Limistra писал(а):Хотів би розповісти трішки про присягу 25 квітня і свою підготовку.
Завжди обдумую все...й цей піарений у всіх напрямках пост, не давав мені спокою. Вирішив все таки написати.
Ви вчили мову....самі 1 рік хоч і халявно...а потім із просто ПРОФІ!:
І так, по-перше - про репетитора. Ми з дружиною займалися (дуже халявно) рік, а як почули з форуму про повернення Тіну, зрозуміли,що потрібно щось міняти, вирішили звязуватись з Людмилою - на форумах про неї тільки самі хороші відгуки. Думав, ну що там так можна хвалити і хвалити? Як кажуть, талант (є така думка) - це 10% від Бога, а решта - тяжка праця. З свого досвіду скажу, що в Людмили є великий дар до навчання інших, але вона працює дуже багато, щоб навчання відповідало всім змінам настроїв в АНК. І тренує вона (як потім виявилося для мене і моєї дружини) саме так, як і потрібно - стресова ситуація, "тупиш" на прості запитання доамн, потім зібравши всі емоції і знання, вириваєш свій Сертифікат в кабінеті заступника.
І ось на запитання що ви тут робите..чи що робите в кабінеті дали відповідь: ла екзамен? Серйозно? Це після року поганого навчання та такого часу із супер вчителем? ЛА ЕКЗАМЄН????
Спитав, що я тут роблю (виглядало, що я роблю конкретно в нього в кабінеті-я сказав "ла екзамєн", він відповідь прийняв).
Я мав підготовку, але, думаю, там більше везіння в мому випадку, і толерантність заступника Тіну.
Я так думаю, що писати про підготовку в такому випадку взагалі не мало сенсу....ла екзамен )))
Мені нагадало це відеорепортаж, знятий до речі в Молдаві...Що для людей Пасха (Пейсак, Пейсах - по літературному)
І от одній бабі задають питання: Що для вас значить це свято? Вона й відповідає: Ісус Христос!
https://youtu.be/y9sZW76B7hk?t=2m47s - але раджу переглянути увесь репортаж. В ньому показано в повній мірі тих, хто.....увірував )
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Новачок
Igor ANT, ты вообще нормальный? Ты как пришел на форум,что сюда, что на одесский, то такие тупости пишешь, что на голову не налазит. То дубликат это ничто орал двое суток. А теперь добрался рецензии на отзывы писать.? Человек поделился СВОИМИ впечатлениями о присяге, написал то, что считает нужным. А ты его высмееваешь касательно ла экзамен?? Ты сначала доживи до присяги и сдай ее, а потом умничай. Со стороны ты выглядишь просто необразованым хамлом.
-
- Новачок
Автобус, который выезжает из Черновцов в 5 утра в 7-30 примерно уже в Сучаве, а там можно на таксиmaximus писал(а):Чем добраться из Черновцов до аэропорта в Сучаве? Быть там нужно в 9 утра.
-
- Активіст
Підтримую. Сама не розумію, що я оце тільки прочитала. Люди завжди писали відгуки і майже всі згадують у них про своїх вчителів, щоб подякувати за те, що здали. З іншого боку, з тих переживань не тільки "ла екзамен" можна сказати, а й англійською заговорити)) Було ж таке, що у людей проскакували навіть англійські слова, так хвилювались. Я цього теж боюсь.
Ці рецензії та розбори відгуків людей - щось нове)))
Ці рецензії та розбори відгуків людей - щось нове)))
Последний раз редактировалось Гость 28 апр 2017, 20:25, всего редактировалось 1 раз.
Причина: флуд
Причина: флуд
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
Це ж треба..ті ж "люди" ))
Якщо ви на стільки тупі, що вважаєте за нормальне, коли людина вчить 1 рік сама, але погано а потім ще й супер викладачем і в самий відповідальний день, котрого чекала 1-1,5 роки на запитання, яке задав зам, задав чітко, роздільно і тд...відповідає: ЛА ЕКЗАМЄН..то я не маю чого добавити. Мабуть людина таки знала лімбу на рівень "плінтуса"...
