BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Добрий вечір.Шановні форумчани підскажіть будь ласка відносно запису на присягу у Києві. В який день записують?Може хтось був останніми днями або Ваші знайомі і на які дати записують.Я зі Львова,чи можу записатись на присягу в Києві. Дякую всім хто відгукнеться.
-
- Активіст
Львів, здається до Чернівецького консулату відноситься. А записуватись можна тільки по прописці.post.ua писал(а):Добрий вечір.Шановні форумчани підскажіть будь ласка відносно запису на присягу у Києві. В який день записують?Може хтось був останніми днями або Ваші знайомі і на які дати записують.Я зі Львова,чи можу записатись на присягу в Києві. Дякую всім хто відгукнеться.
Пару днів тому назад тут відписувались, що вже на січень в Чернівцях записують.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
В Порубно между украинским КПП и румынским точно нет нейтралки? У меня нет зеленой карты на европу, румыны без нее меня не впустят ведь? И я не смогу развернуться и поехать обратно в Украину?
Там дійсно нейтральної території майже немає. Зелену карту краще придбати на Укр стороні.maximus писал(а):В Порубно между украинским КПП и румынским точно нет нейтралки? У меня нет зеленой карты на европу, румыны без нее меня не впустят ведь? И я не смогу развернуться и поехать обратно в Украину?
-
- забанений
Напишу как я подавал на булетин:)
В 23.00 выехал с Кишинеу с посредником(водитель или решала) называем как угодно)
В 8 утра был уже в Бухаресте, там встретился с женщиной,которая заполнила мне черере на булетин и оформила прописку. Занял очередь и ждал... в основной массе все молдоване и румыны, русскоязычных, был только один парень. Ждал очереди 2 часа. Все как жеке) окошко и доамна) вопросов не задавала. Сказала, когда приняла все доки- заходите, проходите на фото. Я зашёл, сказала присаживаться и смотреть в камеру. Как сфоткала, сказала готово. Я спросил, когда будет готов булетин, говорит, что через 30 рабочих дней с пашапортом получать. Талончик, довада и т.д/ не выдают уже как месяц. Все оформляется в полиции. Такса за булетин в окошко как подаёте, стоит 10 лей Ромынский. Прописка, зависит от посредника.
Сложного ничего нет!!!!
Подчеркну: я прописался в Бухаресте.
В 23.00 выехал с Кишинеу с посредником(водитель или решала) называем как угодно)
В 8 утра был уже в Бухаресте, там встретился с женщиной,которая заполнила мне черере на булетин и оформила прописку. Занял очередь и ждал... в основной массе все молдоване и румыны, русскоязычных, был только один парень. Ждал очереди 2 часа. Все как жеке) окошко и доамна) вопросов не задавала. Сказала, когда приняла все доки- заходите, проходите на фото. Я зашёл, сказала присаживаться и смотреть в камеру. Как сфоткала, сказала готово. Я спросил, когда будет готов булетин, говорит, что через 30 рабочих дней с пашапортом получать. Талончик, довада и т.д/ не выдают уже как месяц. Все оформляется в полиции. Такса за булетин в окошко как подаёте, стоит 10 лей Ромынский. Прописка, зависит от посредника.
Сложного ничего нет!!!!
Подчеркну: я прописался в Бухаресте.
-
- Новачок
Привіт всім.Де можна взнати відносно розподілу областей України до консульств Румунії для запису на присягу.Потрібна точна інфа щоб даремно не тратити час на поїздки.Я зі Львова.Дякую всім хто відгукнеться .
-
- Активіст
Львівська область обслуговується у Чернівцях!!! Це точна інформація! До чернів. консульства відносяться Львівська, Івано-Франківська і Чернівецька область.
Потрібно два місця в авто. з Чернівців до Бухареста 23.04 відповідь в приват ...
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Всім buna ziua! Питання до тих, хто реєструвався для виготовлення СОР через econsulat.ro і завантажував туди скапкопіі необхідних документів, або до тих хто в цьому тямить.
На сайті є exemple video цієї процедури. Показано, що в розділі Atașați documente скапкопіі завантажують в форматі DOC, а не в PDF.
Виходить, що сюди потрібно завантажувати вже в розпізнаному вигляді? Але ж розпізнана сканкопія документа, в якому містяться писані літери, зображення, печатки і підписи (напр. паспорт, сертифікат чи свідоцтво), виглядає м'яко кажучи "нєчєтабільно"...
Поясніть, як це правильно зробити. Дякую.
На сайті є exemple video цієї процедури. Показано, що в розділі Atașați documente скапкопіі завантажують в форматі DOC, а не в PDF.
Виходить, що сюди потрібно завантажувати вже в розпізнаному вигляді? Але ж розпізнана сканкопія документа, в якому містяться писані літери, зображення, печатки і підписи (напр. паспорт, сертифікат чи свідоцтво), виглядає м'яко кажучи "нєчєтабільно"...
Поясніть, як це правильно зробити. Дякую.
-
- Активіст
І по ходу ще Вінницька. Я коли в Києві записувалась, чула, як люди говорили, що вінницьких відправляли в Чернівці)Ліля писал(а):Львівська область обслуговується у Чернівцях!!! Це точна інформація! До чернів. консульства відносяться Львівська, Івано-Франківська і Чернівецька область.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben