Это сами так решили спустя пол года записываться, или консульство по каким причинам заворачивало?Julia23 писал(а):в приказ вышла еще в начале февраля, получается прошло пол года)griga писал(а): Добрый вечер, спасибо, полезно. А когда мама вышла в приказ, сколько ждали что бы записаться на присягу?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: RE: Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Ищу транспорт на присягу на 05.09
С черновцов/измаила/одессы/киева в идеале за 1-2 дня, но рассмотрю все предложения
С черновцов/измаила/одессы/киева в идеале за 1-2 дня, но рассмотрю все предложения
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Доброго дня! опишіть будь-ласка процедуру отримання булетіну в Сучаві, реєстрація, ціна, найкоротші терміни(СОР маю)буду дуже вдячний за інфо.
як найшвидшe мeнe нe зовсім влаштовує тому що з мовою проблeми, тому потрібно або назбирати eнну сумму або визубрити мінімум питань і відповідeй, звязався з адвокатом щоб спробував записати мeнe на 2-3. місяця пізнішe, спасибіКанонушка писал(а):Це вже як повезе , я вийшла в приказ 3 тижні тому, мене мій адвокат ще не записав, я попросила якнайшвидше, але не знаю як получитьсяDeivus писал(а): Думаю можна , а пів року дається щоб записатися , а не зоб здати, тільки вас перезапишуть аж на наступний рік мабуть
Спасибі, а це точно що на наступний рік запишуть, наприклад відтянути на місяців 3 неможливо? чи то залежить від адвоката?
Відправлено через 44 секунди:Всі здали)Olexii писал(а):Как прошла Присяга ? Кто знает ?
-
- Новачок
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, перший раз не здала присягу, подалася вдруге. Чи буде моя справа розглядатись так само довго чи вже швидше?
-
- Зацікавлений
Так ж зараз не має таких вимог до мови як раніше, тому варто йти пробувати здавати тепер, бо потім ще все може помінятисяDeivus писал(а):як найшвидшe мeнe нe зовсім влаштовує тому що з мовою проблeми, тому потрібно або назбирати eнну сумму або визубрити мінімум питань і відповідeй, звязався з адвокатом щоб спробував записати мeнe на 2-3. місяця пізнішe, спасибіКанонушка писал(а): Це вже як повезе , я вийшла в приказ 3 тижні тому, мене мій адвокат ще не записав, я попросила якнайшвидше, але не знаю як получиться
Відправлено через 44 секунди:
Всі здали)
-
Автор темы - Постійний користувач
Здравствуйте! Анализируя по своим клиентам которые подавали повторно разницы нет, может в этом году ситуация измениться в лучшую сторону.Вікторія l писал(а):Доброго вечора, підскажіть будь ласка, перший раз не здала присягу, подалася вдруге. Чи буде моя справа розглядатись так само довго чи вже швидше?
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
-
- Новачок
Кто знает, очень прошу написать сайт для записи на СОР в Сучаве.
Відправлено через 1 годину 4 хвилини 18 секунди:
Відправлено через 3 хвилини 47 секунди:
Відправлено через 1 годину 4 хвилини 18 секунди:
Добрый день! Прочитала на сайте вашу информацию о том что вы уже имеете сор. Поделитесь , пожалуйста , как надо и что надо для получения СОРа после присяги. Заранее благодарна.oscar писал(а):Доброго дня! опишіть будь-ласка процедуру отримання булетіну в Сучаві, реєстрація, ціна, найкоротші терміни(СОР маю)буду дуже вдячний за інфо.
Відправлено через 3 хвилини 47 секунди:
Добрый день! Прочитала на сайте вашу информацию о том что вы уже имеете сор. Поделитесь , пожалуйста , как надо и что надо для получения СОРа после присяги. Заранее благодарна.oscar писал(а):Доброго дня! опишіть будь-ласка процедуру отримання булетіну в Сучаві, реєстрація, ціна, найкоротші терміни(СОР маю)буду дуже вдячний за інфо.
-
- Новачок
Доброго дня. Цікавить питання запису на присягу. Вийшла в прикази 2 тижні тому. Порадьте, хто може допомогти із записом на присягу в найближчий час в Чернівецькому консульстві. Дякую!
-
- Новачок
Доброго времени суток!
Кто может помочь в получении Булетина и загранпаспорта?
Был на отдыхе и украли булетин и загран. Теперь нужно срочно восстановить.
Сколько это будет стоить?
Кто может помочь в получении Булетина и загранпаспорта?
Был на отдыхе и украли булетин и загран. Теперь нужно срочно восстановить.
Сколько это будет стоить?