Ще є одна версія) Той чоловік, що вчив 8 місяців, не розказував, як саме він не здав. Тому може бути, що він домн пройшов і повернувсяв в зал з паспортом, а потім, коли вже взяв мікрофон в руки, його міг завалити або сам Тіну, або його заступник (точно не знаю, хто в першому заході вів опитування).Iren1989 писал(а):Я теж так подумала. Просто звучить зразу страшно - вчив 8 місяців і не здав. Автоматично думається зразу - завалили.letty писал(а):Iren1989, дякую за привітання!
Так, і мені не зрозуміло. Є одна версія - ці чоловіки вилетіли у першому заході. Можливо, там домна задавала більше питань. Але я не думаю. Швидше всьго справа в тому, що люди по-різному вчать. Хтось за місяць може вивчити більше, ніж інший за півроку. Комусь взагалі мови важко даються.
А насправді не факт, що саме стільки вчив, а якщо і вчив - то дійсно вчать всі по різному, кожному по - різному дається вивчення.
За домн скільки читаю - завжди стандартно люди пишуть, легкі питання, нікого не валять, тому й здивувало) В кабінеті там вже важко передбачити))
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Активіст
Люди, які здали присягу скажіть, я заікаюся і в тому супер стресі на присязі, мені говорити буде важко. Як думаєте (або вже були такі випадки) чи керівництво АНС віднесеться з розумінням чи одразу подумають, що мову не знаю,хоч мову я вчу.
Пий заспокійливе перед присягою. Може буде легше...
-
- Новачок
post.ua писал(а):Привіт шановні форумчани. Уважно перечитую пости з присяги і роблю такий висновок для себе,що Тіну і Ко мають настанову побільше позбавити людей права на відновлення громадянства або тупо порушує закон.Як тоді Вам це що при делегації 25.04 нікого не завалили і сам він був як шовковий.Повірте що я тверезо до всього відношусь ,відносно знання мови,але якщо Тіну починає порушувати закон,він тоді є злочинець або українофоб,в якого стоїть задача побільше анулювати заяв на відновлення громадянства.Роблю висновок для себе що треба іти з румунським адвокатом на присягу і якщо члени комісії порушують закон буде привід одразу подати скаргу на їхні дії.А то получається так що всі мовчать, значить все нормально і так має бути.Друзі, Румунія правова держава,закони переважають чиїсь амбіції.
Можна ще почати писати листи, скарги,тим хто над ним. І тоді, можливо, щось зміниться. Думаю скарги могли б щось змінити. Скаржитись повинні ті ,хто не здав _ дружненько. Нас багато ,а він один.
-
- Зацікавлений
Запомните - там никто никого не валит).Iren1989 писал(а):Я теж так подумала. Просто звучить зразу страшно - вчив 8 місяців і не здав. Автоматично думається зразу - завалили.letty писал(а):Iren1989, дякую за привітання!
Так, і мені не зрозуміло. Є одна версія - ці чоловіки вилетіли у першому заході. Можливо, там домна задавала більше питань. Але я не думаю. Швидше всьго справа в тому, що люди по-різному вчать. Хтось за місяць може вивчити більше, ніж інший за півроку. Комусь взагалі мови важко даються.
А насправді не факт, що саме стільки вчив, а якщо і вчив - то дійсно вчать всі по різному, кожному по - різному дається вивчення.
За домн скільки читаю - завжди стандартно люди пишуть, легкі питання, нікого не валять, тому й здивувало) В кабінеті там вже важко передбачити))
У меня тоже были 2 ученика на этой присяги. Сдали - все ок. Ничего страшного там не было. Всегда те, кто не сдают, - для них все убивантум, стрелянтум.))
В моей практике тоже был такой ученик, который занимался 8 месяцев и не сдал. А занятия были 1-2 раза в месяц!!! да, да в месяц. Сами понимаете какая учеба((.
И если этот человек также занимался, то ... Видно, мало занимался, или достиг недостаточный уровень для сдачи присяги). Труд всегда вознаграждается. Не пугайтесь - все будет ок, если идете правильным путем. Удачи всем.
ПРЕПОДАВАТЕЛЬ РУМЫНСКОГО ЯЗЫКА, НОСИТЕЛЬ.
-
- Активіст
Может стоит нанять румынского адвоката , который составит юридически грамотный иск или жалобу , а еще лучше несколько в разные инстанции . Может даже коллективный . О том , что нарушен закон и украинофоб издевается над потенциальными гражданами .zarina писал(а):post.ua писал(а):Привіт шановні форумчани. Уважно перечитую пости з присяги і роблю такий висновок для себе,що Тіну і Ко мають настанову побільше позбавити людей права на відновлення громадянства або тупо порушує закон.Як тоді Вам це що при делегації 25.04 нікого не завалили і сам він був як шовковий.Повірте що я тверезо до всього відношусь ,відносно знання мови,але якщо Тіну починає порушувати закон,він тоді є злочинець або українофоб,в якого стоїть задача побільше анулювати заяв на відновлення громадянства.Роблю висновок для себе що треба іти з румунським адвокатом на присягу і якщо члени комісії порушують закон буде привід одразу подати скаргу на їхні дії.А то получається так що всі мовчать, значить все нормально і так має бути.Друзі, Румунія правова держава,закони переважають чиїсь амбіції.
