я на 12 маю
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Я еду на 5
Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
А что по прошлой присяге?
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
і як знання мови по 5 ти бальній шкалі?Vladmir232323 писал(а): ↑31 май 2018, 16:26Я еду на 5
-
- Активіст
от ви просто супер розказчик..на найважливішій деталі не сконцентрували увагу--на місці не можливо оплатити---так де ви оплачували скажіть--в банку чи в каззначействі чи можливо на пошті--і хоча б адресу написали банку(казначейства,пошти)OkM писал(а): ↑31 май 2018, 15:09Потім вже з дитиною поїхали до Ботошан на заграни. Записалися через інтернет на 11.32. Оплатити на місці там неможливо, немає ні кас, ні терміналів. Пішли шукати казначейство. Комісії за послуги не беруть. Рівно 258 лей на одного, три паспорти - приблизно 160 євро.
Повернулися у відділення (Міхая Емінеску 24), вислухали від начальника промову, які ми безтолкові, бо мову треба знати дуже добре, а не так собі, перепитуючи через раз. Почав дитину питати, скільки йому років. Я відповіла, а він розкричався, що не мене питає, і дітям також треба знати мову. Але покричав і десь пішов. Це вони так самостверджуються.
Зайшли в кабінет на подачу.
Там все стандартно. Нас обслуговував приємний хлопець біля вікна. Ми одразу запитали його, чи можна англійською і він сказав "ОК". Англійська у нього хороша (кажу як вчитель). І ми мішаною румунсько-англійською дуже швидко справилися. Швидше, ніж поряд довго копирсалися молдовани, яких ніяк не могли сфотографувати.
Дали талончик на 13.06. Ми сказали "Have a nice day". І з посмішками вийшли, задоволені, бо нарешті цей біг по колу дійшов до кінця.
і да я 13.06 також їду за паспортом але в сучаву))))
-
- Зацікавлений
Вы водите человека буквально за руку по всем помещениям, кабинетам, в кассу? чиновники не возражают такому?
-
- Активіст
ни слова не сказали..а когда зашли в кабинет к фотографу я ещо и на кресло для фотографирования уселся сначала))я думаю это из за того что я там не примелькался.так один раз пришол.а так я видел как какой то посредник заводил сразу нескольких с укр паспортами чето сказал мужику на входе на ухо и сунул в руку две пачки сигарет и тот тоже без проблем пропустил
-
- Активіст
Да,сигареты по прежнему делают погоду в Румынии.....lover писал(а): ↑31 май 2018, 20:49ни слова не сказали..а когда зашли в кабинет к фотографу я ещо и на кресло для фотографирования уселся сначала))я думаю это из за того что я там не примелькался.так один раз пришол.а так я видел как какой то посредник заводил сразу нескольких с укр паспортами чето сказал мужику на входе на ухо и сунул в руку две пачки сигарет и тот тоже без проблем пропустил
-
- Зацікавлений
Якщо Ви їдете у Сучаву, то Вам адреса не знадобиться. Але скажу, чому ні: площа Революції 3. А чи можна оплатити десь, окрім казначейства? Відповідь - НЕ МОЖНА!!! Тільки там. Бо той їхній чудо-шеф починає зразу кричати, що у банку не можна.lover писал(а): ↑31 май 2018, 17:38от ви просто супер розказчик..на найважливішій деталі не сконцентрували увагу--на місці не можливо оплатити---так де ви оплачували скажіть--в банку чи в каззначействі чи можливо на пошті--і хоча б адресу написали банку(казначейства,пошти)
і да я 13.06 також їду за паспортом але в сучаву))))
А щодо розповіді, то багатьом цікаво, як все проходить. Бо не всі їдуть з контрабандними сигаретами.
Коли ми проходили попередні етапи, то я б рада була почитати такі пости, як оце мій був, але їх не було і немає тепер. Зате є тисячний раз запитання про перетин кордону.
У кожного своя ситуація. Але будь-яка інфа зайвою не буде.
-
- Активіст
OkM писал(а): ↑31 май 2018, 23:07дякую великеlover писал(а): ↑31 май 2018, 17:38
Якщо Ви їдете у Сучаву, то Вам адреса не знадобиться. Але скажу, чому ні: площа Революції 3. А чи можна оплатити десь, окрім казначейства? Відповідь - НЕ МОЖНА!!! Тільки там. Бо той їхній чудо-шеф починає зразу кричати, що у банку не можна.
А щодо розповіді, то багатьом цікаво, як все проходить. Бо не всі їдуть з контрабандними сигаретами.
Коли ми проходили попередні етапи, то я б рада була почитати такі пости, як оце мій був, але їх не було і немає тепер. Зате є тисячний раз запитання про перетин кордону.
У кожного своя ситуація. Але будь-яка інфа зайвою не буде.
я вже став таким досвыдченим що коли(якщо) здам присягу крым булетына сам все буду робити
-
- Новачок
Доброго дня. Хто їде на присягу 24.07 автомобілем? Є три дорослих людини і одне 4 місячне немовля. Якщо є місця напишіть! Автокрісло для дитини є. Бажано щоб був кондиціонер, переживаєм за дитину. Звичайно не безкоштовно, оплату обговоримо.