BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
При наявності румунського закордонного паспорта в Канаді я можу перебувати лише як турист,чи як у Европі та Англіі маю право на легальну роботу?
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Як турист. Та ще невідомо, чи довго триватиме безвізовий режим між Канадою і Румунією:
https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2 ... munii.html
-
- Новачок
Добрый день! Я получил румынское гражданство, как и все, через присягу и т.д. Моя девушка может получить паспорт через брак со мной? Как происходит этот процесс, через замужество?
Всім привіт.Ось і я вже накінець то отримав свій сертифікат вчора на присязі.Як тут вже вище писали,то здали абсллютно всі!!!!Слава Авету!!!Тіну взагалі не бачив,про що навіть і не жалію.Нов хау є те,що на вчорашній присязі була комісія,яка перевіряла всі паспорти,через двійників так званих,так що тепер ці варіанти ні зким не пройдуть.Бачив після зачитання всіх людей на 3 захід,залишилася група людей десь 15-20 чол.з черере з чернівців,та кишинева які не були в списках в АНС.Подальша доля їх мені не відома але їх насправді шкода,бо вони вчора б 100% здали,а так хто знає як далі.Загалом мій 2 захід 145 чол з Чернвців і десь 5 чол Франківськ.4 чол замість жур се фіу,вимовляли щось інше,напевне через свою віру.А так все супер.Велике спасибі форому за всю інформацію,яку я для себе брав...І ВСІМ УСПІХУ У ВСІХ ВАШИХ ПОЧИНАННЯХ!!!
-
- Новачок
asin писал(а): ↑04 апр 2018, 07:20Если заезжали по сертификату и оставили его в Румынии для изготовления доков, то выехать можете без серитфиката, проблем не будет, погранцы ничего не спрашивают. Проверено лично.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:Ті люди, яких не було в списках потім зайшли з 3-м заходом. Але тенденція якась вже створилась останнім часомSER1984 писал(а): ↑04 апр 2018, 11:59Всім привіт.Ось і я вже накінець то отримав свій сертифікат вчора на присязі.Як тут вже вище писали,то здали абсллютно всі!!!!Слава Авету!!!Тіну взагалі не бачив,про що навіть і не жалію.Нов хау є те,що на вчорашній присязі була комісія,яка перевіряла всі паспорти,через двійників так званих,так що тепер ці варіанти ні зким не пройдуть.Бачив після зачитання всіх людей на 3 захід,залишилася група людей десь 15-20 чол.з черере з чернівців,та кишинева які не були в списках в АНС.Подальша доля їх мені не відома але їх насправді шкода,бо вони вчора б 100% здали,а так хто знає як далі.Загалом мій 2 захід 145 чол з Чернвців і десь 5 чол Франківськ.4 чол замість жур се фіу,вимовляли щось інше,напевне через свою віру.А так все супер.Велике спасибі форому за всю інформацію,яку я для себе брав...І ВСІМ УСПІХУ У ВСІХ ВАШИХ ПОЧИНАННЯХ!!!
Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
Вчора подавав на СОР, СОБ в 4 секторі. Домна, яка приймала доки разом із доками забрала оригінали сертифікатів. Каже, що така практика тепер існує останні 2 тижні. Пояснила тим, що багато випадків підробок було і прийняли таке рішення.
Хтось в курсі цієї новини?
-
- Новачок
Доброго дня Вова ро. хотів дізнатися скільки хоштують Ваши послуги по отриманню Булетіна, обмін українського водійського посвідчення на румунське водійське посвідчення водія, та закордоний паспорт.
-
- Новачок
Доброго дня. Вчора прочитав присягу та отримав сертифікат. Був у 2 заході. Всі з чернівців та області та 3 івано-франківців. Нічого не питали. Був віцепризидент, який терпів все докінця як мужик. Багато хто з дівчат читали девотат а не девотате. Хлопиць якийсь з перших читав присягу 6 чи 7 раз і всеріано не вийшло але його теж пропустили. Приїхав на день раніше. Засилився в хостел pura vida. Він за рогом від анч. Раджу всім, є багато плюсів: він недалеко, персонал розмовляє українською, не ломаною а ніби з чернівців, ціна в 8 євро порадувала.
Писали багато за туалет в метро. Одразу біля метро є підземна стоянка університецької площі. Вона працює 24 години. Туди можна спуститися без будь яких проблем і там є безкоштовний туалет. Також там можна залишити машину ціна 40 лей за 24 години ( ніби багато але в циган на подвірї неподалік така сама ціна.). Всіх вітаю хто був на присязі.
Раджу не відходити від анч після зачитання списків так як охоронець після першого заходу сказав що 2 буде читати в 12 а почав читати в 11 і були такі що не встигли. Дякую за увагу.
Писали багато за туалет в метро. Одразу біля метро є підземна стоянка університецької площі. Вона працює 24 години. Туди можна спуститися без будь яких проблем і там є безкоштовний туалет. Також там можна залишити машину ціна 40 лей за 24 години ( ніби багато але в циган на подвірї неподалік така сама ціна.). Всіх вітаю хто був на присязі.
Раджу не відходити від анч після зачитання списків так як охоронець після першого заходу сказав що 2 буде читати в 12 а почав читати в 11 і були такі що не встигли. Дякую за увагу.
-
- Активіст
Не може, їй потрібно проходити все, що й Ви пройшли з нуля. Але вона може отримати візу за возз'єднанням сім'ї будь де в Європі.
-
- Активіст
Нужно ли делать СОБ румынский или в той стране , где будешь перевести украинский ?
-
- Активіст
Достатньо перевести і зробити апостиль з українського свідоцтва, але на майбутнє, все ж зробіть румунське свідоцтво про шлюб, бо коли прийде час міняти паспорт, то все рівно будете змушені це робити.