Подивіться на сайті ANC, в розділі Stadiu Dosar чи вас ще немає в приказі. Він якраз оновився недавно.Oksy писал(а):Напишіть хтось, будь ласка, куди і як правильно написати лист щоб хоч щось узнати про досар? Подавали 22.01.16 в Чернівцях. Може бути якась надія на вихід в приказ чи ще рано? oksana.pantsir.81@mail.ru
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
Здравствуйте. Приказ уже вышел, как узнать когда можно ехать записываться на присягу? Спасибо
-
- Активіст
Через месяц минимум. Если живёте рядом можно и раньше. Но не стоит.АнастасияМ писал(а):Здравствуйте. Приказ уже вышел, как узнать когда можно ехать записываться на присягу? Спасибо
-
- Зацікавлений
Спасибоюстина писал(а):Через месяц минимум. Если живёте рядом можно и раньше. Но не стоит.АнастасияМ писал(а):Здравствуйте. Приказ уже вышел, как узнать когда можно ехать записываться на присягу? Спасибо
Всім доброго дня!!! Так сталося, що прострочений запис на присягу, в чернівецькому консульстві охоронник виніс папірець з номером ордіну і сказав що треба поновлювати приказ і ще писати якесь там пояснення. Може хто був в такій ситуації? Що робити далі? Знаю що треба наймати адвоката і він по дорученню тим має займатись. Де взяти такого адвоката, щоб міг то вирішити, бо адвокат адвокату різниця, знаю на власному досвіді.
гарно дякую за відповідь, на коли вас записали на присягу?vwbunin писал(а):Привіт. Раз ніхто не відповідає то скажу як було у мене. Записувався на присягу у липні цього року. Спочатку прийшов на verificare, а потім, через тиждень , на programare. Подавався із проживанням в Румунії.AK_Andrii писал(а):привіт !читаю форум але не можу знайти потрібної інформації!( підкажіть хто знає! мені потрібно записатись на присягу в ромунському консульстві в чернівцях! чув що там приймають тільки по середам, сам живу в мукачеві але прописаний в чернівцях) який графік прийому громадян по чих питаннях на скільки добре потрібно володіти мовою як все там відбувається?відпишіть будьласка хто недавно зіткнувся з цією проблемою!
гарно дяякую за відповідь!)
Обидва рази був під консульством в 8.00. На verificare консул виходила і збирала паспорта та талончики із номером подачі досару. Після цього через пів години винесла паспорти і оголосила кожному результат. Мені сказала прихотити через тиждень на programare. Через тиждень в порядку живой черги зайшов у консульство. Потрібно було сказати охоронцю чого ти прийшов, а також зрозуміти, що потрібно виключити телефони і залишити в шафці. Попросили пройти і сісти за великий стіл де вже сиділи люди і чекали своєї черги. Коли підійде ваша черга потрібно буде підійти до вйконечка і сказати, що вам потрібно, тому що підходять і з іншими питаннями. В мому випадку питалися ім"я та рік народження і попросили підписати якусь форму. Із собою потрібно мати обидва паспорти та номер досару.
Відправлено через 5 хвилини 26 секунди:
в мене аналогічне питання) підкажіть)АнастасияМ писал(а):Здравствуйте. Приказ уже вышел, как узнать когда можно ехать записываться на присягу? Спасибо
-
- Новачок
У Вашому випадку ідете в посольство України в Німеччині та стаєте на тимчасовий облік, тим самим отримуєте підтвердження про нерезидентство. Після цього при вїзді в Україну предявляєте печатку в вїжджаєте офіційно як неризидент на значно довший термін. Вихід є завжди))Senya писал(а):Доброго дня. Запитання до тих хто уже з усіма документами Хтось з вас відмовлявся від Українського громадянства? З того що я прочитав виходить приблизно так :
Працюю я собі у Німеччині запрошую до себе дружину, купую собі авто, ми трішки подорожуємо по європі і їдемо до України, і тут фігучки .....на україні я громадянин україни і машиною з іноземною реєстрацією тільки 5 днів бо якщо заїжджати як Румун (для румунів на рік авто і три місяці особа) то порушую закон про розмитненя і тд тп...
Вихід бачу тільки з відмовою Українського і це сама держава до цього спонукає , бо я, як свідома людина по своїй волі про це навіть би і не подумав.
Які варіанти у вас?
-
- Новачок
Відправила на емейл.Iren1989 писал(а):Natali_Natali писал(а): Напишіть і мені, будь ласка.
Відправлено через 3 хвилини 36 секунди:
Напишіть і мені, будь ласка, як правильно написати лист у ANC.
natalia_ganevi4@mail.ru
Дякую
Доброго дня. Нипишіть будь ласка і мені фору листа.
veik910@gmail.com
Дуже Вам дякую.
-
- Новачок
Добрый день ув. форумчане.
Вышел в приказ
Подскажите плиз, адрес этот???
г. Киев ул. Гоголевская 4
Надо ли записываться? Или сразу можно ехать?
Кроме паспортов и номера приказа, что-то ещё надо брать с собой?
Спасибо)
Мульцумеск
Вышел в приказ
Подскажите плиз, адрес этот???
г. Киев ул. Гоголевская 4
Надо ли записываться? Или сразу можно ехать?
Кроме паспортов и номера приказа, что-то ещё надо брать с собой?
Спасибо)
Мульцумеск
Доброго дня, скажіть будь-ласка, які останні часом задають питання на присязі окрім: cu ce vâ ocupați? Ce timp/vremea este acum afară? Sunteți căsătorit/însurat? Aveți copii? Vorbiți românește? De unde cunoașteți limba română? Cu ce ați venit în România?
Буду дуже вдячний за відповіді, мову вивчав кілька заннять з репетитором, а зараз продовжую самостійно, 14.03 присяга, трішки нервую...вибачте за помилки
Буду дуже вдячний за відповіді, мову вивчав кілька заннять з репетитором, а зараз продовжую самостійно, 14.03 присяга, трішки нервую...вибачте за помилки