юстина писал(а):Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.
Дякую, подивлюсь там за періодикою
Новости по румынский stiri. Во многих учебниках как noutate.Я сначала тоже не могла найти. Libertatea.ro, stirile.ro и молдавских много. Но в виде газет печатных у нас не встречала. Хорошо, что под свой вкус нашли. Наверное, в Черновцах живете. Там всего больше в этом отношении. Мне с экрана приходилось.
Я читаю новини з сайту antena3.ro, подобається)
Ні, я не з Чернівців. Але в інтернеті найшла магазин з Києва, у них є книги різними мовами, румунською теж, невеликий вибір, все ж найшла, те що якраз хотіла почитати)
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Влад Черновцы писал(а):Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.
Дякую, подивлюсь там за періодикою
На Соборній площі в скверику є газетний ларьок - там є в продажі газета на рум.мові-виходить раз в тиждень. Література є в бібліотеці на вул.Кобилянська, читацький квиток 15 грн.за рік.
В бібліотеку певно не запишуть, бо я не з Чернівеччини, але пару газеток можна прикупити, коли буду там, дякую))
Відправлено через 37 секунди:
Astra писал(а):Iren1989 писал(а):Доброго дня всім!
Підкажіть, будьласка, хто знає чи можна в Чернівцях купити газети або журнали якісь румунські? Якщо так, то де)
Книги художні знайшла в інтернеті, хотілось би ще якихось періодичних видань.
Буду вдячна!)
Продаються в кіосках газетних Libertatea і Zorile bucovinei cernauti до 4 грн
Записала назви, подивлюсь, дякую))