Приходьте зранку. Консульство відкривається в 8.30. По черзі підходите до домнула на вході. Даєте йому два паспорти і талончик з номером досару. Можна сказати що на веріфікаре. Він перевіряє паспорти і украінський повертає. Каже очікувати біля консульства. Потім піде з паспортами в середину і незабаром винесе і роздасть. Скаже коли прийти до консульства.На талончику з номером досару буде запис дати цього дня. Якщо від подачі документів пройшло менше року -може сказати що ви за рано прийшли. Приходите на назначену дату. Початок процедури повторюється. Потім залишивши телефон біля входу заходите прямо через металошукач і потім направо. Там великий стіл, і з десять стільців. Потрібно всім розсістися на стільці. Робити натовп вам не дозволять. Видають запрошення на журеминтул в першому і в четвертому віконці. Даєте паспорти і номерок досару. Потім вам дають два листочки і показуть де поставити підпис. Укр паспорт забираєте а закордонний ні. Виходите на вулицю. Через хвилин 20 виносять паспорта із запрошеннями і роздають. Успіхів!!!Valdemar писал(а):Доброго вечора.Підкажіть, будь-ласка, які запитання можуть задавати при записі на присягу в консульстві м.Чернівці ,а також які саме анкети доведеться заповнювати .Наперед вдячний за відповіді.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Новачок
Влад дякую за вичерпну відповідь."Якщо від подачі документів пройшло менше року -може сказати що ви за рано прийшли."--тільки от тут не зовсім зрозуміло.Можливо ви мали на увазі менше місцяця від виходу в приказі ?Поясніть будь-ласка.
-
- Новачок
Привіт. Була у вівторок в консульстві м.Черн.Valdemar писал(а):Доброго вечора.Підкажіть, будь-ласка, які запитання можуть задавати при записі на присягу в консульстві м.Чернівці ,а також які саме анкети доведеться заповнювати .Наперед вдячний за відповіді.
Представник (той що виходить на вулицю до людей) подивився на талончик провірив паспорта укр. і закорд. Запросив в середину там підійшла до віконця, привіталась, дала талон з паспортами потім жіночка дала мені нв підпис два папери поклавши галочки заздалегідь. Я нічого сама не заповнювала. Потім сказали чекати на вулиці. Через 5 хв. Віддали паспорт і документом з датою на присягу. Все!
-
- Зацікавлений
Була на вході розмова при мені з одними людьми. Домнул на вході подивившись на талон досар(подавались в липні 2016) сказав що прийшли рано, не раніше липня починати перевірки. Особисто в мене не хватало декілька днів до року, але мав із собою роздрукований лист з АНЧ про вихід в приказ. Правда запитань до мене не було тож я його і не показував. Від виходу в приказ пройшло три тижні на момент перевірки.Valdemar писал(а):Влад дякую за вичерпну відповідь."Якщо від подачі документів пройшло менше року -може сказати що ви за рано прийшли."--тільки от тут не зовсім зрозуміло.Можливо ви мали на увазі менше місцяця від виходу в приказі ?Поясніть будь-ласка.
-
- Новачок
Добрый день!
Подскажите пожалуйста что на сегодня необходимо с собой иметь при повторной подаче на гражданство в Сучаве.
1)Заявление заверенное с указанием того что уже подавались.
2)справка о несудимости укр + перевод + заверение
3)заверенные переводы мои документов (сор,соб, паспорта укр + загран)
4)заверенные сор и соб родителей
5)заверенные сор и соб бабушек дедушек румынов
Непомню а возможно чтото и поменялось :
нужны ли заверенные переводы паспортов родителей
нужны ли фотографии
рум справку о несудимости вроде отменили
что еще нужно из того что не перечислил выше
спасибо
Подскажите пожалуйста что на сегодня необходимо с собой иметь при повторной подаче на гражданство в Сучаве.
1)Заявление заверенное с указанием того что уже подавались.
2)справка о несудимости укр + перевод + заверение
3)заверенные переводы мои документов (сор,соб, паспорта укр + загран)
4)заверенные сор и соб родителей
5)заверенные сор и соб бабушек дедушек румынов
Непомню а возможно чтото и поменялось :
нужны ли заверенные переводы паспортов родителей
нужны ли фотографии
рум справку о несудимости вроде отменили
что еще нужно из того что не перечислил выше
спасибо
Доброго дня, розповім про свою сьогоднішню справу з посольством, якщо зможете якось прокоментувати чи порадити, буду вдячна. Зранку прийшла з папірцем, з яким записувалась в Сучаві на подачу документів і з двома паспортами. Мужчина взяв в мене їх і вийшов хв. через 20, відвів в сторону, запитав чи розумію мову, сказала так, хоч чесно не кажучи не дуже. на листку вже було написано expirat, тобто прострочила... я була трішки шокована, він завів всередину Елеонора дала мені заяву-приклад, я її заповнила, підійшла до неї, вона сказала копію паспорта зроби, я сказала добре і хотіла вийти, цей чоловік при вході перепитав куди я йду, я сказала копію зробити, він перепитав її чи можна щоб зробив він мені всередині, вона дозволила..... перепитав чи написала я номер телефону, я сказала так і показала, що внизу заяви. сказав лареведере і все. Друзі, що робити далі, чекати від них дзвінка чи що? В той момент розгубилась, окрім телефона він нічого не спитав і не сказав чи приходити.... Я розгублена, порадьте що чекати і що робити.
Кто подскажет, что означают те графы в стадии досара (в ПДФ файле из ихнего сайта)
1 - это номер, который в бумажке
2 - это дата когда подавались документы..
3 - термин какой то..что это?
4 - тоже не понятно. Расскажите пожалуйста.
-
- Новачок
Подскажите где на сайте консульства регистрация на подачу документов на СОР?
-
- Активіст
3. Це дата на яку назначена комісія, грубо кажучи, коли співробітники візьмуть ваші документи в руки, будуть перевіряти чи все ок та чи прийшли всі запити. Але для українців ця дата не є остаточною. Вони ніби й ставлять комісію через 5 міс, як має бути по закону, але в цілому в приказ українці виходять в +- рікIgor ANT писал(а):Кто подскажет, что означают те графы в стадии досара (в ПДФ файле из ихнего сайта)
4. Дата та номер приказу.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben