BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Andriy1012
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Andriy1012 » 10 янв 2017, 13:48

Доброго дня!Пшдкажіть будь-ласка як краще поступитит:здав доки на Руминський паспорт рік і два місяці тому у Сучаві! Хочу взятися за вмвчення мови у Чурнівцях бо не говорю на румунській! А ще підкажіть хто знає як стати на чергу на присягу бо я не можу себе ніде знайти! Завчасно дякую Всім!!!!

shugis
Новачок

Сообщение shugis » 10 янв 2017, 14:27

Кто 14.02 едет на присягу на машине и ищет пассажиров ?

Ganzel
Новачок

Сообщение Ganzel » 10 янв 2017, 14:30

Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто володіє інформацією - яка зараз ситуація з виготовленням внутрішнього паспорта (булітіна) та загранпаспорта в СУЧАВІ - СКІЛЬКИ РЕАЛЬНО ЧАСУ ЗАЙМАЄ? Бо якось давніше читав на форумі що до 4 місяців... можливо зараз щось змінилось...? Ще одне питання: можливо хтось має контакти провірених (надійних) посередників котрі можуть допомогти подати документи на булітін та загранпаспорт в БОТОШАНАХ... то поділіться будь ласка в приватних повідомленнях... Буду дуже вдячний... (або навзаєм спробую допомогти в якихось ваших питаннях - якщо звісно такі будуть...)

liudmila2006
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение liudmila2006 » 10 янв 2017, 15:00

Andriy1012 писал(а):Доброго дня!Пшдкажіть будь-ласка як краще поступитит:здав доки на Руминський паспорт рік і два місяці тому у Сучаві! Хочу взятися за вмвчення мови у Чурнівцях бо не говорю на румунській! А ще підкажіть хто знає як стати на чергу на присягу бо я не можу себе ніде знайти! Завчасно дякую Всім!!!!
Последний раз редактировалось liudmila2006 16 мар 2017, 20:52, всего редактировалось 1 раз.

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 10 янв 2017, 17:04

Cайт ANC знову запрацював, вже можна заходити. Стадіу досар не обновлено
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

Vit-vit
Активіст
Благодарил (а): 45 раз

Сообщение Vit-vit » 10 янв 2017, 19:39

Добрый вечер, а кто нибудь делал самостоятельно,без адвоката, открепление от Бухареста(смену места присяги)? Если да, подскажите насколько это просто или сложно и какая последовательность действий (при наличии основания). Заранее благодарен.

Sofia
Новачок

Сообщение Sofia » 10 янв 2017, 20:31

Ganzel писал(а):Доброго дня. Підскажіть будь ласка хто володіє інформацією - яка зараз ситуація з виготовленням внутрішнього паспорта (булітіна) та загранпаспорта в СУЧАВІ - СКІЛЬКИ РЕАЛЬНО ЧАСУ ЗАЙМАЄ? Бо якось давніше читав на форумі що до 4 місяців... можливо зараз щось змінилось...? Ще одне питання: можливо хтось має контакти провірених (надійних) посередників котрі можуть допомогти подати документи на булітін та загранпаспорт в БОТОШАНАХ... то поділіться будь ласка в приватних повідомленнях... Буду дуже вдячний... (або навзаєм спробую допомогти в якихось ваших питаннях - якщо звісно такі будуть...)

Булетин 1-1,5 месяца, загран от 2 недель.

Дима02
Новачок
Благодарил (а): 5 раз

Сообщение Дима02 » 10 янв 2017, 21:53

Добрый вечер форумчане!Подскажите,может кто сталкивался с таким ...в сертификате имя мамы написали не правильно, вместо буквы "L" написали "N". Какие могут быть последствия в будущем?Неужели нужно переделывать сертификат??P.S. на СОР ещё не подал докум.

юстина
Активіст
Благодарил (а): 49 раз

Сообщение юстина » 10 янв 2017, 22:29

Ответьте себе сами на этот вопрос! Если б вам дали на Украине документ с ошибкой, где вместо Роман написано Ломан вы б его меняли? Ответ очевиден. Жаль, что она сразу не заметила ошибку. Исправили б мигом. Хотя, думаю и теперь не поздно.

AnastasiiaMed
Новачок

Сообщение AnastasiiaMed » 10 янв 2017, 23:15

Доброго вечора! Допоможіть будь ласка, може у когось була схожа ситуація.
Так вийшло, що подавала документи в Сучаві влітку 2015, а в грудні 2015 вийшла заміж, тому, відповідно, змінила прізвище. Запрошення на присягу (7 лютого) прийшло на дівоче прізвище. Цікавить, чи буде це проблемою під час здачі присяги? Чи бувають у них взагалі такі ситуації? У мене є старий паспорт на дівоче прізвище але він вже не дійсний(
Хто щось знає про це, напишіть будь ласка, буду дуже вдячна!
Ответить