В наказі ще не вийшов. Їздив у консульство дізнатися про документи, якими необхідно доповнити досар (було перенесено термін на іншу дату) . Про необхідні документи інформації консульство не дає, сказали їхати в Бухарест. І так, запис тільки по середах (в інший день не запишуть). До речі, займають чергу з пів третьої ночі. Я був на місці о 6 ранку записався в чергу № 38. Чергу пишуть люди, ікі приїхали першими. Всього нас було 60 чоловік. Встигнули прийняти всіх. Приймають до 12.30. Хто не встигає, той їде знову на наступну середу.artro писал(а):Дякую за інформацію, а не підскажеш коли вийшов в наказі? В мене наказ від 23.06 планую їхати на запис на присягу через 2 місяці, чи цього часу буде достатньо? Запис по середам?jedfear писал(а):Велике спасибі ВОВІ РО за допомогу та консультації. Людина професійно радить та допомагає у вирішенні питань. Нехай Ваші мрії всі збуваються, всього Вам найкращого. До речі, був в Києві зараз пишуть на присягу на 31.01.17. Чоловік, з яким я спілкувався вимагав, щоб я розмовляв румунською. Так що краще прямуйте до жінки, вона лояльно відноситься до всіх. Проте записали на присягу всіх. Всім зичу добра і успіху у здачі присяги.
Дякую
Спробуйте поїхати через місяць, була дівчина, яка вийшла в наказі три тижні тому її не записали, сказали, що вони ще не бачать її в наказі