Совершенно верно, СОР делается 2,5 месяца официально.YuraT писал(а):цікаво звідки такі сроки?мені казали 2-3 місяці. є якась перевірина інформація?Stefannn писал(а): Если сор это Свидетельсто о рождении ,то я слышал за 130€ за месяц
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Зацікавлений
Все працюэ,навіть буває за добу.gagarinuman писал(а):Після 1980 року, за декілька днів можуть зробити лише громадяни Молдови, через те що вони мають вже всі документи румунською мовою. Для українців це не працює.mdk писал(а):Якщо людина після 1980 року народження може зробити сор за декілька днів.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунди:
Або стандартно 2,3,4 місяці -як повезе.
-
- Зацікавлений
а потім люди дивуються, чому перевірки та затримки у видачі булетинів...mdk писал(а):Все працюэ,навіть буває за добу.gagarinuman писал(а):
Після 1980 року, за декілька днів можуть зробити лише громадяни Молдови, через те що вони мають вже всі документи румунською мовою. Для українців це не працює.
-
- Зацікавлений
Причому тут булетіни?Евгений15 писал(а):а потім люди дивуються, чому перевірки та затримки у видачі булетинів...mdk писал(а): Все працюэ,навіть буває за добу.
-
- Зацікавлений
булетини видаються на підставі СОРів? чи не так? законом передбачено строк виготовлення СОРу 60 робочих днів (тільки для Молдови помоєму 48 годин). решта, як на мене - якісь махінації, якщо я не права, розкажіть свій варіант. повірте, мене теж цікавить "побыстрее", але разом з тим хочеться все оформити нормально.mdk писал(а):Причому тут булетіни?Евгений15 писал(а):
а потім люди дивуються, чому перевірки та затримки у видачі булетинів...
-
- Зацікавлений
Телефонуйте в чернівецьке консульство і питайте, вам все роскажуть, багато людей вже оформило.Евгений15 писал(а):булетини видаються на підставі СОРів? чи не так? законом передбачено строк виготовлення СОРу 60 робочих днів (тільки для Молдови помоєму 48 годин). решта, як на мене - якісь махінації, якщо я не права, розкажіть свій варіант. повірте, мене теж цікавить "побыстрее", але разом з тим хочеться все оформити нормально.mdk писал(а): Причому тут булетіни?
-
- Новачок
а CNP присвоюють при цьому чи просто видають СОР?mdk писал(а):Телефонуйте в чернівецьке консульство і питайте, вам все роскажуть, багато людей вже оформило.Евгений15 писал(а):
булетини видаються на підставі СОРів? чи не так? законом передбачено строк виготовлення СОРу 60 робочих днів
-
- Активіст
CNP всегда прописывается в СОРе.ALex писал(а): а CNP присвоюють при цьому чи просто видають СОР?
-
- Зацікавлений
[/quote]
Телефонуйте в чернівецьке консульство і питайте, вам все роскажуть, багато людей вже оформило.[/quote]
Я уже подала на свой СОР, мені не потрібно нічого взнавати))) Та й відношусь я до київського консульства. Просто знаю випадки, коли людям обіцяють за 48 годин, максимум 10 днів, а по факту чекають вже другий місяц. Хотілось би почути когось з тих хто оформив так швидко через Чернівці.
Телефонуйте в чернівецьке консульство і питайте, вам все роскажуть, багато людей вже оформило.[/quote]
Я уже подала на свой СОР, мені не потрібно нічого взнавати))) Та й відношусь я до київського консульства. Просто знаю випадки, коли людям обіцяють за 48 годин, максимум 10 днів, а по факту чекають вже другий місяц. Хотілось би почути когось з тих хто оформив так швидко через Чернівці.
іду на присягу на 8.11.2016
е вільні місця
е вільні місця