VladP писал(а):12/10 був на присязі. Пишу короткий звіт з телефону в поїзді.
Перший захід. Здав. Відчуття не передати.
Тіну не було. Здали всі 100%, навіть ті що були повний 0 в лімбі
Я думав що я погано знаю лімбу і я провалюсь, а виявляється що є кадри які повний 0 і навіть присяги не знали і все таки пройшли.
07:00 секурітяк почав зачитувати прізвища, приблизно по 10 чоловік. Підходимо , розписуємось і йдемо на patru etaje. Нічого не питає, жодних лишніх слів і питань.
Секурітячка була в шоці з зовнішнього вигляду і не раз робила зауваження за adidași
Про зовнішній вигляд напишу згодом нижче.
Піднялись до sala de jurământul молодий лаборант перевірив паспорти і фото і в паспорт поклав листочок з присягою. По одному почали сідати по порядку.
В залі не хватило стільців , зала була повна аж до дверей чоловік десь приблизно 200
Заповнився зал зайшла Рижа доамна з колегами почала спіч і що треба підготувати лист запрошення, паспорт і 2 фото.
Почала викликати по 10 чоловік приблизно.
З цих 10-ти десь 2-3 могла задати питання , а переважно нічого не питала
Питання були елементарні
- de unde ești?
- aveți copii?
- cum cheamă mama și tatăl?
- data de naștere?
Приблизно так, за граматику перепрошую пишу з телефону по пам'яті доки не забув.
Більшість не могла нормально відповісти на ці питання. Я не знаю на що вони надіялися.
Запам'ятався персонаж який на питання почав ВІДПОВІДАТИ УКРАЇНСЬКОЮ. Рижа доамна каже йому nu, nu ucraneanea... І він теж пройшов.
Ще був молдован , який по рускі почав говорити до доамни, щось про дітей, в залі повисла гробова тишина, Але і він теж пройшов.
Тобто він свідомо міг потопити сертифікати на себе і дітей.
Щодо дітей. Беріть паспорти на дітей і фото!! Був чоловік , який цього не взяв на 2-х дітей, обернувся в зал і сам до себе БЛЯЯЯ...
Зовнішній вигляд просто жесть. Шопопало.
Люди, ви прийшли на ЦЕРЕМОНІЮ ПРИЙНЯТТЯ ГРОМАДЯНСТВА
Ну як можна в кроссовках і балахоні з капюшоном прийти?
І нафіга ви тащите рюкзаки і сумки туди з собою???
Лишіть в машині !!!!
Було 2 чи 3 у яких не було фото. Вот така безвідповідальність.
У третини не обрізані фото. У вас немає ножиць дома???? Шок.
Біля мене сидів мужик , від якого дико воняло і який ФОТО РВАВ ПАЛЬЦЯМИ. Серйозно. І таку рвану тяп-ляп фотку він поніс на сертифікат. Я в шоці.
Зайшов замісник, всі встали, доамна сказала як треба стояти під часу гімну.
Співати гімн не обов'язково.
Дальше замісник сказав брати мікрофон, вставати і читати по черзі присягу
І тут понеслась....
ЮР замість ЖУР
ДЕПУТАТЕ ПАРТІЄ замість самі знаєте чого
ІНТЕРНАЦІОНАЛЄ замість інтересом
І т.д .
Більшість читали не правильно, з помилками ПРОСТО КРОВ З ВУХ. Я не знаю як замісник це все витерпів.
Половина жінок говорили ДЕВОТАТ
Замісник мовчав на це.
Якось так. Нормально одівайтесь хоть раз житті, нема грошей на костюм? В секонді полки ломляться від сорочок і піджаків. Я сам так купив і виглядав нормально
Стидно за українців і молдован. Три рядка присяги половина не могла вивчити...
Хотя це все що було потрібно...
Всім удачі! Лімбу я вчив без дорогущих репетиторів. Якщо знаєте інглиш перфект то і лімбу самостійно осилите до початкового рівня , потрібного на здачу присяги.
Шукайте друга молдована і хай вам поможе
La revedere!
да весело- цирк продолжаеться - как они все это терпят не знаю- просто наверное принемают всех украинцев за идиотов-или идиоты сезжаються во вторник в Бухарест ,ну понятно эти люди не читают форум и не имеют малейшего уважения не к себе не к самому действию происходяшего, вообшем *ганьдьба* на моей присяге один парень в толстовке с капишеном вципился в свой рюкзак обеими руками что и микрофон не взял начал читать просто в голос- вообшем кадры-нарочно не придумаеш---дали будэ---