Можна ще почати писати листи, скарги,тим хто над ним. І тоді, можливо, щось зміниться. Думаю скарги могли б щось змінити. Скаржитись повинні ті ,хто не здав _ дружненько. Нас багато ,а він один.
Добрий вечір скажіть як купити опроснік?VWalt писал(а):Тоже интересно))2good4u писал(а):Есть вопросник который я составлял из более 30 уроков румынского с преподавателем, более 550 вопросов. Готов его уступить за символические 50 грн.
так как на его составление ушло не одна тысяча.
Відправлено через 15 хвилини 51 секунди:
2good4u
как у вас купить опросник ?
OLGAUF - якщо вийдете в скайп зі мною, щоб я бачив що ви та за кого себе видаєте, а не знову якийсь клон того хто продає - я вас таких "апороснікофф" та посилань на них - дам вагон!!!
І знову ж таки...50 грн це ж не такі великі гроші, щоб триматися за той "валшебний" апроснік і не виставити у вільне скачування (користування)
Прям не тема, а чудеса...Люди реєстуються і вже знають за опросніки якісь міфічні...і вже хочуть його купити, ЗВІДКІЛЛЯ???? А..читали тут в попередніх десятках сторінок? Тоді мали б читати не того хто продає якусь шнягу, а те що пишуть ті, хто вже здавав та вчитель СЕРДЖМІ (вибачаюся можливо не вірно написав кирилицею) - а говорять всі як один: ПИТАННЯ - не вирішують взагалі нічого...а треба вчити саму МОВУ!
Пора мабуть банити таких користувачів. Якщо знаєш у кого купити - то 6-лять..пиши тому маркетологу в лічку й не треба цьої тупої реклами якогось сміття!
І знову ж таки...50 грн це ж не такі великі гроші, щоб триматися за той "валшебний" апроснік і не виставити у вільне скачування (користування)
Прям не тема, а чудеса...Люди реєстуються і вже знають за опросніки якісь міфічні...і вже хочуть його купити, ЗВІДКІЛЛЯ???? А..читали тут в попередніх десятках сторінок? Тоді мали б читати не того хто продає якусь шнягу, а те що пишуть ті, хто вже здавав та вчитель СЕРДЖМІ (вибачаюся можливо не вірно написав кирилицею) - а говорять всі як один: ПИТАННЯ - не вирішують взагалі нічого...а треба вчити саму МОВУ!
Пора мабуть банити таких користувачів. Якщо знаєш у кого купити - то 6-лять..пиши тому маркетологу в лічку й не треба цьої тупої реклами якогось сміття!
Всім привіт! Буду дуже вдячна за допомогу. Хочу отримати румунське громадянство, тато з Молдови. Мене цікавить:
- Чи потрібно в досар вкладати СПН (СОР) моїх дітей;
- Чи потрібно перекладати СПН мого батька та його батьків, якщо вони видані і МРСР і заповнені кирилицею;
- Чи можливо замовити довідку про несудимість з Румунії без поїздки туди і без посередників;
- Хто може скинути форми заяв, про те, що я не маю наміру чинити шкоду Румунії та її громадянам;
- Чи існує спосіб перекласти, легалізувати та поставити апостіль на документи дешевше ніж 600 грн/документ.
ще раз дякую всім, хто не пройшов повз))
п.с. вибачте, якщо питаю дурниці)
- Чи потрібно в досар вкладати СПН (СОР) моїх дітей;
- Чи потрібно перекладати СПН мого батька та його батьків, якщо вони видані і МРСР і заповнені кирилицею;
- Чи можливо замовити довідку про несудимість з Румунії без поїздки туди і без посередників;
- Хто може скинути форми заяв, про те, що я не маю наміру чинити шкоду Румунії та її громадянам;
- Чи існує спосіб перекласти, легалізувати та поставити апостіль на документи дешевше ніж 600 грн/документ.
ще раз дякую всім, хто не пройшов повз))
п.с. вибачте, якщо питаю дурниці)
-
- Активіст
Опросник очень понравился ,. Человек вложил труд , время .
Я приобрел и остался доволен. Язык учу , конечно но и вопросы не лишние .
Вообще спасибо тем людям , которые делятся опытом , знаниями , информацией .
Ведь для этого и нужен форум , а не кидать каками вокруг .
Я приобрел и остался доволен. Язык учу , конечно но и вопросы не лишние .
Вообще спасибо тем людям , которые делятся опытом , знаниями , информацией .
Ведь для этого и нужен форум , а не кидать каками вокруг .