Напишите запрос на cetatenie@just.roАнастасияМ писал(а):Добрый день. Скажите, пожалуйста, после подачи документов на гражданство прошло 14 месяцев, ответа никакого нет. Стоит паниковать и куда обращаться? Спасибо
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
МИР ВАМ, И МИЛОСТЬ СОЗДАТЕЛЯ!
Добрий день!!! Допоможіть розібратись в ситуації. Під час подачі в Сучаві отримав досар з номером наприклад SV 1345, але на офіційному сайті у відділі Stadiu dosar вказані зовісм іншого типу, такі як наприклад 1488/RD/2014. В звязку з цим не виходить перевірити свій статус досару.Чому відрізняються номера??? Раніше на цьому форумі читав що під час подачі дається тимчасовий номер, а потім він змінюється на постійний і має зовсім інший вигляд, і за цим треба слідкувати щоб знати свій постійний номер. Чи може хтось пояснити ситуацію???
-
- Зацікавлений
ій постійний номер. Чи може хтось пояснити ситуацію???[/quote]Alexx писал(а):Добрий день!!! Допоможіть розібратись в ситуації. Під час подачі в Сучаві отримав досар з номером наприклад SV 1345, але на офіційному сайті у відділі Stadiu dosar вказані зовісм іншого типу, такі як наприклад 1488/RD/2014. В звязку з цим не виходить перевірити свій статус досару.Чому відрізняються номера??? Раніше на цьому форумі читав що під час подачі дається тимчасовий номер, а потім він змінюється на постійний і має зовсім інший вигляд, і за цим треба слідкувати щоб знати свій постійний номер. Чи може хтось пояснити ситуацію???
Вы всё правильно понимаете. Был период когда в Сучаве выдавали временные номера досар. Вам надо написать эл.письмо на сайт АNC или подойти в консульство и узнать постоянный номер досар.
Дуже дякую всім за інформацію!!!
я ждал неделюBassarabia писал(а):Скажіть будласка як за скоро або скільки часу заняло очікування відповідь з ANC .відправлення пісмо в ANC на електронку Studio dosar
-
- Зацікавлений
Здесь всегда и смотрим, номера уже ушли дальше нашего([/quotАнастасияМ писал(а):
была такая же ситуация ,дал запроч в АНК пришел ответ через 18 дн.что дело рассмотрено позитивно.
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
я 19 днейslavagrmn писал(а):я ждал неделюBassarabia писал(а):Скажіть будласка як за скоро або скільки часу заняло очікування відповідь з ANC .відправлення пісмо в ANC на електронку Studio dosar
у меня уже прошло 5 месяцев подавал в букурещть и они мне отписали что не все ответы еще пришли типо еще рассмотрение идет я в шоке это у всех так неуспевают запросы прийти или только у избранных
-
- Активіст
А что писать в этом письме в АНК ?
Добрий вечір!!! Можливо хто в курсі справи??? Прийшов лист з чернівецького консульства, простий незаказний, де простим текстом без звернення по імені написано з*явитися як найшвидше для вирішення консульских питань.
Stimata doamna/stimate domn
Va rugam sava prezentati in cel mai scurt timp posibil la sediul Cjnsulatului General al Romaniei la Cernauti (str Skilna 16) pentru clarificarea situatiei cererii de servicii consulare depuse.
Вибачаюсь що писав англійським текстом. Судячи по форуму такі листи приходять не часто, хтось раніше питався на цю тему, але ніхто нічого не відписав.
лист прийшов ще в лютому місяці, але неправильно вказано номер будинку, то ж по випадковому збігу обставин ми лише недавно його отримали. Чи вартує тепер показувати його в консульстві, думаю що неправильно ними вказана адреса їх не зацікавить, і мене просто пошлють подалі через таке запізнення. І що взагалі це може означати. Дякую за увагу!!!
Stimata doamna/stimate domn
Va rugam sava prezentati in cel mai scurt timp posibil la sediul Cjnsulatului General al Romaniei la Cernauti (str Skilna 16) pentru clarificarea situatiei cererii de servicii consulare depuse.
Вибачаюсь що писав англійським текстом. Судячи по форуму такі листи приходять не часто, хтось раніше питався на цю тему, але ніхто нічого не відписав.
лист прийшов ще в лютому місяці, але неправильно вказано номер будинку, то ж по випадковому збігу обставин ми лише недавно його отримали. Чи вартує тепер показувати його в консульстві, думаю що неправильно ними вказана адреса їх не зацікавить, і мене просто пошлють подалі через таке запізнення. І що взагалі це може означати. Дякую за увагу!!!
-
- Зацікавлений
читай форум за 29 листопада 2016, 21:39Olexii писал(а):А что писать в этом письме в АНК ?