Але тут ще свідоцтво про громадянство присутнє, можливо у них це найвищий документ.Igor ANT писал(а):наскільки я знаю - свідоцтво про народження - найвищий документ...
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Активіст
По этому поводу есть большая статья в молдавской прессе...minte писал(а):А свідоцтво про народження- не значить, що громадянин? Обов’язково потрібно certificat de cetaţenie?юстина писал(а):
Поменялся в Румынии закон. Теперь без сертификата только если оба родителя румыны. Я когда документы подавала, на ребенка вообще не надо было подавать. Потом все переигралось. Документы дослала, но в сертификат не вписала. Тину сказал, что будет решаться этот вопрос. Сестре детей вписали, при том что мы и подали вместе и отослали. А остальных детей просто лишили гражданства и все, как у выше отписавшегося. Так что это большая проблема для многих.
http://documente.md/ro/news/dramamiilor ... aucetenie/
-
- Новачок
http://mirel.ro/2017/04/29/veste-soc-ce ... -luna-mai/
Кто что слышал? По булетину уже с Румынии не выехать?
-
- Активіст
Я так поняла ,просто бесплатно сделать планируют загранпаспорт. Причем тут невозможность выехать по бюлетину? Загранпаспорт нужен для стран, где по внутреннему нельзя, а таких большинство. Поправьте, если ошибаюсь.artro писал(а):http://mirel.ro/2017/04/29/veste-soc-ce ... -luna-mai/
Хто останнім часом подавав на Сор і СоБ у Чернівцях потрібна реєстрація на еконсулат??
-
- Активіст
Так, реєстрація он-лайн обовязкова на сайті econsulat.ro!!!Лукреція писал(а):Хто останнім часом подавав на Сор і СоБ у Чернівцях потрібна реєстрація на еконсулат??
Ліля писал(а):Так, реєстрація он-лайн обовязкова на сайті econsulat.ro!!!Лукреція писал(а):Хто останнім часом подавав на Сор і СоБ у Чернівцях потрібна реєстрація на еконсулат??
Дякую!!!
-
- Зацікавлений
Крім подачі на сор, соб ще для чого потрібно записуватись через econsulat.ro ???? (відкриття візи на присягу, запис на присягу ? чи ще щось??)
Доброго дня.як з вами звязатись.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунди:
Kiaraofgold@mail.ru як з вами звязатись
Відправлено через 33 хвилини 25 секунди:
И мени теж.як купити.kiaraofgold@mail.ru
Відправлено через 3 хвилини 7 секунди:
Ой пардон це я за опросник спитала.просто ще не розибралась из сайтом . Кому и як видпоавляти.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунди:
Kiaraofgold@mail.ru як з вами звязатись
Відправлено через 33 хвилини 25 секунди:
И мени теж.як купити.kiaraofgold@mail.ru
Відправлено через 3 хвилини 7 секунди:
Ой пардон це я за опросник спитала.просто ще не розибралась из сайтом . Кому и як видпоавляти.
якщо є свідоцтво про народження румунське...то решта паперів не так важливі.minte писал(а):Але тут ще свідоцтво про громадянство присутнє, можливо у них це найвищий документ.Igor ANT писал(а):наскільки я знаю - свідоцтво про народження - найвищий документ...