Якщо ви на стільки тупі, що вважаєте за нормальне, коли людина вчить 1 рік сама, але погано а потім ще й супер викладачем і в самий відповідальний день, котрого чекала 1-1,5 роки на запитання, яке задав зам, задав чітко, роздільно і тд...відповідає: ЛА ЕКЗАМЄН..то я не маю чого добавити. Мабуть людина таки знала лімбу на рівень "плінтуса"...
-
- Активіст
Уж поверьте, вам это кажется! Можно и не такое сказать. Меня на входе охранники спросили, имею ли я фотографии, я показала(одна на одной лежали вырезанные), он мне говорит, что две необходимо, я ему говорю, что здесь 2, но вместо sunt говорю este. Он мне в ответ с улыбкой, мол лучше б разговаривать не мешало б. Я расстроилась невероятно. И только через неделю поняла свою ошибку. Хотя хоть с просонья спроси проспрягаю это глагол. А там выдала((( Так что не судите человека строго. Лучше поблагодарить за то что отписался. Вы теперь во всеоружии туда идете!Igor ANT писал(а):Це ж треба..ті ж "люди" ))
Якщо ви на стільки , що вважаєте за нормальне, коли людина вчить 1 рік сама, але погано а потім ще й супер викладачем і в самий відповідальний день, котрого чекала 1-1,5 роки на запитання, яке задав зам, задав чітко, роздільно і тд...відповідає: ЛА ЕКЗАМЄН..то я не маю чого добавити. Мабуть людина таки знала лімбу на рівень "плінтуса"...
Я туди не йду. А як буду йти, то точно не з такими знаннями. Я нікого образити не хотів, я просто констатував факт, що людина була не підготовлена. От і все.
Я не буда хвалитися, але змушений зробити це: Я по одному підручнику вчу мову. Я вже писав на одеському - доб'ю все - то зроблю повний мануал по тому як я вчив, методику і тд. Поки все йде як по маслу. Я не кажу що не буду брати викладача потім...але поки такої потреби, при такому графіку - немає. Так от...навіть у 2й лекції...я вже крізь сон можу відповісти по цьому дієслову. Можливо тому що багато часу приділяю вивченню, стараюся досконально і вчити граматику теж. ПИСАТИ! І мені дуже дивно, що хтось надіється вивчити якісь питання і з цим туди пертися.
На цих обох форумах ( в темах щодо румунського громадянства) "тусуються" одні і ті ж люди. Всього їх (тих хто пише повідомлення, чоловік 30...максимум. Хай добавимо тих що просто читають - чоловік 100 ) То за 1 день стопяццот раз говориться і товчеться одне й теж...з дня в день:
ВЧІТЬ ЛІМБУ! ВЧІТЬ ЛІМБУ!
Я впевнений, що це вже просто всі знають і мають розуміти - про це писати мабуть не має вже сенсу. Це саме важливе питання і воно номер один!
Краще б більше люди ділилися порадами чи ще чимось, що допоможе іншим вивчити краще, здати, як зробити документи і тд. Фактично це все є, але воно губиться в щоденних коментах, які говорять НІАЧОМ...На одеському форумі цього більше, але там воно присікається модераторами. Тут такого менше. Не знаю чому..люди ж то одні і ті ж сидять..просто ніки інші... маскуються мабуть.
Хвилювання? Згоден..могла людина хвилюватися...але все ж таки, це не вписується в рамки того, що юдина вчила.
Надіюся, Юстина, ви мене зрозуміли
До речі - дуже гарне ім'я...якесь таке рідне та аутентичне.
Я не буда хвалитися, але змушений зробити це: Я по одному підручнику вчу мову. Я вже писав на одеському - доб'ю все - то зроблю повний мануал по тому як я вчив, методику і тд. Поки все йде як по маслу. Я не кажу що не буду брати викладача потім...але поки такої потреби, при такому графіку - немає. Так от...навіть у 2й лекції...я вже крізь сон можу відповісти по цьому дієслову. Можливо тому що багато часу приділяю вивченню, стараюся досконально і вчити граматику теж. ПИСАТИ! І мені дуже дивно, що хтось надіється вивчити якісь питання і з цим туди пертися.
