хехей..яу і обіцяв роскажу про подачу на паспорт(біометрія-5 років) в сучаві.людина мала булетін але з пропискою в іншому регіоні румунії.я її зареєстрував на 30 травня.приїхали о 8 годині одразу пішли до цього будинку(страда перту рареш 70)там толпа чоловік 80-100 стояла вже і що саме головне одиниці з них мали онлайн реєстрацію,тобто,вся онлайн реєстрація на місяць вперед забита незрозуміло ким, а людей по факту майже немає..всі інші ідуть порядку живої черги,причому пріорітет мають жителі сучавського жудеца,всі інші жудеци він в доволі жосткому тоні сказав стати назад і чекати кінця черги.тобто якщо ви маєте прописку в сучаві-плюйте на цю онлайн реєстрацію..і навіть якщо в інших жудецах ви маєте всі шанси пройти просто приїдьте пораньше.
Далі про себе..я побачивши що всім видають талончики подумав що і мені потрібно його взяти,але коли підійшов і сказав що я зареєструвався онлайн цей чоловік(п..... ),що стояв і регулював рух мені в категоричному тоні сказав щоб я спускався вниз і чекав своєї години(якщо ви всеж таки зареєструвались онлайн то взагалі не суїтітся..вам не потрібно до цього жирного у.... навіть підходити)..тут я побачив що всі люди стають в іншу чергу(оплата послуги на місці)..якщо зайти через браму на територію цього консульства то повернути направо потрібно до упору і голову наліво там побачите..територія там маленька метрів 20 макс..ну там зорінтуєтесь...далі хвилин 40 стояв знову в черзі...підійшли до вікна-це казначейська служба румунії(я так розумію воно працює тільки до 13:30 чи навіть ще раніше закривається)сказали заплатити за паспорт електронік сімплу на 5 років..вона узяла за це 260 лей і айдішку..дуже швидко видрукувала чек і атіт.
після цього тупо стояли там чекали у 10:35 зайшли були записані на 10:50 сказали знову що запрограмувались онлайн..показали чек..заходите всередину..одразу перед вами чуть чуть справа--градусів 15 стіл де пише робота з публікую підходите..там імена тих хто реєструвався онлайн,відмічаєтесь-ПОПРОСИЛИ БУЛЕТІН,ЧЕК ПРО ОПЛАТУ(260 ЛЕЙ)СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ РУМ В ОРИГІНАЛІ І СВІДОЦТВО ПРО ГРОМАДЯНСТВО(соб у него нет так как холост)потім у них є 3 кабінета(1 для таких як я тобто онлайн,один для живої черги з булетінами і 1 для живой черги хто без булетінів були і такі)нам сказали підійти до камери 8.це зовсім поряд .почекали в черзі хв 15..зайшли.
Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
зайшли,фотку зробили відразу ж запитали такі питання-чи мали раніше паспорт румунський загран..ріст..колір очей..і звідки ви хочете забирати паспорт з жудеца в якому прописана людина чи з сучави..звісно що я відповів з сучави-далі електронний підпис-два відбитка пальців-мене попросила написати номер український клієнта..і видала талончик в якому пише що 13.06 можна буде забрати..сказала що коли буде готовий вони передзвонять..і це все..я перепитав чи це все ші атіт.ра ле реведере.коли виходиш з цієї 8 кімнати там одразу перед вашим лицем
через коридор кімната з написом елібереря пашапортулуй--там видають паспорта.от і все.зараз ще спробую скинути пару фоток
Відправлено через 11 хвилин 11 секунд:
кстатій таксу в 22 лея(консульский збір ч и як там її) я так і не платив..можливо пізніше коли забираєш паспорт??
Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
вот талончик чтобі забрать паспорт
http://mega.dp.ua/file?source=18053021452268312575