BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Mia
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Mia » 24 мар 2018, 19:17

cacaokwik писал(а):
24 мар 2018, 13:04
Manele писал(а):
23 мар 2018, 09:37
Вчора був на присязі . Виявляється є люди які полінувалися вивчити кілька рядків присяги . Виявляється є румуни та цигани ,в котрих румунська є материнською, що не вміють читати і виразно виражати свої думки словами ... Виявляється Тіну нормальний неупереджений мужик який дає відмову тільки повним неадекватам , тим хто не зумів виразно прочитати 3 рядки нещастних ! Лінюхам безвідповідальним ( ну бо важко знайти таку тверду відмазку яку можна було б закцептувати, коли в тебе є 2 роки часу, а ти не маєш 1 місяця хоча б, щоб виділити його для навчання - для такої важливої справи ) . Всім здавшим вітання та респект ! Нездавшим переосмислення та успіху при наступньому *віршику в Букурешті* :-)
Читаю цей форум уже 4 місяці, хотілось би поділитись своїми враженнями. Також здавала присягу 22 березня в 1 заході. Все виявилось не так страшно, як собі уявляла. Атмосфера не напружена, доамни посміхались, повторювали і говорили повільніше, якщо хтось чогось не розумів. Тіну нікого не валить, і немає ніякого значення звідки ти, як одягнений, і як добре читаєш присягу. З виду суворий чоловік, майже весь час сидів в телефоні, і задавав запитання навмання (тобто і тим, хто запинався читаючи присягу, і тим, хто знав її як "отче наш").Питання були легкими і постійно повторювались: чи знаєш румунську, звідки знаєш, чому сюди приїхав. Іноді замість запитання говорив просто зачитати ще раз присягу. Картавить і дуже швидко говорить, але хто готувався, той його зрозуміє без проблем.
Склалось враження, що половина присутніх взагалі і в очі не бачили до цього тексту присяги, взагалі не готувались, відгукувались російською або українскою, коли називали їх імена, відповідаючи на запитання мололи, що прийде в голову. Для прикладу "для чого ти сюди приїхав?- Тому що моя баба руминка". Соромно трохи за інших було. *balabol* НЕ РАДЖУ відноситись безвідповідально до такого важливого дня. Біля мене сидів чоловік з тернополя, який дуже нервувався, трошки плутав слова, але на всі запитання він відповів. Треба бути готовим, бо запитують неочікувано, можуть перебити. було близько 120 осіб на присязі, з них по одному з Черкас, Луцьк, Тернопіль, Франківськ, всі решта Чернівці і облать. Паспорт забрала в 5 людей, якщо не помиляюсь, в кабінет до Тіну ніхто не ходив. В другому заході, зі слів інших, не здало 10 чоловік, і там були люди, які намагались відповідати Тіну англійською)))
Бажаю всім удачі, вона також потрібна, а головне наполегливості в підготовці!!!! ;)

Я теж з Вами здавала і в мене точно такі враження, прям з кожним словом погоджуюся!
Ще мені дуже сподобалося "Для чого Ви сьогодні приїхали?" - "Еу сунт дін Чернауц")))
Я до речі чула що там було багато людей з інших міст, але вони казали що з Чернівців, типу так менше питань буде. Правда як на мене Тіну взагалі було по барабану хто з Чернівців, а хто з Нью-Йорку

Декстер
Новачок
Благодарил (а): 4 раза

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Декстер » 24 мар 2018, 20:06

lover писал(а):
23 мар 2018, 23:24
Декстер писал(а):
23 мар 2018, 20:27
ездил по Румынскому у же и в Болгарию и в ИТАЛИЮ ЛЕТЕЛ И В еГИПЕТ .Проблем нигде нет.
в Египет прилетел -на контроле удивленно посмотрели и сказали:-румын в Египет?-браво!
улыбнулс и сказал -по приколу Буна сара
а можна трішки детальніше.думаю багатьом буде цікаво.літали літаком з україни.білет брали на укр паспорт ??а по прильту всім пофіг що виходить гр румунії.чи там якась інша система?
білет брав на румунський і в україні був офіційно пройшовши кордон як румун!
все что не делается-к лучшему...

робин
Новачок
Благодарил (а): 10 раз

Сообщение робин » 24 мар 2018, 21:18

Senya писал(а):
24 мар 2018, 17:29
Доброго усім дня. Я знаю що тут писалось неоднарозово, але всеодно запитаю...після отримання булетіна і заграну, заїхав на укр по укр документах. у планах вилітати зі львова до берліну. я маю на рум документи робити бронь? трішки заплутався...і як показувати документи? чи для того щоб замовляти на рум документи потрібно заїхати в укр як рум?
Покупаете билеты на рум. паспорт. в Украине на регистрации рум. паспорт. а погранцам только украинский паспорт. Румынский погранцам в Украине боже упаси показывать . а уже в других странах предъявляете рум. паспорт. Въезжаете в Украину- снова только укр. паспорт.