На цих обох форумах ( в темах щодо румунського громадянства) "тусуються" одні і ті ж люди. Всього їх (тих хто пише повідомлення, чоловік 30...максимум. Хай добавимо тих що просто читають - чоловік 100 ) То за 1 день стопяццот раз говориться і товчеться одне й теж...з дня в день:
Я впевнений, що це вже просто всі знають і мають розуміти - про це писати мабуть не має вже сенсу. Це саме важливе питання і воно номер один!
Краще б більше люди ділилися порадами чи ще чимось, що допоможе іншим вивчити краще, здати, як зробити документи і тд. Фактично це все є, але воно губиться в щоденних коментах, які говорять НІАЧОМ...На одеському форумі цього більше, але там воно присікається модераторами. Тут такого менше. Не знаю чому..люди ж то одні і ті ж сидять..просто ніки інші... маскуються мабуть.
Хвилювання? Згоден..могла людина хвилюватися...але все ж таки, це не вписується в рамки того, що юдина вчила.
-
- Активіст
Вы знаете, трудно понять какой коммент полезный. Вот мне очень помог коммент о том, где туалет в Анч находится. Хотя вроде к гражданству он и не особо относится, а к сдаче присяге очень и очень, особенно если кофе перед этим выпил. Относительно языка, простите книгу Николая Заияткина " вас невозможно выучить иностранному языку" она бесплатна на его сайте. Все вопросы там полностью раскрыты и озвучены. Лучше никто не напишет. Сразу поймете, где вам в изучении поднажать. Удачи вам не вашей присяге. Не сомневаюсь, что сдадите и продолжите изучать этот чудесный язык, как продолжаю я .Igor ANT писал(а):Я туди не йду. А як буду йти, то точно не з такими знаннями. Я нікого образити не хотів, я просто констатував факт, що людина була не підготовлена. От і все.
-
- Новачок
Igor ANT
Во-первых , я тебе написала в первый раз. Просто достало твое "экспертное " мнение по любому вопросу. Твое "хамоватое воспитание"-сначала пишешь, а потом выкручиваешься: меня не так поняли. Ты не адекватен вообще и не объективен априори. Ты ТАМ не был. Ты не чувствовал это колоссальное нервное напряжение. А я там была и сдала. И учила год сама. А потом с учителем. Мне есть с чем сравнить.
Так что, принимайся высмеевать сам себя, поверь , со стороны, ты не паханое поле.
Во-первых , я тебе написала в первый раз. Просто достало твое "экспертное " мнение по любому вопросу. Твое "хамоватое воспитание"-сначала пишешь, а потом выкручиваешься: меня не так поняли. Ты не адекватен вообще и не объективен априори. Ты ТАМ не был. Ты не чувствовал это колоссальное нервное напряжение. А я там была и сдала. И учила год сама. А потом с учителем. Мне есть с чем сравнить.
Так что, принимайся высмеевать сам себя, поверь , со стороны, ты не паханое поле.
Адда...мне показалось или так оно есть: ты зарегана на сайте в 9 50 сегодня. Я написал в 9 22. Это втое второе сообщение, после того как ты начала кидать в меня свое дерьмо.
А не ирена ли ты та что Артем? Или может ты тот самый преподаватель?
9:22 - мое сообшщение
9: 50 - зарегана на сайте и сразу кидает калом в мою сторону.
Совпадение? Не думаю. А-ну брысь отсюда...клон ты вафельный!
А не ирена ли ты та что Артем? Или может ты тот самый преподаватель?
9:22 - мое сообшщение
9: 50 - зарегана на сайте и сразу кидает калом в мою сторону.
Совпадение? Не думаю. А-ну брысь отсюда...клон ты вафельный!