BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Я так розумію цю сторінку Тіну веде він досить таки соціальний:) останнє фото порадувало
-
- Активіст
Да ,тесты зло ! А проучить год язык , потратить время деньги и потом из-за визы американской или просто личной антипатии , пролететь на присяге , это нормально по Вашему ? Сам готовился к тестам , все норм . Честно хотя бы и не так обидно .Serjmi писал(а):Вы знаете, что такое тесты???? Если на таком простом уровне люди не хотят учить и не сдают по 30-40 чел., то если будут тесты не сдадут 80%-90%, поверьте - язык сложный: и правописание, и грамматика, и на слух не так быстро воспринимается. Так что, не дай Бог тесты. Потом будетеOlexii писал(а): не пойму, почему нельзя сделать тесты ? Чтоб твоя судьба не зависила от настроения тину.
Я готовлю людей к таким тестам и знаю что да и как - и очень их жалко. Для начала посмотрите требования хотя бы тесты уровня А1 !!! А потом говорите .
-
- Новачок
интересно Тину его тоже про коня спрашивал?Volodymyr Melnyk писал(а):
Господи, храни Украину.
-
- Зацікавлений
koka73 писал(а):интересно Тину его тоже про коня спрашивал?Volodymyr Melnyk писал(а):
Я поняла, надо до присяги в солярий походить.
Нет,пока Вы отвечаете им на вопросы,паспорт у Вас в руках,если все ответили,то он у Вас так и остается в руках,а вот если к Тину,то как все как писали-удача,она там уже главную роль играет,плюс знания.Oksana111 писал(а):Ничего себе!vladimir_1993 писал(а): як несправедливо, якщо дійсно така причина. Чи є шанс оспорити таке рішення ?
А домна что регистрирует тоже перелистывает паспорт?
А две домны, что ведут опрос, тоже перелистывают паспорт?
-
- Активіст
Он досар подал и сразу в солярий и до Присяги в нем сидел , вопросы учил .Oksana111 писал(а):koka73 писал(а):
интересно Тину его тоже про коня спрашивал?
Я поняла, надо до присяги в солярий походить.
-
- Зацікавлений
Последние дни на форуме все напряжены, в том числе и я.
Немного разрядили атмосферу.
Немного разрядили атмосферу.
-
- Активіст
Оце так історія. Краще би не прочитала))) Вже за що - що переживала, ну за візи точно ні. А тепер вже й таке виявляється буває. За польський шенген та болгарку якось все рівно. Надіюсь, за німецьку візу хоч до Меркель відсилати не будуть. От трагікомедія!BOBA-PO писал(а):Добрый день! Вставлю своих " пять копеек" сдавала моя клиентка присягу , готовилась, учила язык , но растерялась в зале и попала в кабинет к Тину где ответила на вопросы и получила добро на получения сертификата , НО !!!! просматривая загранпаспорт, Тину обнаружил АМЕРИКАНСКУЮ 10 ЛЕТНЮЮ ВИЗУ , и сказал такую фразу " Пускай Трам дает тебе гражданство" и забрал сертификат . Такая вот грустная история .oscar писал(а):Ітак був на присязі 21.03. десь біля 8год ранку баскетболіст-сумоїст вийшов і почав говорити що нам потрібно робити, чули його лише ті хто стояв попереду. потім молодий охоронець почав голосно називати людей по списку, себе впізнаєте. Розписуєтесь і на 4пов. Хоча в черере вказано на 8:00 я попав в другий заход близько 12-ї год. Десь після 11:00 почали виходити перші жертви Тіну. шкода було їх, дуже розчаровано виглядали, хтось ледь не плакав, хтось матюкався. Але і вийшла симпатична брюнетка яка успішно пройшла Доктора Тіну, хоча сказала що не до кінця його зрозуміла.
Отже опишу 2 заход. відразу скажу це моя суб'єктивна думка, а кі-ть здавших/нездавших приблизна по моїм підрахункам. молодий охоронець в залі задає пару простих питань і розсажує людей наліво-направо в залежності від знання мови. Хоча вам це не допоможе якщо попадете в "знатоки" але не відповісте потім на питання. Але склалось враження що ставлення до тих хто сидить у тій половині зали де добре знають лімбу трохи краще. Коли всі зайшли, баскетболіст розказує у скільки етапів проходитиме присяга, хто не знає мову то виходьте і що буде якщо не пройдете присягу через незнання мови. І понеслась...
1.Веріфікаре. Доамна зачитує 6-8 людей, вимагають щоб говорили Презєєнт і підходили до трибуни з паспортом і черере. Відмічаються і на місце.
