У вас проблеми с досаром, нужен адвокат и то побистрее,знакомая заждалась получила авиз негатив.Batjar писал(а):Добрий день. Будь ласка, поясніть, що означає цей лист
Cererea dumneavoastră de redobândire a cetăţeniei române a fost înregistrată la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie sub nr. 14***/RD/2015.
Conform art.16 alin. (2) lit. c) din Legea nr.21/1991, republicată, preşedintele Comisiei pentru Cetăţenie a fixat data la care Comisia pentru cetăţenie urmează să verifice îndeplinirea condiţiilor necesare redobândirii cetăţeniei române, în interiorul termenului de 5 luni prevăzut de lege.
Întrucât la termenul fixat pentru dezbaterea cererii, procedându-se la verificarea condiţiilor necesare redobândirii cetăţeniei române, s-a constatat necesitatea primirii unor relaţii de la autorităţile abilitate a le furniza, utile în soluţionarea acesteia, acesta a fost prorogat succesiv.
Apreciem că dosarul este complet în momentul în care se constată că actele sunt depuse în integralitatea lor şi s-au obţinut toate relaţiile de la instituţiile cu care Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie conlucrează.
Prin urmare, la acest moment, cererea dumneavoastră este în curs de soluţionare şi urmează să vi se comunice, din oficiu, prin scrisoare recomandată, Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.
Cu stimă,
Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Добрый день. Подскажите новичку пожалуйста. После выхода в приказ какое время даётся для записи на присягу? Я в приказ вышла в августе, а дело мужа только 5.09 рассмотрели. Могу ли я дождаться его приказа, чтобы потом ехать вместе записываться на присягу?
Звязався з посередником, він каже, що це стандартна відповідь. Де правда?
-
- Зацікавлений
Мені теж здається що це стандартна відповідь, там ж помоєму вказано що досар є повним.
Вова-Ро, цікавить Ваша думка
-
Автор темы - Постійний користувач
Все хорошо , досье полное , находиться в роботе . .Batjar писал(а):Добрий день. Будь ласка, поясніть, що означає цей лист
Cererea dumneavoastră de redobândire a cetăţeniei române a fost înregistrată la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie sub nr. 14***/RD/2015.
Conform art.16 alin. (2) lit. c) din Legea nr.21/1991, republicată, preşedintele Comisiei pentru Cetăţenie a fixat data la care Comisia pentru cetăţenie urmează să verifice îndeplinirea condiţiilor necesare redobândirii cetăţeniei române, în interiorul termenului de 5 luni prevăzut de lege.
Întrucât la termenul fixat pentru dezbaterea cererii, procedându-se la verificarea condiţiilor necesare redobândirii cetăţeniei române, s-a constatat necesitatea primirii unor relaţii de la autorităţile abilitate a le furniza, utile în soluţionarea acesteia, acesta a fost prorogat succesiv.
Apreciem că dosarul este complet în momentul în care se constată că actele sunt depuse în integralitatea lor şi s-au obţinut toate relaţiile de la instituţiile cu care Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie conlucrează.
Prin urmare, la acest moment, cererea dumneavoastră este în curs de soluţionare şi urmează să vi se comunice, din oficiu, prin scrisoare recomandată, Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.
Cu stimă,
Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
-
- Зацікавлений
Стандартна відповідь це коли чекайте комісія тоді то тоді, або пісдя комісії чекайте на завершення всіх процедур або авіз позитів.Евгений15 писал(а):Мені теж здається що це стандартна відповідь, там ж помоєму вказано що досар є повним.
Тим більше людина мала б давно вийти або мінімум авіз, знакома 21.01.16 подавалась уже авіз.
Вова, дякую!
З Вашої практики бували випадки очікування приказу більше 18 місяців ( як у мому випадку) ?
З Вашої практики бували випадки очікування приказу більше 18 місяців ( як у мому випадку) ?
-
- Зацікавлений
Відправлено через 2 хвилини 29 секунди:
Mad писал(а):Доброго вечора, ВоВа-Ро, будь-ласка Ваша авторитетна думка:
1. чи потрібно для реєстрації автомобіля на себе в Румунії посвідчення водія (румунське)???
2. Чи взагалі не вартує реєструвати авто в Румунії на себе, якщо наприклад є можливість вписати себе співвласником в Польщі (знаю що у Вас авто на пол.реєстрації)). Де дешевші і кращі по стану авто - Польща/Румунія?
ДЯКУЮ !!! (для мене це актуально і важливо.)
-
Автор темы - Постійний користувач
Вам давно нужен адвокат .Batjar писал(а):Вова, дякую!
Відправлено через 45 хвилини 34 секунди:
1) думаю не надо.Mad писал(а):Відправлено через 2 хвилини 29 секунди:Mad писал(а):Доброго вечора, ВоВа-Ро, будь-ласка Ваша авторитетна думка:
1. чи потрібно для реєстрації автомобіля на себе в Румунії посвідчення водія (румунське)???
2. Чи взагалі не вартує реєструвати авто в Румунії на себе, якщо наприклад є можливість вписати себе співвласником в Польщі (знаю що у Вас авто на пол.реєстрації)). Де дешевші і кращі по стану авто - Польща/Румунія?
ДЯКУЮ !!! (для мене це актуально і важливо.)
2) авто можете брать где вам нравиться , главное страховка чтобы не дорогая была , хорошая машина всегда дорогая . Я брал в автосалоне в Польше программа Trade-in, дали год гарантии, я довольный 5 лет откатал 110000 км.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718