BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Nazareth
Зацікавлений
Благодарил (а): 65 раз

Re: Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Nazareth » 15 окт 2015, 13:27

Caesare писал(а):Доброго дня!

Хто має інформацію, як зараз проходять присяги в Сучаві? Що запитують? є шанси проскочити знаючи гімн та присягу, чи потрібно тянути мову до елементарно розмовної?.

Звичайно потім буде вчитися, але зараз для присяги чи потрібно?
Мне кажется вы спутали присягу и подачу.

Сам в Сучаве подавал в апреле, тогда не ставили пометку о знании языка. Сейчас ставят, но у вас есть время выучить до минимума бытового

Caesare
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Caesare » 15 окт 2015, 13:49

Nazareth писал(а):
Caesare писал(а):
Мне кажется вы спутали присягу и подачу.

Сам в Сучаве подавал в апреле, тогда не ставили пометку о знании языка. Сейчас ставят, но у вас есть время выучить до минимума бытового
Почему спутал? я подавался в Сучаве, следовательно думал что присяга там же, я ошибаюсь?

Если я подавался в январе, и нету этой пометки, то что? спрашивать не будут?))

как вообще она проходит?много написано, но из последних - ничего непонятно.

Nazareth
Зацікавлений
Благодарил (а): 65 раз

Сообщение Nazareth » 15 окт 2015, 13:54

Caesare писал(а):
Почему спутал? я подавался в Сучаве, следовательно думал что присяга там же, я ошибаюсь?

Значит мало читали. Начинайте с января перечитывать ветку, все станет понятно.
Я в свое время перечитал всю ветку одесского форума, а это 1200 страниц, 80% вопросов отпало автоматом)
Присягу все сдают в Бухаресте

Caesare
Новачок

Сообщение Caesare » 15 окт 2015, 13:59

Nazareth писал(а):
Caesare писал(а):

Значит мало читали. Начинайте с января перечитывать ветку, все станет понятно.
Я в свое время перечитал всю ветку одесского форума, а это 1200 страниц, 80% вопросов отпало автоматом)
Присягу все сдают в Бухаресте

а когда поменялось? когда подавался была присяга в Сучаве.

Ghostrider
Зацікавлений
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение Ghostrider » 15 окт 2015, 16:17

Какая присяга в Сучаве?))) Возможно для тех кто живет в Румынии и получает гражданство по натурализации (от 5 до 8 лет проживание в Румынии).

Те кто по предкам восстанавливают никогда в Сучаве не сдают

Серен
Новачок

Сообщение Серен » 19 окт 2015, 18:25

Доброго дня, я давав присягу в Бухаресті 13.10.15. , їхав на присягу з думкою -а як же все буде " здам- не здам ", до присяги від червня місяця слухав від знайомих різного роду страшилки, шо там повний капець, що комісія знущається над людьми, задають по 20 запитань.....і т.д .... - Це не правда!!! Я здав в другому заході, нас було приблизно 150 чоловік, на вулиці ніхто мову не питав, і в залі розсаджували по черзі хто як заходив, не було ніяких рядів для тих хто знає і не знає мову. В залі перед присягою дали можливість вийти на вулицю без відмітки тим хто не знає мову або не впевнені в здачі.,для того щоб не анульовувати документи., вийшло десь 10 чоловік. Почалася присяга, і мікрофон пішов по руках))), людина піднімається і каже як її(його)звати, дальше було запитання -Звідки знаєте мову? Відповіді були різні, з дитинства, родичі(друзі)навчили або вчився на курсах , хто добре відповів читали зразу присягу, хто не міг добре відповісти питали - яка у Вас професія?, для чого вам потрібно громадянство?,дом.та лісові тварини...Хто взагалі нічого не міг сказати просили паспорт на стіл, і охоронець підходив і забирав паспорт((((, приблизно 20 чоловік не здали, мені здається що більшість тих хто не здав вони знали той мінімум мови але дуже сильно переживали і не змогли зосередитися, мені їх шкода!!! Четверо людей із числа осіб які не здали, випросили вже в кабінеті членів комісії ,щоб дали їм довести те що вони знають мову і в них після двох годин переговорів все вийшло, вони отримали також Сертифікати. Я вчився на курсах повних 4-місяці, і того обсягу інформації що нам давали вистачає, Це -на пам'ять присягу, гімн, автобіографію, історія, вихідні дні, уряд, населення, території, побут, числа,тварини,рослини і т.д... Навчався на курсах іноземних мов в Чернівцях в " Поліглоті ", викладач Бурдужа Наталія, і взагалі велике спасибі "Поліглоту".... Вивчайте мову, вам в любому випадку пригодиться, і це на багато дешевше ніж домовитись із рішалами(посередниками) Бажаю всім успіхів

Серен
Новачок

Сообщение Серен » 20 окт 2015, 21:48

????? Добрий день!
Скажіть будь ласка, що Ви відповіли на питання: чи знаєте Ви румунську?
Дякую!

Я відповів що знаю мову з дитинства, що мій дід і бабуся розмовляли румунською., більше питань мені не задавали _ сказали читайте присягу, я прочитав присягу і все)))), передав мікрофон

VANCIK-UA
Новачок

Сообщение VANCIK-UA » 20 окт 2015, 22:38

Шановні відвідувачі форуму, дуже велике прохання, хто знає як робиться румунське свідоцтво про народження, які потрібні документи, ціна питання. А також, свідоцтво про народження на діток до 12 років, коли мама і тато отримали румунський сертифікат. Цікавить, як робиться ця процедура в Сучаві. Дякую Всім завчасно!!!

maxx
Новачок

Сообщение maxx » 21 окт 2015, 22:41

VANCIK-UA писал(а):Шановні відвідувачі форуму, дуже велике прохання, хто знає як робиться румунське свідоцтво про народження, які потрібні документи, ціна питання. А також, свідоцтво про народження на діток до 12 років, коли мама і тато отримали румунський сертифікат. Цікавить, як робиться ця процедура в Сучаві. Дякую Всім завчасно!!!

Аналогичный вопрос! (через Бухарест долго, через консульство в Черновцах не хочется делать по некоторым причинам, самим записаться в электронном виде еще дольше). Хотим сделать полный комплект документов включая права. Через посредников нам предлагали, но дорого....

Просьба ответить тут или в личку! Расматриваем с женой ВСЕ варианты. Спасибо!

P.s. Так же мы ищем сезонную работу в ЕС (есть шенгенские визы). Если будут реальные предложения (от 700 евро на одного) будем благодарны (денежно) за такую инфо! Сорри если не по теме :))

VIK_1
Новачок

Сообщение VIK_1 » 22 окт 2015, 12:26

igor0021 писал(а):
VIK_1 писал(а):Доброго всем времени суток. Посоветуйте нормальных людей в Киеве, кто может помочь с визой, румынской или болгарской??? заранее спасибо)
Делал в ТК Вэлт (не реклама) за 45 евро болгарскую без личного присутствия. В Киеве.
Очень ими доволен, отправил паспорт и деньги, они так же отправили мне назад.
igor0021 большое спасибо Вам за инфу *beer* . Обратился к этим ребятам. Сделали все четко, так как Вы и говорили.
Ответить