що за "безкоштовна"? де таке є?xMara писал(а):хто робив безкоштовну візу для присяги - підкажіть, будь ласка, чи реально її відкрити на 6-7 днів? знаю, що стандартно відкривають на 3 дні, але за потреби дають і 5, а от чи вдалося комусь відкрити таку візу на трохи довший термін? поділіться, будь ласка, досвідом!
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
У Рум. консульстві. Відкривають візу для однієї поїздки. Просто там пакет док. такий, що краще за 35 євро болгарську зробити. Але є люди, що відкриваютьIgor ANT писал(а):що за "безкоштовна"? де таке є?xMara писал(а):хто робив безкоштовну візу для присяги - підкажіть, будь ласка, чи реально її відкрити на 6-7 днів? знаю, що стандартно відкривають на 3 дні, але за потреби дають і 5, а от чи вдалося комусь відкрити таку візу на трохи довший термін? поділіться, будь ласка, досвідом!
-
- Зацікавлений
Я делал бесплатную визу в рум консульстве в Киеве. Пакет стандартный как на шенген, визу сделали за 5 дней (открыли на 4 дня, просил на две недели).Igor ANT писал(а):що за "безкоштовна"? де таке є?xMara писал(а):хто робив безкоштовну візу для присяги - підкажіть, будь ласка, чи реально її відкрити на 6-7 днів? знаю, що стандартно відкривають на 3 дні, але за потреби дають і 5, а от чи вдалося комусь відкрити таку візу на трохи довший термін? поділіться, будь ласка, досвідом!
-
- Зацікавлений
Дружина відкрила для себе і мене в Чернівецькому консульстві, нам відкрили з 09.06.2017 по 08.07.2017, виходить на місяць. Вона не казала, що когось, щось просила за термін візи.Ghostrider писал(а):Я делал бесплатную визу в рум консульстве в Киеве. Пакет стандартный как на шенген, визу сделали за 5 дней (открыли на 4 дня, просил на две недели).Igor ANT писал(а): що за "безкоштовна"? де таке є?
Відправлено через 3 хвилини 56 секунди:
Мені з дружиною відкрили на місяцьxMara писал(а):хто робив безкоштовну візу для присяги - підкажіть, будь ласка, чи реально її відкрити на 6-7 днів? знаю, що стандартно відкривають на 3 дні, але за потреби дають і 5, а от чи вдалося комусь відкрити таку візу на трохи довший термін? поділіться, будь ласка, досвідом!
-
- Новачок
Ви помиляєтесь ,глянте на візу - сама віза на 5 днів або коло того , а 1 місяць то коридор в"їзду , виготовляють її по правилу строком до 10 днів(мені зробили за 8 ) при бажанні і за 48 годин роблять але то вже інша історія - термінова і не безкоштовна звичайно.fără nume писал(а):Дружина відкрила для себе і мене в Чернівецькому консульстві, нам відкрили з 09.06.2017 по 08.07.2017, виходить на місяць. Вона не казала, що когось, щось просила за термін візи.Ghostrider писал(а): Я делал бесплатную визу в рум консульстве в Киеве. Пакет стандартный как на шенген, визу сделали за 5 дней (открыли на 4 дня, просил на две недели).
Відправлено через 3 хвилини 56 секунди:Мені з дружиною відкрили на місяцьxMara писал(а):хто робив безкоштовну візу для присяги - підкажіть, будь ласка, чи реально її відкрити на 6-7 днів? знаю, що стандартно відкривають на 3 дні, але за потреби дають і 5, а от чи вдалося комусь відкрити таку візу на трохи довший термін? поділіться, будь ласка, досвідом!
-
- Зацікавлений
хз. Можливо, я звернув увагу, що місяць, ввечері подивлюсь ради цікавості на скільки днів дали.vityok писал(а):Ви помиляєтесь ,глянте на візу - сама віза на 5 днів або коло того , а 1 місяць то коридор в"їзду , виготовляють її по правилу строком до 10 днів(мені зробили за 8 ) при бажанні і за 48 годин роблять але то вже інша історія - термінова і не безкоштовна звичайно.fără nume писал(а): Дружина відкрила для себе і мене в Чернівецькому консульстві, нам відкрили з 09.06.2017 по 08.07.2017, виходить на місяць. Вона не казала, що когось, щось просила за термін візи.
Відправлено через 3 хвилини 56 секунди:
Мені з дружиною відкрили на місяць
-
- Новачок
КИЕВOlexii писал(а):Вчера в Киеве записался на присягу . На 24 .10 .2017 .
Консульство, Гоголевская, 4. Вход со двора.
Это правильный адрес?
-
- Новачок
ПравильныйNIMBLE писал(а):КИЕВOlexii писал(а):Вчера в Киеве записался на присягу . На 24 .10 .2017 .
Консульство, Гоголевская, 4. Вход со двора.
Это правильный адрес?
МИР ВАМ, И МИЛОСТЬ СОЗДАТЕЛЯ!
-
- Зацікавлений
Дякую вам за інформацію! А скажіть, будь ласка, - тобто ви їм надавали квитки і бронь житла на дати, які передбачали перебування 2 тижні - і отримали відмову? Тобто потім довелося міняти квитки і бронь? Якось дуже неприємно виходить (((Ghostrider писал(а): Я делал бесплатную визу в рум консульстве в Киеве. Пакет стандартный как на шенген, визу сделали за 5 дней (открыли на 4 дня, просил на две недели).
-
- Активіст
как всегда бесплатный сыр /////, лучший вариант это болгарская , это по нашему заплатил 30-50 ев, и виза без головняка,xMara писал(а):Дякую вам за інформацію! А скажіть, будь ласка, - тобто ви їм надавали квитки і бронь житла на дати, які передбачали перебування 2 тижні - і отримали відмову? Тобто потім довелося міняти квитки і бронь? Якось дуже неприємно виходить (((Ghostrider писал(а): Я делал бесплатную визу в рум консульстве в Киеве. Пакет стандартный как на шенген, визу сделали за 5 дней (открыли на 4 дня, просил на две недели).