У мене були 3.5 х 4.5 від тієї візи що їхав на присягу. Охоронець сказав показати фотографії, я показав ці. Він відкрив мій закордонний, подивився на пешу сторінку тоді перегорнув на візу, подивився знову на фото, і сказав присідати.Mark Spoon писал(а):Да, в консульстве бесплатно, но сами документы на подачу мне сделали за 500 грн в фирме на турецкой в подвале румынской школы. Потом с ними пошел в консульство и подал документы на визу, через дней 10 забрал.гражданин писал(а): А где получить бесплатно? В консульство надо идти? И что такое cerere?
Я сделал так, как написано на той бумажке, что мне выдали в консульстве 3/4 и все нормально было. Видел люди на присяге были с фото 3,5 на 4,5 как бы тоже подошли.qetu писал(а): Сдал присягу 17.01,фото нужны 3,5 на 4,5 как на визы и т.д.
Як пишуть вище, були люди з двома форматами фото. Всі підійшли.
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
У мене запитання.
Скільки часу дійсний номерок після авіз позітів. Якщо прийти через пів року чи більше, не виникне запитань? Людина хоче мову підучити.
І чи може хтось запрограмувати замість цієї людини. По довіреності, чи ще якось.?