Что-то страшное вы рассказываете. В Одессе делала неделю назад- черере, мед.страховка, фото, пашапорт. Анкету заполнила в консульстве ( не онлайн). Никаких билетов, гостинниц и справок из банка.aleatoire писал(а):Віза безкоштовна, робиться тиждень. Тип візи: C/ZABucovineţ писал(а):Якщо робити візу то яка процедура і які документи брати з собою в консульство і в які дні можна приходити на подачу візи (Київ)?...
З собою анкета, cerere, паспорт, паспорт укр, бронь житла, квитки, страхування, виписка з банку, все як на звичайну візу, тільки замість запрошення черере.
kiev.mae.ro/ru/node/579?page=5 - "культурна поїздка"
Перед цим -- реєстрація на evisa.mae.ro, потім присилають час, коли приходити.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Привіт всім! Скажіть хто в курсі? що так з виходом в накази зараз, подавалася минулого року в серпні, мала б уже вийти в наказ, але як про це дізнатия? на сайті оновлення були останнього разу 10 серпня. писала 2 тижні тому, відповіли, що я справа по мені досі розглядається. Писала 3 дні тому ще раз, відповідь ще не отримала,хоча на минулий запис відповідь прийшла наступного дня. в мене номер 69.../DR/2016 тис.
Доброго дня, хто може зробити СОР і СОБ, напишіть будь ласка в приват, ціну і термін. дякую, всім гарного дня
-
- Зацікавлений
как раз ничего страшного, для Киева это стандартный пакет, подавала там месяц назад - страховка, фото, черере, бронь гостиницы, билет на автобус, я сказала что еду на машине (попросили права, техпаспорт, страховку по Украине и зеленую карту), и чек из банкомата с кол-вом средств. Киев от Одессы очень отличается и часто не в лучшую сторонуAynat писал(а):Что-то страшное вы рассказываете. В Одессе делала неделю назад- черере, мед.страховка, фото, пашапорт. Анкету заполнила в консульстве ( не онлайн). Никаких билетов, гостинниц и справок из банка.aleatoire писал(а): Віза безкоштовна, робиться тиждень. Тип візи: C/ZA
З собою анкета, cerere, паспорт, паспорт укр, бронь житла, квитки, страхування, виписка з банку, все як на звичайну візу, тільки замість запрошення черере.
kiev.mae.ro/ru/node/579?page=5 - "культурна поїздка"
Перед цим -- реєстрація на evisa.mae.ro, потім присилають час, коли приходити.
-
- Новачок
а чому самі цього не зробите? це так скалдно? просто не думайте, що якщо ви заплатите гроші комусь - о вам так блискуче і швидко все зроюялть і не просто гроші з вас здеруть. Я от заплатися чималі гроші одній конторі в Чернівцях, після подачі документів і як отрималі від мене гроші, тепер морозятся від мене, не відповідають на дзвінки, но повідомлення. і таких випадків є багато. От доводиться вникати в усе тепер самій. Так що подумайте двічі перед тим як комусь платити гроші.YuraT писал(а):Доброго дня, хто може зробити СОР і СОБ, напишіть будь ласка в приват, ціну і термін. дякую, всім гарного дня
-
- Активіст
Я уже много раз здесь говорил, но повторю еще раз. Сейчас единственной гарантией своевременного изготовления СОР/СОБ является только личная подача. Обратившись с доверенностью к посредникам Вы рискуете получить его при лучшем раскладе через пол года, а при худшем и через 8-9 мес не сделают.YuraT писал(а):Доброго дня, хто може зробити СОР і СОБ, напишіть будь ласка в приват, ціну і термін. дякую, всім гарного дня
чесно кажучи вже і мову призабув, здав присягу ще рік назад, а на курси йти не особо є час. хотя вже задумуюся над цимIKEIS писал(а):а чому самі цього не зробите? це так скалдно? просто не думайте, що якщо ви заплатите гроші комусь - о вам так блискуче і швидко все зроюялть і не просто гроші з вас здеруть. Я от заплатися чималі гроші одній конторі в Чернівцях, після подачі документів і як отрималі від мене гроші, тепер морозятся від мене, не відповідають на дзвінки, но повідомлення. і таких випадків є багато. От доводиться вникати в усе тепер самій. Так що подумайте двічі перед тим як комусь платити гроші.YuraT писал(а):Доброго дня, хто може зробити СОР і СОБ, напишіть будь ласка в приват, ціну і термін. дякую, всім гарного дня
-
- Новачок
а скажіть, я правильно розумію, щоб отримати загран паспорт румнскьй необхідно ці СОР і СОБ робити спершу?YuraT писал(а):чесно кажучи вже і мову призабув, здав присягу ще рік назад, а на курси йти не особо є час. хотя вже задумуюся над цимIKEIS писал(а): а чому самі цього не зробите? це так скалдно? просто не думайте, що якщо ви заплатите гроші комусь - о вам так блискуче і швидко все зроюялть і не просто гроші з вас здеруть. Я от заплатися чималі гроші одній конторі в Чернівцях, після подачі документів і як отрималі від мене гроші, тепер морозятся від мене, не відповідають на дзвінки, но повідомлення. і таких випадків є багато. От доводиться вникати в усе тепер самій. Так що подумайте двічі перед тим як комусь платити гроші.
Мне посредники сделали за месяц,детям за 2 недели.Весной и в начале лета были серьезные задержки,сейчас крайне быстро.Ну а если есть желание и время делать самостоятельно,то это замечательно,так как сэкономите деньги на посредниках.Vit-vit писал(а):Я уже много раз здесь говорил, но повторю еще раз. Сейчас единственной гарантией своевременного изготовления СОР/СОБ является только личная подача. Обратившись с доверенностью к посредникам Вы рискуете получить его при лучшем раскладе через пол года, а при худшем и через 8-9 мес не сделают.YuraT писал(а):Доброго дня, хто може зробити СОР і СОБ, напишіть будь ласка в приват, ціну і термін. дякую, всім гарного дня
-
- Активіст
Это Вам очень сильно повезло, большая редкость, чтобы так получилось при неличной подаче. Обычно всё куда дольше.Траян писал(а):Мне посредники сделали за месяц,детям за 2 недели.Весной и в начале лета были серьезные задержки,сейчас крайне быстро.Ну а если есть желание и время делать самостоятельно,то это замечательно,так как сэкономите деньги на посредниках.Vit-vit писал(а):
Я уже много раз здесь говорил, но повторю еще раз. Сейчас единственной гарантией своевременного изготовления СОР/СОБ является только личная подача. Обратившись с доверенностью к посредникам Вы рискуете получить его при лучшем раскладе через пол года, а при худшем и через 8-9 мес не сделают.