2. Опитування. Його проводять 2 доамни: повна доамна і з покрашеним кашт. каре доамна.
Питання прості: звідки ти, де працюєш, коли народився, яка зараз пора року, якого року, де живеш, звідки мову знаєш, скільки часу її вчив і т.д. З нестандартних - у двох людей з бородою щось запитували саме про бороду, не розчув чи то "чому ви носите бороду чи у вас є борода?". Здалося що повна доамна ставить більш складніші і довші запитання. В однієї дівчини запитала "ти розумієш що таке присяга, потім - ти розумієш слова в ній і що вони означають? хто в них не здає - забирають паспорт і до доктора в кабінет. і тут почалася якась жесть. дуже багато людей скосили, мабуть чоловік ~35 тільки з цього заходу. те що вдалося почути - то людина на питання унде лукраць просто мовчала, або ку че ве окупа теж мовчання. або про бороду- теж скосили. одного відправили до доктора бо жував жувачку коли відповідав. Один рішив не заморочуватись і на перше ж питання "Куноаштеть лімба ромина" сказав "Ні"(!!!!). Молодий охоронець в залі пожартував "Acasă!")))) коли той чувак повертався в зал по свої речі після такого "epic faila".
Від Тіну з тих ~30шт що скосили доамни, повернулося вроді тільки 2 людини - той що з жувачкою і ще одна пані. Знаю точно що він запитував про роботу і ще перелистував укр. паспорт і запитував щось про візи.
Після цого запитали чи всіх назвали. і все.
3. Виходить Тіну. всі слухають гімн, а потім по черзі в мікрофон читають присягу. і тут теж були 2-3 приколіста)))) хтось замість să казав șe пару раз, і получалось șe i și. Тіну це ще витерпів, але коли вже почали слова patriei, legile плутати то зупиняв і просив почати заново. 1 хлопець читав 3 рази доки сказав правильно ші лєджілє. Дуже шкода дівчину яка чомусь не змогла навіть з 3 разу вимовити (просто прочитати) слово poporului. В неї реально заплітався язик на цьому слові і навіть за 3 рази не змогла його вимовити!! Андрей давав їй шанс казав - ви хвилюєтеть давайте знову, але не допомогло. Підійшов сумоїст і забрав паспорт. Вроді вона потім в Тіну в кабінеті здала.
В кінці Доктор всіх привітав сказав що з цього моменту ви стаєте законослухняними і добрими)) четацянами Румунії і ЄС і доамни роздали сертифікати.
Висновок: без мови не рипайтесь, хоча б відповіді на прості питання щоб автоматом вискакували. Шанс що без мови проскочите 1:100000. Вивчіть правильну вимову присяги.
Порада - не розгубіться коли щось питають, головне НЕ МОВЧІТЬ!! Попросіть повторити, скажіть що не почули і тд. Дивіться впевненим поглядом в очі, говоріть чітко, почувайтеся ВПЕВНЕНО, не зеленійте, не білійте, не пітнійте, не втрачайте свідомість, не викликайте у них жалю, жаліти нікого не будуть. Вони не повинні бачити що у вас тремтять руки, сіпається око чи інші признаки. ЗРОБІТЬ ВИГЛЯД ЩО їхні запитання вам "як два пальці об.. асфальт". Виглядайте охайно, без абібасів і спортивних штанів.
Ну і удачі всім претендентам, вона вам там пригодиться!
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Я сейчас в Германии. Для моей работы достаточно категории В. Работодатель сказал, что без разницы какое удостоверение - румынское или украинское(пластиковое, международного образца) для НАЧАЛА работы. А после прошествия полугода от дня регистрации в Германии (прописки по месту жительства) - водительское удостоверение должно быть НЕМЕЦКИМ!!! Отсчет начинается после полугода со дня регистрации и не важно когда и насколько человек выезжал с Германии.Vadym4207 писал(а):Подскажите пожалуйста как поступать с водительским удостоверением,если сейчас украинские. Планирую переезд в Испанию как румын на пмж. Права обменять на Румынские или какие-то другие варианты есть,спасибо
-
- Зацікавлений
Я тоже в Германии. Хожу в автошколу. Буду перездавать украинские права. В группе есть 3 человека, которые перездают румынские права. Это правило действует с января 2017 ( румнынские права действительны 6 месяцев с дня регистрации места жительсва)
Я думаю, что по всей Европе одинаково.
Я думаю, что по всей Европе одинаково.