я можуjikos писал(а):Цікавить транспорт на 13 вересня
До 9 чоловік
В п.п.
Дякую
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Новачок
Можно подавати на булетін хоч наступного дня, нарахунок терміновості не знаю(((. Знаю, що терміново роблять тільки тимчасові загранпаспорти за 48 годин, це для тих, кому горить виїхати.Anitaka писал(а):Якщо свідоцтво про народження зроблене, то на внутрішній паспорт можна подавати в той же тиждень??? І чи можна зробити паспорт по термінових сроках?і за скільки це часу? Дуже дякую
-
- Зацікавлений
уточніть що він річний ( на 1 рік)meddyvo писал(а):Можно подавати на булетін хоч наступного дня, нарахунок терміновості не знаю(((. Знаю, що терміново роблять тільки тимчасові загранпаспорти за 48 годин, це для тих, кому горить виїхати.Anitaka писал(а):Якщо свідоцтво про народження зроблене, то на внутрішній паспорт можна подавати в той же тиждень??? І чи можна зробити паспорт по термінових сроках?і за скільки це часу? Дуже дякую
Mad писал(а):уточніть що він річний ( на 1 рік)meddyvo писал(а): Можно подавати на булетін хоч наступного дня, нарахунок терміновості не знаю(((. Знаю, що терміново роблять тільки тимчасові загранпаспорти за 48 годин, це для тих, кому горить виїхати.
А взагалі на 5 років видають внутрішній?? я чула що за 2-3 дні можна зробити(щоб на 5 років паспорт був) можливо хтось в курсі.?
Відправлено через 6 хвилини 46 секунди:
Mad писал(а):уточніть що він річний ( на 1 рік)meddyvo писал(а): Можно подавати на булетін хоч наступного дня, нарахунок терміновості не знаю(((. Знаю, що терміново роблять тільки тимчасові загранпаспорти за 48 годин, це для тих, кому горить виїхати.
а незнаєте часом бо я чула що за 2-3 дня можна внутрішній паспорт зробити))??
-
- Зацікавлений
Внутрішній паспорт (він же ID карта, він же булетін) робиться на 10 років. Термін виготовлення 20 робочих днів. Але зараз якісь неясні затримки з видачею булетінів.Anitaka писал(а):Mad писал(а):
уточніть що він річний ( на 1 рік)
А взагалі на 5 років видають внутрішній?? я чула що за 2-3 дні можна зробити(щоб на 5 років паспорт був) можливо хтось в курсі.?
Відправлено через 6 хвилини 46 секунди:Mad писал(а):
уточніть що він річний ( на 1 рік)
а незнаєте часом бо я чула що за 2-3 дня можна внутрішній паспорт зробити))??
Швидше роблять закордоний - за 2 тижні (на 5 років), або за 1 день (на 1 рік).
Добрий вечір! Потрібна допомога в вирішені питання з присягою! Чи є в когось якісь знайомі, хто може допомогти!
-
- Зацікавлений
Що конкретно ВАм потрібно?Вова123 писал(а):Добрий вечір! Потрібна допомога в вирішені питання з присягою! Чи є в когось якісь знайомі, хто може допомогти!
-
- Зацікавлений
Может кто-то подскажет. Можно как-то быстрей записаться на присягу? Не так как сейчас записывают аж в апреле
Відправлено через 42 секунди:
Может Вова что-то знает .
-
- Новачок
У когось є інформація щодо видачі паспортів в Сучаві? Шановні посередники поділіться
-
Автор темы - Постійний користувач
Сказали ждать команду из Бухареста , ждём когда дадут добро .tana писал(а):У когось є інформація щодо видачі паспортів в Сучаві? Шановні посередники поділіться
Відправлено через 1 хвилину 31 секунди:
Добрый день! Через адвоката можем , если в заявлении " с проживанием в Румынии"alinka123111 писал(а):Может кто-то подскажет. Можно как-то быстрей записаться на присягу? Не так как сейчас записывают аж в апреле
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве