BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Підкажіть будь-ласка хто може допомогти зробити свідоцтво про народження (СОР), в короткі терміни. Дякую.
-
- Активіст
у кого присяга 26,09,17 ,может уже надо обьединяться, думать как ехать, и т,д,
Вот тоже интересует, может знает кто? Или есть другие варианты добраться из Черновцов в аэропорт Сучавы.maximus писал(а):Сколько берут таксисты в Сучаве от автовокзала в аэропорт?
-
- Новачок
Якщо з Чернівців то рейсові бусікі з автовокзалу(купити квитки можна через інет або там особисто) або бла - бла - кар шукайте . З тих хто везе на присягу і назад точно жоден не їде за день до присяги.лапушка писал(а):Підкажіть будь ласка контакти перевізників, щоб приїжджали в Бухарест в понеділок, щоб переночувати в готелі.
-
- Зацікавлений
Як зробити програмування товару в Молдові?
Відправлено через 50 секунди:
Programare dosar
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
При програмуванні онлайн на подачу досару потрібно відсилати відскановані документи (оригінали)?
Відправлено через 50 секунди:
Programare dosar
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
При програмуванні онлайн на подачу досару потрібно відсилати відскановані документи (оригінали)?
-
- Новачок
Підскажіть будь-ласка, або виправіть (подається новий член родини, і я вже підзабувся, які документи потрібно )
1-ше коліно (батьки):
СОР(батьків)
СОБ (батьків)
СОР(заявника)
Внутрішній та закордонний паспорт
Справка з Укр про несудимість
2довіреності (скиньте будь/ласка їх зміст)
Це все перекласти та нотаріально завірити.
Оскільки заявник носій, то впевнений в сдачі
Присяги, то ПІДСКАЖІТЬ , скільки копій робити кожного документа , щоб вистачило на *весь шлях* ( від подачі до отримання закордонника (5))
1-ше коліно (батьки):
СОР(батьків)
СОБ (батьків)
СОР(заявника)
Внутрішній та закордонний паспорт
Справка з Укр про несудимість
2довіреності (скиньте будь/ласка їх зміст)
Це все перекласти та нотаріально завірити.
Оскільки заявник носій, то впевнений в сдачі
Присяги, то ПІДСКАЖІТЬ , скільки копій робити кожного документа , щоб вистачило на *весь шлях* ( від подачі до отримання закордонника (5))
-
- Новачок
Можна детальніше про це? )Iren1989 писал(а): Цікаво, а не в зв'язку з ним, ми тепер конституцію перекладати маємо)
-
- Новачок
Ну якщо припустити що лист цієї жінки прочитало керівництво АНЧ і по своєму прийняло до уваги то можна звязати його з тим що з"явились переклади паспорту та конституції (серьйозні речі) а неприпустимі для солідних людей при посадах (доторкніться до носа , скажіть як каже свинка) - пропали. Адже по датам співпадає це з"явилось якраз на присягах після листа. А остання присяга вийняток то однозначно рум. свята на які всі були вихідні 4-5 днів.Nightprince писал(а):Можна детальніше про це? )Iren1989 писал(а): Цікаво, а не в зв'язку з ним, ми тепер конституцію перекладати маємо)
Звичайно все написане мною то лиш здогадки та припущення - час покаже що там і як , а ми всі надіємся на краще але не забуваєм готуватись до складного.
-
- Активіст
Саме так я теж думаю. Але поясню ще своїми словами для Nightprince, якщо вже мене спитав.vityok писал(а):Ну якщо припустити що лист цієї жінки прочитало керівництво АНЧ і по своєму прийняло до уваги то можна звязати його з тим що з"явились переклади паспорту та конституції (серьйозні речі) а неприпустимі для солідних людей при посадах (доторкніться до носа , скажіть як каже свинка) - пропали. Адже по датам співпадає це з"явилось якраз на присягах після листа. А остання присяга вийняток то однозначно рум. свята на які всі були вихідні 4-5 днів.Nightprince писал(а):
Можна детальніше про це? )
Звичайно все написане мною то лиш здогадки та припущення - час покаже що там і як , а ми всі надіємся на краще але не забуваєм готуватись до складного.
