Iren1989 писал(а):Та то вже таке)) Чекати на СОР - то вже більш - менш приємне очікування...m92 писал(а):
я вам скажу даже больше. после присяги еще нужно будет подождать сор и так далее. вон я уже жду пятый месяц)
а тут сидиш, приказу нема, оновлення нема, на емейли навіть вухом не ведуть, ще й на присяги вже он люди чуть не по 7 місяців чекають (добре, що хоч подалась з проживання в Румунії то трохи швидше буде) .... одним словом, ще не знати де стоїш.
А чого так довго? Є ж ніби можливості пришвидшити за певну суму. Чи Ви не поспішаєте?
ну вы знаете, это разные ожидания. когда я ждал присягу (полгода), то, во-первых, я не был уверен, что получу сертификат, во-вторых, было время выучить язык, в-третьих, все зависело от меня
в случае сором ситуация вообще от меня не зависит, к сожалению. на рахунок пришвидшити, то чесно кажучи не чув про таке, бачив , що є "ургєнта" коли подаєш, але коли вже в процесі - такого не бачив. в мене сор ніби вже залишив сектор 1, але ніхто не може забрати його з бухаресту. знайомі здавали присягу 27.09 (я 13.09), так вони вже карти де ідентітате (булетіни) отримали, я досі чекаю...