Iren1989,будь ласка,ви самі провокуєте людей,коли вони чипляють ваші інтереси рєшали.Так само ви і мене провокували на конфлікт і я отримав бан від адміністрації лишень за те,що хотів без користі допомогти людям.Або ви погано розумієте російську,украінську,або сконцентруйтесь на вивчені лімби і готуйтесь до присяги,якщо ви не збрехали!Я розумію,що ви прийшли з одеського форуму,та,будь ласка, не перетворюйте наш форум на той балаган рєшал!Дякую. [/quote]Iren1989 писал(а):[quote="bravo"+
Iren1989 вам знову нейметься?Вашої реклами,ваших решал і супер викладачів є в сотні раз більше,ніж моїх рекомендацій мого адвоката,з якими я хотів поділитись учасникам форуму!Слідкуйте,будь ласка,за тим що пишете і як ображаєте співрозмовників!!!Знаєте що,я вам пораджу всеж таки бути стриманною у своїх посередницьких послугах.Я лишень описав ситуацію як я подавав документи,скільки часу це заняло і через якого адвоката.До речі,цього адвоката дуже добре знають в АНК Бухареста.Про вас там нічого невідомо.І я розумію чому ви лихі і весь час хочете принизити мого адвоката,тому що він це робить професійно від вас.Дякую!