Дякую за всі відповіді звичайно. Але мене цікавить як ВЗАГАЛІ заїхати без порушень. Не обовязково як укр у мене ж і рум громадянство....ЛЮБИЙ варіан заїхати на укр з іноземною реєстрацією...я вже роздумую як крайній варіант про здачу укр паспорта....хочется нормального європейського життя. А не виживати і робити на владу!tschawdar писал(а):Ніхто мені такого не говорив, все з власного досвіду! Топістартера цікавить саме заїзд по укр паспорту з метою непорушення митного законодавства, тому я й поділився досвідом як заїхати у якості нерезидента на довший термін (2 міс.) ЛЕГАЛЬНО. Звичайно таке можливо якщо імя та прізвище було записано в рум сертифікат так саме як в укр заграні, або відмінності не зачні.Alexx писал(а): Хто Вам таке сказав!!! Ви знаходитесь в німеччині як громадянин румунії і їдете з німеччини на україну так само як громадянин румунії і машина Ваша теж оформлена на громадянина румунії!!! Як Ви собі уявляєте заїхати на Україну по українському паспорту якщо машина оформлена на румунський? Це ж взагалі різні люди!!! Ви заїжджаєте як іноземний громядянин на машині з іноземною реєстрацією, і можете знаходитись 3 місяці (машина рік), а про те що ви українець забудьте на той час. Навіть паспорт український не вартує з собою брати, всяке буває на границі, можуть і обшукати, і потім виявиться факт подвійного громадянства! Не треба ні від чого відмовлятись якщо все робити правильно!!!
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Добрий день, дорогі форумчани, може хтось підбадьорить, ми перебуваємо за кордон вже 10 років, без документів, можливості їх зробити не було, чоловіка подали на рум, стільки чекали, переживали, нарешті вийшов в приказ, і тут йому вже стало страшно іхати, кожний день тільки чую, той те каже , інший інше каже, спілкується з румунами вже теж довго , того що працює з ними, деякі слова знає, звичайно трохи потрібно підівчити. Ось така в нас ситуація
-
- Новачок
Доброго дня,напишіть будь -ласка зразок для перевірки досару до АНС
Дякую
Дякую
Добрий день, дорогі форумчани, може хтось підбадьорить, ми перебуваємо за кордон вже 10 років, без документів, можливості їх зробити не було, чоловіка подали на рум, стільки чекали, переживали, нарешті вийшов в приказ, і тут йому вже стало страшно іхати, кожний день тільки чую, той те каже , інший інше каже, спілкується з румунами вже теж довго , того що працює з ними, деякі слова знає, звичайно трохи потрібно підівчити. Ось така в нас ситуація , вибачте що не по темі
-
- Активіст
Тут надо не переживать, а учить язык. На форуме достаточно информации, есть списки часто задаваемых вопросов с ответами. Вам надо оставшееся время посвятить языку. Помогайте ему в этом, учите вместе.Влада писал(а):Добрий день, дорогі форумчани, може хтось підбадьорить, ми перебуваємо за кордон вже 10 років, без документів, можливості їх зробити не було, чоловіка подали на рум, стільки чекали, переживали, нарешті вийшов в приказ, і тут йому вже стало страшно іхати, кожний день тільки чую, той те каже , інший інше каже, спілкується з румунами вже теж довго , того що працює з ними, деякі слова знає, звичайно трохи потрібно підівчити. Ось така в нас ситуація
Моя жена учила вместе со мной, хотя подавался только я. Она при любой удобной возможности доставала распечатки слов, вопросов, и спрашивала у меня. Повторяла вместе со мной. Слушайте аудио, радио, ТВ, вам надо привыкнуть к произношению, научиться различать отдельные слова.
Вобщем, нет ничего не возможного, но усилия надо приложить!
-
- Зацікавлений
НАСКІЛЬКИ ЗНАЮ, якщо ви в шенгені, то отримаєте депортацію в шенген, а в руминію зможете поїхати. Може хтось краще знає, побачимо.Влада писал(а):Добрий день, дорогі форумчани, може хтось підбадьорить, ми перебуваємо за кордон вже 10 років, без документів, можливості їх зробити не було, чоловіка подали на рум, стільки чекали, переживали, нарешті вийшов в приказ, і тут йому вже стало страшно іхати, кожний день тільки чую, той те каже , інший інше каже, спілкується з румунами вже теж довго , того що працює з ними, деякі слова знає, звичайно трохи потрібно підівчити. Ось така в нас ситуація , вибачте що не по темі
Ми не в шенгені, трошки дальше
Підкажіть, будь ласка, які зараз терміни виготовлення булетіна? Вже немає затримок?
Усім доброго дня. Підскажіть, будь ласка, хто знає.
Чи буде працювати консульство в Києві 8го березня? Дякую наперід.
Sent from my P021 using Tapatalk
-
- Зацікавлений
Законним шляхом- депортація з тієї країниВлада писал(а):Ми не в шенгені, трошки дальше
Відправлено через 29 секунди:
http://www.officeholidays.com/countries/romania/sonjka писал(а):Усім доброго дня. Підскажіть, будь ласка, хто знає.