ну что делать тогда....ждите...или ищите лучше...я когда мне было нужно номер паспортного стола в ботошанах нашол
..но это дело 10
ну что делать тогда....ждите...или ищите лучше...я когда мне было нужно номер паспортного стола в ботошанах нашол
А Ваши друзья где прописаны? Прописка при подаче и на сдаче присяги тоже играет роль?Ліля писал(а): ↑04 апр 2019, 20:50В этот вторник сдавали мои друзья, их тоже ничего не спрашивали...только сказали читать присягу... Но они точно ничего не платили... они учили язык... В этот вторник многих не спрашивали по вопросам... Знаю, что завалили многих из России, у кого было место рождения - Россия.
Почти пол года в Лондоне. Имею только 10-летний загран. Сделал все необходимые для работы в Англии документы. Нигде не столкнулся с проблемой отсутствия бюлетина!serega1750207 писал(а): ↑07 апр 2019, 23:27всім привіт! поясніть, будь ласка, хто в темі. Отримав СОР в чернівецькому консульстві. далі планую тут же подати на загран. Які переваги дає булетін і рум прописка в заграні? не можу вирішити чи потрібен мені той булетін. жити в румунії не планую. Водійського посвідчення не маю. працювати пишуть на форумі що можна по загран...
(пошуки по форуму не дали результату, або я не те шукаю)
Теж турбує дане питання, оскільки скільки знайомих з рум. громадянством, стільки й думок. Хтось каже, що внутр.рум паспорт потрібен при працевлаштуванні за кордоном, а хтось каже що ні..serega1750207 писал(а): ↑07 апр 2019, 23:27всім привіт! поясніть, будь ласка, хто в темі. Отримав СОР в чернівецькому консульстві. далі планую тут же подати на загран. Які переваги дає булетін і рум прописка в заграні? не можу вирішити чи потрібен мені той булетін. жити в румунії не планую. Водійського посвідчення не маю. працювати пишуть на форумі що можна по загран...
Тут думки розділяються.... Все залежить від того, де хто збирається жити і працювати в Європі... Тому кожен по-різному підходить до цього запитання. Знаю людину, яка багато років працює в Данії, а тільки тепер закінчила епопею і робить паспорти. То вона сказала, що для Данії дуже важливо мати бюлетін, ... Все індивідуально...Різні ситуації бувають...І в банках, і на роботі в різних країнах, вимоги різняться.Principesă писал(а): ↑08 апр 2019, 11:43Теж турбує дане питання, оскільки скільки знайомих з рум. громадянством, стільки й думок. Хтось каже, що внутр.рум паспорт потрібен при працевлаштуванні за кордоном, а хтось каже що ні..serega1750207 писал(а): ↑07 апр 2019, 23:27всім привіт! поясніть, будь ласка, хто в темі. Отримав СОР в чернівецькому консульстві. далі планую тут же подати на загран. Які переваги дає булетін і рум прописка в заграні? не можу вирішити чи потрібен мені той булетін. жити в румунії не планую. Водійського посвідчення не маю. працювати пишуть на форумі що можна по загран...
Накази для громадян України не друкуються...Тому ви там себе точно не знайдете. Там накази для громадян Молдови... Пишіть листа в АNC, і якщо ви вийшли в наказ, то вам обовязково прийде відповідь з номером Наказу!Удачі!