Дякую, а чому у списку, який давали в коснсульстві, разом з черере, у переліку докуменів є?gagarinuman писал(а):не потрібно, лише закордонний, запрошення і два фото.fără nume писал(а):Підскажіть! Потрібно брати свідоцтво про одруження/народження на присягу, і якщо так, то просто оригінали чи переведенні і нотаріально завірені? Дякую!
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Ці документи потрібні для того ,якщо зроблять помилку в сертифікаті.fără nume писал(а):Дякую, а чому у списку, який давали в коснсульстві, разом з черере, у переліку докуменів є?gagarinuman писал(а): не потрібно, лише закордонний, запрошення і два фото.
-
- Активіст
Запитував раніше, але ніхто не відповів, спробую ше раз :
Чи можна на присязі в сертифікаті чи потім при виготовленні СОР змінити 2 букви в прізвищі?
Чи можна на присязі в сертифікаті чи потім при виготовленні СОР змінити 2 букви в прізвищі?
-
- Активіст
тот список документов даеться для оформления бесплатной румынской визы ,там так и написано вверху,и об этом говорит охраник когда выходиш с консульства,а на присягу еше незабудь взять черере,fără nume писал(а):Дякую, а чому у списку, який давали в коснсульстві, разом з черере, у переліку докуменів є?gagarinuman писал(а): не потрібно, лише закордонний, запрошення і два фото.
-
- Новачок
BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Необоснованно никто нигде вам не изменит даже одной буквы(sem1309 писал(а):Запитував раніше, але ніхто не відповів, спробую ше раз :
То что написано в вашем загранпаспорте то и должно быть в сертификате, и в дальнейших документах.
Все остальное через суд.
Либо до момента подачи документов, в паспортном сервисе сломать их трансилестенцию.
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
-
- Активіст
Я маю на увазі, що в мене в укр паспорті і рум документах в прізвищі 2 букви розходяться чи можна зробити так, щоб було як в укр закордонному паспорті?Vio писал(а):Необоснованно никто нигде вам не изменит даже одной буквы(sem1309 писал(а):Запитував раніше, але ніхто не відповів, спробую ше раз :
То что написано в вашем загранпаспорте то и должно быть в сертификате, и в дальнейших документах.
Все остальное через суд.
-
- Зацікавлений
Румунський переклад відрізняється від українського.sem1309 писал(а):Я маю на увазі, що в мене в укр паспорті і рум документах в прізвищі 2 букви розходяться чи можна зробити так, щоб було як в укр закордонному паспорті?Vio писал(а):
Необоснованно никто нигде вам не изменит даже одной буквы(
Все остальное через суд.
-
- Активіст
Та це ясно що відрізняються, я питаю чи можна змінити тих дві букви в написанні прізвища, щоб було всюди ідентично, і в укр документах і в рум документах?над.37 писал(а):Румунський переклад відрізняється від українського.sem1309 писал(а): Я маю на увазі, що в мене в укр паспорті і рум документах в прізвищі 2 букви розходяться чи можна зробити так, щоб було як в укр закордонному паспорті?
-
- Зацікавлений
Я знаю, фотки паспорт і заявасергей 48 писал(а):тот список документов даеться для оформления бесплатной румынской визы ,там так и написано вверху,и об этом говорит охраник когда выходиш с консульства,а на присягу еше незабудь взять черере,fără nume писал(а): Дякую, а чому у списку, який давали в коснсульстві, разом з черере, у переліку докуменів є?
Відправлено через 2 хвилини 25 секунди:
Ну, якщо роблять помилку, то їм треба свідоцтва з переводами, щоб виправити, чи просто оригінали?над.37 писал(а):Ці документи потрібні для того ,якщо зроблять помилку в сертифікаті.fără nume писал(а): Дякую, а чому у списку, який давали в коснсульстві, разом з черере, у переліку докуменів є?
-
- Зацікавлений
Просто оригінали.Це буває рідко,ал потрібно перевіряти сертифікат на місці.fără nume писал(а):Я знаю, фотки паспорт і заявасергей 48 писал(а): тот список документов даеться для оформления бесплатной румынской визы ,там так и написано вверху,и об этом говорит охраник когда выходиш с консульства,а на присягу еше незабудь взять черере,
Відправлено через 2 хвилини 25 секунди:Ну, якщо роблять помилку, то їм треба свідоцтва з переводами, щоб виправити, чи просто оригінали?над.37 писал(а): Ці документи потрібні для того ,якщо зроблять помилку в сертифікаті.
Відправлено через 7 хвилини 51 секунди:
Она спрашивает в зале возле трибуны.Если образовывается очередь,то вызывает домна за столом.Никто никого не валит.LimbaRomania писал(а):Эта рыжая уже в зале спрашивает или где?gallina писал(а):мені здається щ0 оця блондинка з правого боку дійсно завалює людей зараз вона рижа
Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Це неможливо.Вийде зовсім інша фаміліяsem1309 писал(а):Та це ясно що відрізняються, я питаю чи можна змінити тих дві букви в написанні прізвища, щоб булйо всюди ідентично, і в укр документах і в рум документах?над.37 писал(а): Румунський переклад відрізняється від українського.