтесь до людини до якої у вас претензії. Я про державу нічого не писала. Моє повідомлення стосувалось виключно одягу.
Последний раз редактировалось Iren1989 28 июн 2017, 19:13, всего редактировалось 1 раз.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

Ctaca
Новачок

Сообщение Ctaca » 28 июн 2017, 18:45

Я взагалі про одяг написав жартома!! Повнюстю згідний з Вами про урочистисть події!!
Але саму фразу "по хохляцьки" я сприймаю як власну образу!!

Незнакомка
Зацікавлений
Благодарил (а): 14 раз

Сообщение Незнакомка » 28 июн 2017, 19:15

Ctaca писал(а):
Iren1989 писал(а):
Ви не праві. В Європі офісні працівники на роботу ходять тількі в діловій класичній одежі. Міністерство юстиції не менш авторитетний заклад ніж офіс.

Ctaca
Новачок

Сообщение Ctaca » 28 июн 2017, 19:39

Незнакомка писал(а):
Ctaca писал(а): Я сам не вважаю за одяг дранні джинси та пірванні футболки, але це діло десяте, але майже вся Европа так ходить!! Демократія!! Але я не проте!! Я проте що перестаньте ганьбити державу в який Ви живете!! І тоді можливо ми будемо жити не гірше ніж ті самі румуни!!
Ви не праві. В Європі офісні працівники на роботу ходять тількі в діловій класичній одежі. Міністерство юстиції не менш авторитетний заклад ніж офіс.
Ше раз пояснюю що про одяг я написав жартома!! Мене быльше дратує ставлення до своєї країни!! До речі як румуни ставляться до людей у яких пів обличя в татуюваннях чи тіло як в майці? :P
Ответить