Декстер
Новачок
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение Декстер » 24 мар 2018, 21:20

робин писал(а):
24 мар 2018, 21:18
Senya писал(а):
Доброго усім дня. Я знаю що тут писалось неоднарозово, але всеодно запитаю...після отримання булетіна і заграну, заїхав на укр по укр документах. у планах вилітати зі львова до берліну. я маю на рум документи робити бронь? трішки заплутався...і як показувати документи? чи для того щоб замовляти на рум документи потрібно заїхати в укр як рум?
Покупаете билеты на рум. паспорт. в Украине на регистрации рум. паспорт. а погранцам только украинский паспорт. Румынский погранцам в Украине боже упаси показывать . а уже в других странах предъявляете рум. паспорт. Въезжаете в Украину- снова только укр. паспорт.
румунський показувати якщо на авто ъдеш з европейською реэстрацыэю!
все что не делается-к лучшему...

робин
Новачок
Благодарил (а): 10 раз

Сообщение робин » 24 мар 2018, 21:25

Olexii 75 писал(а):
23 мар 2018, 17:22
Marathon писал(а):
23 мар 2018, 17:06

Алгоритм действий понятен, при этом у меня остаётся украинский паспорт без отметок. В моем случае хочу попробовать:
- заезжаю в МD c UA по ua паспорту
- вылетаю по ua паспорту
- в ЕС прилетаю по ro паспорту. И на оборот:
- вылет с ЕС по ro паспорту
- прилет в MD по ua паспорту
- выезд с MD в UA по ua паспорт. При этой схеме в EU через MD, у меня будут отметки в ua паспорте. И надежда на то, что не будет вопросов где я был n- кол-во месяцев с «пустым паспортом».

Во всем этом нашим только ua паспорт.
Вам при выезде в укр. Паспорт ставят штамп . И значит вам более 90 дней нельзя находиться
В другой стране . Штамп с датой это фиксирует . Или я ошибаюсь ?
штамп Украина при выезде украинца не ставит ( все в эл.базе) и им пофик сколько времени ты находишься в другой стране. Иностранцам - 90 дней в Украине.

cacaokwik
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение cacaokwik » 25 мар 2018, 01:54

Mia писал(а):
24 мар 2018, 19:17
cacaokwik писал(а):
24 мар 2018, 13:04

Я теж з Вами здавала і в мене точно такі враження, прям з кожним словом погоджуюся!
Ще мені дуже сподобалося "Для чого Ви сьогодні приїхали?" - "Еу сунт дін Чернауц")))
Я до речі чула що там було багато людей з інших міст, але вони казали що з Чернівців, типу так менше питань буде. Правда як на мене Тіну взагалі було по барабану хто з Чернівців, а хто з Нью-Йорку
а на питання "штіц лімба румина?" відповідь "НУ!" взагалі убило))
ніхто нікому не задавав питання через те, що ти не з Чернівців. Я не з Чернівців, так і представлялась, мене нічого не запитували, поряд хлопця запитували з Тернополя, але тільки через те, що дуже тримтів голос у нього через хвилювання, дуже не впевнено говорив. І те відповів на всі запитання і здав, молодчинка!)

Manele
Новачок
Благодарил (а): 29 раз

Сообщение Manele » 25 мар 2018, 10:29

Для возєднання сімї ( коли шлюбний партнер не громадянин ЄУ ) потрібно мати булетін ? Чи вистачить свід.про нар. і заграну біометричного ?
Sunt aici sa uit de tine ( Tinu ) sa ma pierd departe in multime* . :D
Is a wrong answer if they'll ask you - *why are u here today.* *hi*

sem1309
Активіст
Благодарил (а): 46 раз

Сообщение sem1309 » 25 мар 2018, 14:28

Manele писал(а):
25 мар 2018, 10:29
Для возєднання сімї ( коли шлюбний партнер не громадянин ЄУ ) потрібно мати булетін ? Чи вистачить свід.про нар. і заграну біометричного ?
Мене також дуже цікавило це питання, але в більшості країн ЄС булетін не потрібний, уточнюйте в країні , де плануєте робити воз'єднання.
P.S. собі на всякий випадок зробив булетін саме заради цього.

olegflash
Зацікавлений
Благодарил (а): 9 раз

Сообщение olegflash » 25 мар 2018, 14:33

робин писал(а):
24 мар 2018, 21:18
Senya писал(а):
Подскажите, а есть разница на рум или укр брать билет?

leliks
Зацікавлений
Благодарил (а): 33 раза

Сообщение leliks » 25 мар 2018, 14:41

Вопрос. В конкретных приказах,те что видны на сайте АNC, это приказы только лишь с гражданами Молдовы, либо в этих конкретных приказах есть и граждане других стран, но публикуются открыто только граждане Молдовы.
Ответить