BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Добрий вечер дорогие форумчане!у жду уже полтора года есть ли кто то што также ждал и успешно вышел в приказ интересуют сроки более мение.спасибо
-
- Новачок
Доброго вечора! Є тут знавці румунської мови, які могли б перекалсти таке речення - "Вибачте, я недавно почав вчити румунську мову, тому хотів би розмовляти на українській або російській мові"
-
- Новачок
Дітей не записують у запрошення!Alexey1983 писал(а):Доброе утро!
Подскажите, когда получаешь приглашение на присягу: на детей, которые есть в досаре - в этом приглашении указывается?
-
- Новачок
Код: Выделить всё
"Вибачте, я недавно почав вчити румунську мову, тому хотів би розмовляти на українській або російській мові"
-
- Зацікавлений
Коли я записувалась на присягу одна жінка не розмовляла на руминській мові тому з нею навіть не хотіли розмовляти,Сказали говорити на інтернаціональній мові.Працівники консульства добре розуміють украінську і російську мову але вони хочуть почути елементарну руминську мову, Вряу се ме програмез пентру журамынтул (це якщо записуватись на присягу) в іншому випадку навіть не будуть розмовлятиbmw30 писал(а):Доброго вечора! Є тут знавці румунської мови, які могли б перекалсти таке речення - "Вибачте, я недавно почав вчити румунську мову, тому хотів би розмовляти на українській або російській мові"
-
- Новачок
Всім привіт . Хотілося б дізнатися в знаючих.
Я мене дід, баба родились и жили на Буковини- тобто документи оригінальні, мову не знаю . Рідні по бабиній лінії всі в Кимпулунгу живуть але мова не про це . Хочу донести шо писульок мені фотошопити не треба .Таке питання : чи можна без мови отримати сертифікат , чи можно переносити присягу в місце де тобі зручніше. Наприклад - житель Чернівецької обл. В россію ( якщо мені там зручніше), правда що подати докти можно тільки до Нового року і скільки в середньому чекають українці , зокрема Чернівецька область до поки вони виходять в приказ?
Хто щось знає і розуміє про що я будь- ласка в пм.
P.s дякую за відповіді. Хто знає - відпишітся . Хто хоче пожартувати або підколоти не тратьте свій і користувачів час . Гарно всім дякую від чистого серця. ))))
Я мене дід, баба родились и жили на Буковини- тобто документи оригінальні, мову не знаю . Рідні по бабиній лінії всі в Кимпулунгу живуть але мова не про це . Хочу донести шо писульок мені фотошопити не треба .Таке питання : чи можна без мови отримати сертифікат , чи можно переносити присягу в місце де тобі зручніше. Наприклад - житель Чернівецької обл. В россію ( якщо мені там зручніше), правда що подати докти можно тільки до Нового року і скільки в середньому чекають українці , зокрема Чернівецька область до поки вони виходять в приказ?
P.s дякую за відповіді. Хто знає - відпишітся . Хто хоче пожартувати або підколоти не тратьте свій і користувачів час . Гарно всім дякую від чистого серця. ))))
-
- Зацікавлений
Доброго вечора, скажіть будь-ласка Володимир які зараз реальні терміни на запис на присягу? На коли записують людей які вийшли недавно?
-
- Активіст
Можете сдавать присягу в России, если у вас там есть вид на жительство.Theodor_93 писал(а):Всім привіт . Хотілося б дізнатися в знаючих.
Выходят в приказ украинцы в средним через 9-11 месяцев после подачи документов.
Где бы вы не сдавали присягу язык хоть на начальном уровне знать надо.
Доброго вечора! 30 серпня написала листа в АНС з проханням записати мене на присягу. Сьогодні 5 жовтня прийшла відповідь: запрошення на присягу на 17.01.2017 року. (документи подавала з проживанням в Румуніі). В Чернівецьке консульство не ходила, листи їм не відсилала. Ви можете самі записатися на присягу!!!Мікуся писал(а):Доброго вечора, скажіть будь-ласка Володимир які зараз реальні терміни на запис на присягу? На коли записують людей які вийшли недавно?
Відправлено через 6 хвилини 51 секунди:
Я писала тільки на АНК. Мені прийшла відповідь з запрошенням на присягу на 17.01.2017 р. Чекала на відповідь 34 дні.bmw30 писал(а):Я хотел уточнить по записи на присягу.. обязательно писать письмо на консульство в Украине, или достаточно только на АНК? Спасибо!Alexey1983 писал(а):
Нет.
-
- забанений
Ну наконец то!!!! (хоть кто то перестал бегать по консулатам и платить посредникам)Tanita писал(а):Доброго вечора! 30 серпня написала листа в АНС з проханням записати мене на присягу. Сьогодні 5 жовтня прийшла відповідь: запрошення на присягу на 17.01.2017 року. (документи подавала з проживанням в Румуніі). В Чернівецьке консульство не ходила, листи їм не відсилала. Ви можете самі записатися на присягу!!!Мікуся писал(а):Доброго вечора, скажіть будь-ласка Володимир які зараз реальні терміни на запис на присягу? На коли записують людей які вийшли недавно?
Поздравляю!!!!!!