paşaport simplu temporar cu valabilitate 12 luni = 96,00 lei;Paşaportul simplu temporar are valabilitatea de 12 luni şi se eliberează conform legii în termen de cel mult 3 zile lucrătoare (în prezent termenul este redus la 2 ore), în următoarele situaţii:Anaiftoda писал(а):Доброго вечора підкажіть будьласка хто робив річний паспорт у сучаві скільки коштуе і скільки часу треба чекати
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Bună seara prietenul meu. Удачи на завтрашней присяге!!!
чому ж ні, на скільки чув то це вирішують черех бухарест і без присутності, кажуть що не двійники .юстина писал(а):Ищите и обрящите. Так вроде бы. Иногда проще язык выучить. Я не отговариваю, не подумайте. Но если б это было возможно, то было б на слуху. А пока все молчат.Olexii писал(а): Блин , ну 100% есть те , кто решает .
але стверджувати не буду, але чув від знайомих таке
-
- Активіст
Всі щось чули, а конкретно ніхто нічого не знає.... вже 4 рік)buletin писал(а):чому ж ні, на скільки чув то це вирішують черех бухарест і без присутності, кажуть що не двійники .юстина писал(а):
Ищите и обрящите. Так вроде бы. Иногда проще язык выучить. Я не отговариваю, не подумайте. Но если б это было возможно, то было б на слуху. А пока все молчат.
але стверджувати не буду, але чув від знайомих таке
Це звісно, суто моя думка, але шукають же люди собі на голову, і не тільки на ню, пригод.... Більше як за рік,можливо, підучити мову, заради європейського громадянства можна постаратись. Не кажучи вже про те, що вона ще пригодиться, ця мова. В житті всяке буває. І дешевше буде, і без ризику, що попадеш на якийсь розвід, і ще одну мову знати ж непогано.
А з двійниками то взагалі, як лиш подалась, начинала читати форуми, пригадую тоді ще теж Тіну приймав присягу, то часто писали - то там двійника найшли, то вже на другій присязі зловили... )
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
згідний з вами та я особисто здавав присягу в Петербурзі ( була можливість.... , і не було бажання вчити мову) , тепер багато людей хто за межами України також здають там присягу хоч потік вже менший, а дехто через Бухарест вже другий місяць людей відправляє.
звісно ж найдешевше вчити мову і в подальшому всі бумаги робити самому, та як бачимо по форумах лінь в ввивченні мови бере гору ))
звісно ж найдешевше вчити мову і в подальшому всі бумаги робити самому, та як бачимо по форумах лінь в ввивченні мови бере гору ))
-
- Активіст
Как найти работу в Румынии ? Кто знает ? Как лучше делать ?
-
- Зацікавлений
нічого в Бухаресті толкового немає.buletin писал(а):згідний з вами та я особисто здавав присягу в Петербурзі ( була можливість.... , і не було бажання вчити мову) , тепер багато людей хто за межами України також здають там присягу хоч потік вже менший, а дехто через Бухарест вже другий місяць людей відправляє.
-
- Новачок
Звертаюсь до всіх форумчан, якщо на момент присяги моїй дитині виповнилось 18 років. При подачі док.було 16 років, яка процидура????
Хто знає дуже прошу поділитись інформацією
Відправлено через 36 хвилини 1 секунду:
Домну сказав що коли буде 18 хай бере паспорт закорд. І наш плюс свідоцтво і мій номер що на талончику і підходив до них у консульство. Я ще раз підійшла запитала чи нетреба синові самому здавати присягу? Він дуже різко відповів що ні!!! Що робити незнаю у мене інша інформація, боюсь що буде пізно. Можливо електронкою вислати черере? Може встигну до 18 ліття сина? Хто знає підскажіть
Хто знає дуже прошу поділитись інформацією
Відправлено через 36 хвилини 1 секунду:
Домну сказав що коли буде 18 хай бере паспорт закорд. І наш плюс свідоцтво і мій номер що на талончику і підходив до них у консульство. Я ще раз підійшла запитала чи нетреба синові самому здавати присягу? Він дуже різко відповів що ні!!! Що робити незнаю у мене інша інформація, боюсь що буде пізно. Можливо електронкою вислати черере? Може встигну до 18 ліття сина? Хто знає підскажіть
Є якісь новини по сьогоднішній присязі?