А у кого то номер досара 32*** за 2016 год - сразу после выхода приказа записывался в Черновицком консульстве на конец января!!! )Aynat писал(а):Согласна. У меня нор досара 37*** за 2016 год. Сразу записалась на присягу, и назнаачена присяга на конец сентября 2017 года ( и это очень хорошо- в Одессе записывалась). Как-то такleliks писал(а): люди у которых номера досаров находятся по соседству(хоть в пределах 10 или 5, или вообще подряд идут), после выхода в приказ, индивидуально разными способами и в разное время записываются на присягу, и закономерности здесь быть не может, т.е 2 человека у которых номера досаров идут подряд и они вышли в одном приказе, но один может попасть на присягу через 1-2года, другой через 4 месяца, после выхода в приказ.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
То правда, що на СОР у Сучаві записують раз на три місяці? Якщо так, то коли?
І, якщо у когось під руками ссилка, можете кинути?
Дякую.
Дякую.
-
- Зацікавлений
Вітаю всіх зі здачею присяги)
-
- Зацікавлений
Приєднуюсь до статистики. 72*** за 2015, наказ від січня 2017 - через Бухарест записали на початок грудня! Не дуже втішно стільки чекати, але головне, щоб все добре пройшло.Влад Черновцы писал(а):А у кого то номер досара 32*** за 2016 год - сразу после выхода приказа записывался в Черновицком консульстве на конец января!!! )Aynat писал(а):
Согласна. У меня нор досара 37*** за 2016 год. Сразу записалась на присягу, и назнаачена присяга на конец сентября 2017 года ( и это очень хорошо- в Одессе записывалась). Как-то так
Доброго вечора всім , скажіть будь-ласка , хто отримував запрошення на присягу в Чернівецькому консульстві , отримав запрошення та маленький додаток , де вказаний список потрібних документів :
-2 fotografii recente 3/4
- Cererea / declaratia certeficata de consul la Consulat
- pasaport ucrainean intern si extern
- alte documente justificative ( certificat de stare civila)
по останньому пункту , я так зрозумів , свідоцтво про цивільний стан (що це свідоцтво про одруження, народження,чи що?) , це є необхідний документ ? , до речі в запрошенні не вказано на яку годину з'явитись тільки дата 3.04.2018 (чекати ще дуже довго), дякую за відповідь .
-2 fotografii recente 3/4
- Cererea / declaratia certeficata de consul la Consulat
- pasaport ucrainean intern si extern
- alte documente justificative ( certificat de stare civila)
по останньому пункту , я так зрозумів , свідоцтво про цивільний стан (що це свідоцтво про одруження, народження,чи що?) , це є необхідний документ ? , до речі в запрошенні не вказано на яку годину з'явитись тільки дата 3.04.2018 (чекати ще дуже довго), дякую за відповідь .
-
- Зацікавлений
Ми дали документи вже місяць і чекаємо докладну.OkM писал(а):То правда, що на СОР у Сучаві записують раз на три місяці? Якщо так, то коли?
Дякую.
Відправлено через 3 хвилини 12 секунди:
Скажіть,скільки часу проходить від моменту реєстрації на Сор і Соб і до отримання довади.Подача в Сучаві.
Кто записывался в Сучаве на Соб, напишите пожалуйста реальную обстановку, посредник ничего конкретного не говорит)))) Благодарна за любую информацию
-
- Активіст
Я пришла через недели 4. Пом. консула мне сказала, что еще у них нет информации обо мне. А я точно знала, что один человек с моего приказа записался на присягу и стала ныть ей (не требовать!!!!), что вот, а уже записывались у Вас с моего приказа. Она сначала нивкакую, я расстроилась, села там и сижу. Молчу. Посидела минут 10, она видать сжалилась надо мной и отнесла мой паспорт куда-то- по компьютеру пробить, и оказалось что все уже видят они в компьютере. И меня записали)))leliks писал(а):Вы выжидали какой то срок после выхода в приказ, прежде чем обращаться в консульство по поводу записи на присягу, либо сразу обратились после выхода в приказ?Aynat писал(а):
слышал время надо выждать 3-6 недель, правда ли это?
-
- Зацікавлений
Так, мене цікавить дуже це питання, оскільки теж планую записуватись в найближчий час. Підскажіть, що, де і як. Буду дуже вдячний. Можна на особисту почту.лапушка писал(а):Вчора реєструвала свого чоловіка на СОР в Київському консульстві, сьогодні призначили дату на 11 липня. Раніше хтось писав, що на вересень записують, це неправда. Якщо є запитання по реєстрації на econsulat.ro звертайтесь, можу підказати, те що буду знати. Мені також один форумчанин допоміг, за що йому дуже вдячна.
Вдячний на перед!
-
- Зацікавлений
То все-таки звіряють документи, які подавали на досар, і документи на СОР? Чи лише перевіряють їх справжність?