У мене таке саме було. Вiза була допустим по 14.07, а перетинав кордон 15.07 в 1:00 ночi. Теж переживав за це. Але у мене був био паспорт, а вiзу поставив на всяк випадок, перестрахвався, на випадок, якщо там ме безвиз щоб буде не працювати. Тому вiдразу румуну майже в лице показав, що у мене био, щоб не питав, чому по вiзi по 14-те не виiхав.Bucovineţ писал(а):А якщо 5 днів в притик - можуть на 6 днів дати?...Armstrong писал(а):
Я записувався на сайтi https://evisa.mae.ro за 3 тижня.
Потрібні тільки паспорти внутрішній український і закордонний український + 2 фото 3,5х4,5 чи ще щось?... - я подавав закордонний паспорт, бiлет туди i назад, бронь в готелi з букiнга, фото своэi kredit card з Привата, копiя страховки + CERERE. Це все прикрiпляв на сайтi, коли заповняэте свою анкету на подачу i вiдправлял. На форумi ктось прикрiплював iнструкцiю на рос., як i що заповняти. Iшов по нiй. Все просто. Потiм вам на мейл приходить, дата коли прийти та принести всi оригiнали в посольтво. У мене було через тиждень. Принiс вiддав. Ще через тиждень прийшов за паспортом з вiзою. Дають на 5 днiв. Безкоштовно.
просто 5 день - день виїзду (автобусом о 16:00 з Бухаресту в Чернівці) - чи встигну перетнути кордон до 23:59 5-го дня візи?..
Видають стандарт на 5 днiв. Хiба що можете показати бiлети, бронь на такi-то дати i щоб вони по ним видавали.
Відправлено через 7 хвилини 20 секунди:
[/img]
пришлiть вашу особисту почту, вiдправлю Вам iнструкцiю на рос.мовi, йшов по нiй...Тут не вдаэться менi прикрiпити.dex2006 писал(а):от у мене теж це питання, дійшла до загрузки докментів на цьому ж сайті і зависла...Bucovineţ писал(а):
А якщо 5 днів в притик - можуть на 6 днів дати?...
просто 5 день - день виїзду (автобусом о 16:00 з Бухаресту в Чернівці) - чи встигну перетнути кордон до 23:59 5-го дня візи?..
А якщо Вам 5 мало і ви отримали сертифікат то виїжджайте по ньому, ви вже громадянин і можете перебувать в країні скільки хочете (якщо не віддасте сертифікат щоб робили сор/сорб)