Знайомі сказали, але я шось не вірюMignonne писал(а):За законом, досар повинні розглянути протягом 5 місяців після подачі документів, але цього терміну не дотримуються через велику кількість бажаючих віновити громадянство. Раніше чула, що можна скористатись послугами адвоката для пришвидшення розгляду, але подібний запит він зможе зробити тільки після 5-місячного терміну з дня подачі. Плюс, це займе ще якийсь час, тому не факт, що багато від цього виграєте.Sergii11 писал(а):Большое спасибо.хорошего вечера.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунди:
тогда еще вопрос возможно год ждать до выхода в приказ ? или можно ускорить процесс? или у всех по разному?
Відправлено через 5 хвилини 44 секунди:Не обізнана. Яке джерело такої інформації?Канонушка писал(а):Народ мені сьогодні сказали що тіну пішов у відставку, хтось щось чув це правда?
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
В мене присяга теж в четвер, він там багато питає людей, може ви вкурсі?dex2006 писал(а):хм.. перший раз чую та й наче сьогодні субота, в чт він ще був на присязіКанонушка писал(а):Народ мені сьогодні сказали що тіну пішов у відставку, хтось щось чув це правда?
Відправлено через 7 хвилини 47 секунди:
А хтось може скинути мені ссилку на його фейсбук, може там буде якась інформація