lover писал(а): ↑17 мар 2018, 20:21хех...уже и в беларусии румыны появились я вижу??скоро с монголии пойдут))))
новых румынов можно найти по всему бывшему СССР, так как была депортация и в туркмению и казахстан и мордовию и бирибиждан, самое главное что есть такая возможность -пусть люди и пользуються моментом,
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
А в чем ирония? Во первых, нет такой страны БелАруссия, есть Беларусь, во вторых мои бабушка и дедушка родились и умерли на Буковине. Чем я меньше румын чем вы? P.s я был в Монголии!
-
- Активіст
ирония в том что от границ румынии до беларуси много много км...так что лучше выучите чутка язык без молдованского акцента..выучите присягу на память и т д и т п
п.с.лучше приходить без картошки)))
-
- Зацікавлений
Тупий жарт. Тоді ви беріть з собою сало... А люди, які мають право на рум.громадянство, є і поза чернівецькою областю (здивую lovera))).
P/s. Форум про відновлення рум. громадянства.
P/s. Форум про відновлення рум. громадянства.
-
- Активіст
eu să iau numai mămăliga)))
ca real român
-
- Новачок
Romania este o tara care e patria pentru mai mult ca 40 popoare ))) whotha f*c is realest ? Їм путлєровцям тіки поменше документів треба видавати бо від тих толку нуль а за бухло і дурь кремлівську марамурешську республіку чи щось типу того замутити (за фюрера бабло) можуть спробувати...
Sunt aici sa uit de tine ( Tinu ) sa ma pierd departe in multime* .
Is a wrong answer if they'll ask you - *why are u here today.*
-
- Активіст
dar tu cine ești?la juramântul așa și spune sunt ucrainean sau bielorus..și să ne vedem la rezultatulManele писал(а): ↑17 мар 2018, 22:55Romania este o tara care e patria pentru mai mult ca 40 popoare ))) whotha f*c is realest ? Їм путлєровцям тіки поменше документів треба видавати бо від тих толку нуль а за бухло і дурь кремлівську марамурешську республіку чи щось типу того замутити (за фюрера бабло) можуть спробувати...
drum bun
-
- Новачок
In viata nimic nu este intamplator , Dumnezeu iti da nu atunci cand vrei ci atunci cand ai nevoie. Noroc pentru toti oamenie bune !
Sunt aici sa uit de tine ( Tinu ) sa ma pierd departe in multime* .
-
- Новачок
Доброго дня, прошу підсказати може хтось був в такій ситуації, подавались з чоловіком на відновлення громадянства в травні 2016 в Чернівцях ,через пів року написали на сайт ANC щоб дали нам постійні номер для досара щоб контролювати. По тим номерам чоловік вийшов в жовтні я в січні ,в посольстві в Чернівцях сказали що я є ,а чоловіка немає, під тим номером не він.Писали знову лист в ANC ,відповідні немає вже 2 тиждня. Може потрібно до адвоката звертатись чи чекати, в Чернівцях в посольства кажуть щоб чекати місяць
-
- Активіст
Не хвилюйтеся,просто підійдіть через тиждень знову і все вже може бути.Так було і у нас з чоловіком,хоча ми коли подавалися то чоловіку вдалося податися у грудні а мене завернули через якусь довідку і я подалася у лютому а вийшли у приказ разом.Теж я перевірила свій номер і у мене вже був вихід а у чоловіка вроді немає.Ми підійшли у консулат чернівецький і теж нам сказали прийти через місяць а там знайомі були і підказали прийти нам через тиждень на перевірку....так ось через тиждень якраз були наші обидва і ми записалися на присягу.Удачі вам!Nata-farmasi писал(а): ↑18 мар 2018, 09:27Доброго дня, прошу підсказати може хтось був в такій ситуації, подавались з чоловіком на відновлення громадянства в травні 2016 в Чернівцях ,через пів року написали на сайт ANC щоб дали нам постійні номер для досара щоб контролювати. По тим номерам чоловік вийшов в жовтні я в січні ,в посольстві в Чернівцях сказали що я є ,а чоловіка немає, під тим номером не він.Писали знову лист в ANC ,відповідні немає вже 2 тиждня. Може потрібно до адвоката звертатись чи чекати, в Чернівцях в посольства кажуть щоб чекати місяць