Мені як і багатьом було незрозуміла ота раптова "манна небесна" з конституцією та перекладами сторінок паспортів. Цього не було навіть в "найкривавіші" часи першого правління Тіну. Мамалиги були, зуби акули були, але конституцій не було. Причому це не якась спонтанна примха на присязі, а сплановане нововведення, адже той текст румунської конституції укр. мовою треба було заздалегідь знайти, роздрукувати на листочках і т.д. Значить, на то була якась вагома причина.
Знову ж таки потім як і багато хто з форуму прочитала листа-звернення до Тіну на фейсбуці і все склалось в картинку. По даті, по логіці.Тіну бачив листа, він активно сидить на тій сторінці, ставлячи лайки та роблячи з неї репости. Тепер носа торкатись, мабуть, не будемо, але перекладати конституцію прийдеться у випадку попадання в чудо-кімнату. Не знаю, як кому, але я особисто про якісь там зуби акули/свині/ могла би викрутитись, бо це питання на логіку, а не перераховування зубів насправді. І до носа торкнутись мені корона би не впала. Ну полюбувались би моїм пірсингом.
А от переклад паспортів та конституції, де нічого не придумаєш, ніяк не викрутишся, не заговориш зуби.... І повторю слова Віті, це мої припущення та здогадки. Думаю, наступних пару присяг прояснить ситуацію.
Скоро присяга. Сиджу вчу конституцію, паспорт вже переклала
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Дякую.Iren1989 писал(а):Саме так я теж думаю. Але поясню ще своїми словами для Nightprince, якщо вже мене спитав.vityok писал(а): Ну якщо припустити що лист цієї жінки прочитало керівництво АНЧ і по своєму прийняло до уваги то можна звязати його з тим що з"явились переклади паспорту та конституції (серьйозні речі) а неприпустимі для солідних людей при посадах (доторкніться до носа , скажіть як каже свинка) - пропали. Адже по датам співпадає це з"явилось якраз на присягах після листа. А остання присяга вийняток то однозначно рум. свята на які всі були вихідні 4-5 днів.
Мені як і багатьом було незрозуміла ота раптова "манна небесна" з конституцією та перекладами сторінок паспортів. Цього не було навіть в "найкривавіші" часи першого правління Тіну. Мамалиги були, зуби акули були, але конституцій не було. Причому це не якась спонтанна примха на присязі, а сплановане нововведення, адже той текст румунської конституції укр. мовою треба було заздалегідь знайти, роздрукувати на листочках і т.д. Значить, на то була якась вагома причина.
Знову ж таки потім як і багато хто з форуму прочитала листа-звернення до Тіну на фейсбуці і все склалось в картинку. По даті, по логіці.Тіну бачив листа, він активно сидить на тій сторінці, ставлячи лайки та роблячи з неї репости. Тепер носа торкатись, мабуть, не будемо, але перекладати конституцію прийдеться у випадку попадання в чудо-кімнату. Не знаю, як кому, але я особисто про якісь там зуби акули/свині/ могла би викрутитись, бо це питання на логіку, а не перераховування зубів насправді. І до носа торкнутись мені корона би не впала. Ну полюбувались би моїм пірсингом.
А от переклад паспортів та конституції, де нічого не придумаєш, ніяк не викрутишся, не заговориш зуби.... І повторю слова Віті, це мої припущення та здогадки. Думаю, наступних пару присяг прояснить ситуацію.
Скоро присяга. Сиджу вчу конституцію, паспорт вже переклала
Последний раз редактировалось Nightprince 14 июн 2017, 22:34, всего редактировалось 1 раз.