А як тоді бути, якщо я все таки хочу сам все пройти? Хто шо думає з цього приводу..?[/quote]Noroc писал(а):Привіт, хто знає такий момент? В мене в сертифікаті пише місце народження республіка Дагестан, (Росія не пише,хоча зараз це Росія) посередник каже шо це проблема і такий сертифікат треба переробляти, щоб там писало Росія.... Це просто дурдом для мене
Я так собі думаю, у багатьох же людей свідоцтва ссср зразку, і невже то грає якусь роль? Не всі ж народилися в Україні...
В моєму сорі пише Дагестанська республіка радянського союзу. Коли я записувався на присягу в Києві то жіночка теж довго шукала той Дагестан, а потім я сказав шо то Росія і вона сказала добре і знайшла зразу і не було ніяких проблем. Якщо я зараз поїду в Київ здавати на СОР, то в мене справді може бути проблема? І взагалі сказали якщо місце народження не Україна то консульство не прийме..
Да, действительно не примут, Вам надо подавать документы в стране рождения. Если хотите сами делать, то надо приезжать в Москву и подаваться. Я тут живу давно, если что - пишите в личку, расскажу подробнее. Если в Россию желания ехать нет, то тогда в Румынию по предварительной записи. Но...насколько я понимаю, Вы можете без записи приехать в пятницу податься в Бухаресте.
Отправлено спустя 17 минут 28 секунд:
К сожалению это правда, что СОРы можно делать либо в Румынии либо в стране рождения. Когда я давал присягу в консульстве, то ей этот вопрос задавали те, кто был рожден в Молдове, она сказала, что не примет доки у них, потому что правила у них сейчас такие, что где родился там и подаваться надо.minte писал(а):Доброї ночі всім. Читаю постійно форум і багато корисної інформації для себе знайшов. Напишу свою історію, що буде корисна. На якомусь форумі читав, чи на цьому або одеському, що в Україні з свідоцтвом іншої країни СОР не можна зробити, або в країні видачі або в Бухаресті. Думаю це правда.
Отправлено спустя 1 минуту 56 секунд:
Да, действительно не примут, Вам надо подавать документы в стране рождения. Если хотите сами делать, то надо приезжать в Москву и подаваться. Я тут живу давно, если что - пишите в личку, расскажу подробнее. Если в Россию желания ехать нет, то тогда в Румынию по предварительной записи. Но...насколько я понимаю, Вы можете без записи приехать в пятницу податься в Бухаресте.Vit-vit писал(а):А як тоді бути, якщо я все таки хочу сам все пройти? Хто шо думає з цього приводу..?Noroc писал(а):Привіт, хто знає такий момент? В мене в сертифікаті пише місце народження республіка Дагестан, (Росія не пише,хоча зараз це Росія) посередник каже шо це проблема і такий сертифікат треба переробляти, щоб там писало Росія.... Це просто дурдом для мене
Я так собі думаю, у багатьох же людей свідоцтва ссср зразку, і невже то грає якусь роль? Не всі ж народилися в Україні...
В моєму сорі пише Дагестанська республіка радянського союзу. Коли я записувався на присягу в Києві то жіночка теж довго шукала той Дагестан, а потім я сказав шо то Росія і вона сказала добре і знайшла зразу і не було ніяких проблем. Якщо я зараз поїду в Київ здавати на СОР, то в мене справді може бути проблема? І взагалі сказали якщо місце народження не Україна то консульство не прийме..
Отправлено спустя 17 минут 28 секунд:
К сожалению это правда, что СОРы можно делать либо в Румынии либо в стране рождения. Когда я давал присягу в консульстве, то ей, консулу, этот вопрос задавали те, кто был рожден в Молдове, она сказала, что не примет доки у них, потому что правила у них сейчас такие, что где родился там и подаваться надо.minte писал(а):Доброї ночі всім. Читаю постійно форум і багато корисної інформації для себе знайшов. Напишу свою історію, що буде корисна. На якомусь форумі читав, чи на цьому або одеському, що в Україні з свідоцтвом іншої країни СОР не можна зробити, або в країні видачі або в Бухаресті. Думаю це правда.