BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Всем noroc на присяге!! И отпишитесь, плиз, сразу))))
Привет народ , подскажите как лучше сделать , у меня Бабушка с Молдавии Бульбовского району свидетельство о рождении нету , самому делать в загсе сказали ждать от трех месяцов до 6 месяца , посредник делает же быстрее за 50$ Но я сомневаюсь что это будет оригинал , лучше самому или через посредника ? И есть проверенные люди кто оформит документы и поехать податься ?
-
- Зацікавлений
а ты куда спешишь? ты сам ответ на своей вопросyurorel84 писал(а):Привет народ , подскажите как лучше сделать , у меня Бабушка с Молдавии Бульбовского району свидетельство о рождении нету , самому делать в загсе сказали ждать от трех месяцов до 6 месяца , посредник делает же быстрее за 50$ Но я сомневаюсь что это будет оригинал , лучше самому или через посредника ? И есть проверенные люди кто оформит документы и поехать податься ?
-
- Новачок
На присяге очень много людей сегодня. Вышло уже 2 захода. Говорят, только читали присягу и все. Вопросы им не задавали. Надеемся, так будет весь день!Aynat писал(а):Всем noroc на присяге!! И отпишитесь, плиз, сразу))))
-
- Зацікавлений
только гаишнику обоснуете на каком основании это авто пребывает в УкраинеAlfred писал(а):Незнакомка писал(а):
Тобто виходить, що якщо показувати українськи права - то авто має бути не моє та ввезене не мною.
Стамбульска конвенція - якщо авто завозить іноземець, воно може до року вільно пересуватися по Україні.leliks писал(а):только гаишнику обоснуете на каком основании это авто пребывает в УкраинеAlfred писал(а):
Цим багато хто і користується - авто належить поляку, заганяв його молдован, а їздить українець.
Проблема не в цьому. Проблема як самому завести і потім як краще пересуватися... Щоб не бути прив'язаним до господаря та до того кто заганяв.
-
- Зацікавлений
[/quote]
Дякую за відповідь.
Тобто виходить, що якщо показувати українськи права - то авто має бути не моє та ввезене не мною.
А якщо авто моє і ввіз я - то тільки румуньски права та румунський паспорт і прикидатися румуном до кінця.
Я правильно зрозумів?[/quote]
от я це так теж розумію, що якщо показуєш техпаспорт/паспорт/права румунські то наче все ок, а якщо техпаспорт/паспорт - рум, а права українські то вже не гуд... не знаю... просто якщо показувати всі доки румунські то можуть в паспорті подивиться штампи про вїзд і тоді треба вїжджати як румун і помнить про 90/180, або завезти машину і себе, потомі виїхать як румун а заїхать як укр, але шось сильно багато телодвижений так сказать)
про присягу - це добрі новини...
Дякую за відповідь.
А якщо авто моє і ввіз я - то тільки румуньски права та румунський паспорт і прикидатися румуном до кінця.
Я правильно зрозумів?[/quote]
от я це так теж розумію, що якщо показуєш техпаспорт/паспорт/права румунські то наче все ок, а якщо техпаспорт/паспорт - рум, а права українські то вже не гуд... не знаю... просто якщо показувати всі доки румунські то можуть в паспорті подивиться штампи про вїзд і тоді треба вїжджати як румун і помнить про 90/180, або завезти машину і себе, потомі виїхать як румун а заїхать як укр, але шось сильно багато телодвижений так сказать)
Ось і мені це непокоїть: якщо ти румун, то маєш мати штампи про вїзд, і перебувати можешь тільки три місяці за півроку.dex2006 писал(а): от я це так теж розумію, що якщо показуєш техпаспорт/паспорт/права румунські то наче все ок, а якщо техпаспорт/паспорт - рум, а права українські то вже не гуд... не знаю... просто якщо показувати всі доки румунські то можуть в паспорті подивиться штампи про вїзд і тоді треба вїжджати як румун і помнить про 90/180, або завезти машину і себе, потомі виїхать як румун а заїхать як укр, але шось сильно багато телодвижений так сказать)
А завезти авто як румун, стати недалеко від пункту перетину, повернутися пішки, і зайти вже як українець - це не так вже довго.
Відправлено через 5 хвилини 3 секунди:
Даїшнику може і ні, а поліцейський у місті може поцікавитися. Якщо я скажу що я іноземець, він може поцікавитися на якій підставі я знаходжусь в Україні...myeuropassport писал(а): а с чего Вы взяли что Вы должны предъявлять гаишнику какой либо паспорт ?? у нас что паспортный контроль в Украине??__)) водительское удостоверение, техпаспорт, страховка (в случае оформления постановления) вот и все. Пусть сидит и думает гаишник что к чему. А вот таможенная служба будет проверять дни и т.д....=)
Принаймні раніше мєнти дуже любили перевіряти доки студентів іноземців і шукати привід зрубити бабла.
-
- Активіст
Чудова новина, дякую! Після кожного такого відгуку, як камінь з душі. Сподіваємось, так і надалі буде.drew2v писал(а):На присяге очень много людей сегодня. Вышло уже 2 захода. Говорят, только читали присягу и все. Вопросы им не задавали. Надеемся, так будет весь день!Aynat писал(а):Всем noroc на присяге!! И отпишитесь, плиз, сразу))))
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
То що поліцейські це фігня,томожена служба може вам накласти штраф за те що ви громадянин України ухилились від розмитнення авто.їх не цікавить що ви громадянин румунії чи сша.Alfred писал(а):Ось і мені це непокоїть: якщо ти румун, то маєш мати штампи про вїзд, і перебувати можешь тільки три місяці за півроку.dex2006 писал(а): от я це так теж розумію, що якщо показуєш техпаспорт/паспорт/права румунські то наче все ок, а якщо техпаспорт/паспорт - рум, а права українські то вже не гуд... не знаю... просто якщо показувати всі доки румунські то можуть в паспорті подивиться штампи про вїзд і тоді треба вїжджати як румун і помнить про 90/180, або завезти машину і себе, потомі виїхать як румун а заїхать як укр, але шось сильно багато телодвижений так сказать)
А завезти авто як румун, стати недалеко від пункту перетину, повернутися пішки, і зайти вже як українець - це не так вже довго.
Відправлено через 5 хвилини 3 секунди:Даїшнику може і ні, а поліцейський у місті може поцікавитися. Якщо я скажу що я іноземець, він може поцікавитися на якій підставі я знаходжусь в Україні...myeuropassport писал(а): а с чего Вы взяли что Вы должны предъявлять гаишнику какой либо паспорт ?? у нас что паспортный контроль в Украине??__)) водительское удостоверение, техпаспорт, страховка (в случае оформления постановления) вот и все. Пусть сидит и думает гаишник что к чему. А вот таможенная служба будет проверять дни и т.д....=)
Принаймні раніше мєнти дуже любили перевіряти доки студентів іноземців і шукати привід зрубити бабла.
щоб не було проблем тільки вихід з громадянства України.
Особисто я навіть просто заїхати на територію україни по рум паспорту не хочу.раз заїхав і спалився на все життя,воно того не стоїть щоб взяти машину на пару тисяч євро дешевше.