http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?p=433754#top На цій сторінці повідомлення від користувача Nazareth с фоткою гугл мап. На Str. Smârdan є хостел, я там забронювався, подивлюся що там за умови[/quotAlexKrus писал(а):Влад Черновцы писал(а): Странно как-то. Я имею ввиду Ваши сроки. Подавались ещё в 2015 а термен на сентябрь 2016-го. Я подавался в апреле 2016-го, а термен указан на середину августа. Поздравляю с позитивом!
Відправлено через 5 хвилини 39 секунди:
Я прошу прощения что задаю вопрос, который не единожды уже задавали на форуме, но не сохранил ответ. Подскажите по какому адресу в Бухаресте проходит сдача присяги ? Хочу посмотреть где какие гостиницы и хостелы рядом есть ! Спасибо!
Скажіть будь-ласка якщо у вас авіз позитив, з чим вас і вітаю, то які приблизні терміни вам говорять до виходу в приказ? На сайті інф приблизно обновляється один раз на місяць про прикази.
Відправлено через 6 хвилини 30 секунди:
Скажіть будь-ласка якщо у вас авіз позитив, з чим вас і вітаю, то які приблизні терміни вам говорять до виходу в приказ? На сайті інф приблизно обновляється один раз на місяць про прикази. Дякуюmatveuko140385 писал(а):Доброго дня шановні форумчани! Хочу поділитись з Вами хорошою новиною, в мене авіз позитив . Подав документи 20.11.15,термін був 23.09.16. Чекаєю вихід в наказ і вчу мову.
На мій лист відповіли через 2год. Оперативно!