Alexsandru писал(а):Підскажіть будь ласка,прочитав на форумі ,що виникають проблеми у тих хто при подачі на відновлення не подав документи на дітей в папку з документами.Задають запитання чому. Що робити в такому випадку ,присяга 31.01.17. Можливо потрібно готувати якісь відповіді, так як мову вивчаю на рівні запитань на присягу, або везти з собою їхні свідотства про народження в перекладі завірені.
Дружище, это очень плохо-учить только по вопросам!!!
А если спросит: aveți scrisoare, pentru jurământul ? А такие вопросы задавали 6 декабр 2016.....
Но, вернёмся к детям, вроде, на сколько я понимаю - потом будет все сложно:(
Отправлено спустя 16 минут 1 секунду:
Alexey1983 писал(а):Alexsandru писал(а):Підскажіть будь ласка,прочитав на форумі ,що виникають проблеми у тих хто при подачі на відновлення не подав документи на дітей в папку з документами.Задають запитання чому. Що робити в такому випадку ,присяга 31.01.17. Можливо потрібно готувати якісь відповіді, так як мову вивчаю на рівні запитань на присягу, або везти з собою їхні свідотства про народження в перекладі завірені.
Дружище, это очень плохо-учить только по вопросам!!!
А если спросит: aveți scrisoare, pentru jurământul ? А такие вопросы задавали 6 декабр 2016.....
Но, вернёмся к детям, вроде, на сколько я понимаю - потом будет все сложно:(
Да, и ещё , не хочу тебя пугать... я сдавал присягу 6 декабря... так вот- те кто были с опросниками 1000 + , 90% не сдали!!!