привет, хотел узнать откуда и как и сколько стоит поездка с украины в британию на микроавтобусе,если есть надежный перевозчик напишите, спасибо,Kornuta писал(а): ↑27 ноя 2017, 01:26Не знаю,як на рахунок літака.Мій син їхав мікроавтобусом у Лондон.Булетіна було достатньо для перетину кордонів.Канонушка писал(а): ↑26 ноя 2017, 23:11
А скажіть будь-ласка чи можна летіти літаком по булетину, бо мені казали що тільки по заграну, бо що по булетину не можливо замовити квитки і зробити чекін
Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
Не волнуйтесь я тоже сдавала в четверг)
Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
І мене цікавить???
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Не хвилюйтесь. Люди подавали Досари раніше за вас і також ще не вийшли в приказ. Слідкуйте за своїм Досаром тут:
http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/c ... articol-11
-
- Активіст
Я вибачаюсь,але у мене коли я пробувала перевірити подруги досар на цьому сайті,що ви написали-пише,що останній раз сайт був активним 06.10.2017.Перевірити неможливо!!!Не грузиться.Це тільки так у мене,чи може ще хтось стикнувся з цією проблемою?То ж де можна на даний момент перевірити досари???sergey74 писал(а): ↑27 ноя 2017, 08:15Не хвилюйтесь. Люди подавали Досари раніше за вас і також ще не вийшли в приказ. Слідкуйте за своїм Досаром тут:
-
- Активіст
Рекомендую писати запити в ANC напряму. Так можна швидше взнати про приказ, бо сайт не оновлюють часто.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Fedot25 писал(а): ↑26 ноя 2017, 12:21Добрий день! Наскільки ваша інформація правдива? Згідно з моєю інфою, а саме 21.11, приблизно, з 120 "зайшовших" 28-30 присягу не здалиІгор1 писал(а): ↑23 ноя 2017, 11:56Доброго дня всім!
Був з дружиною на останній присязі 21.11. Були записані в перший захід.
Відразу кажу - це була мегашара, здали всі, навіть ті, хто не міг прочитати 3 рази нормально слова присяги.
А тепер докладніше:
Ми підійшли до АНЧ о 8.30 - перший захід вже запустили та почали читати листи на подачу документів.
Я підійшов до охоронниці та сказав що запізнився і чи можна перевірити чи є я в списках на 1й захід. В списках знайшов себе і дружину, охоронниця сказала щоб я поставив підпис та чекав на другий захід. До неї підійшов інший охоронець, вони порадились (він по рації запитав чи щє не почалась присяга) та вирішили запустити нас та щє декількох людей, які теж не прийшли коли зачитували списки.
На четвертий поверх нас провів той охоронець та перевірив у кожного загранпаспорти та наявність фото, потім пропонував сісти де були вільні місця.
Руда домна пояснила правила, що треба встати коли буде звучати гімн, після цього називали прізвища, потрібно було підійти з паспортом та фото до неї, вона забирала фото. На дітей треба було заповнити анкету та віддати фото. Коли перекличка закінчилась зайшов голова комісії та пояснив, що не потрібно хвилюватись та читати присягу чітко і не спішити. Атмосфера була дуже доброзичлива (в цей день було свято - день Св. Михайла). Тіну заходив, пройшовся по залу та вийшов і більше не заходив.
Питань нікому не задавали, тільки читали присягу, десть 5-7 чоловік перечитували її по декілька раз бо плутали слова. Голова комісії закривав очі на неправильний наголос та на "Е" в словах замість "Є". Коли всі закінчили читати присягу, голова комісії привітав з присутніх нових румунів та вийшов з зали. Після того як він вийшов зайшов "Горилич" (побачивши його я зрозумів чого в нього таке прізвисько).
Почали видавати ссертифікати - називали прізвищє (викликали по 6-8 чоловік), ставили підпис та забирали сертифікат. Тих, хто отримав сертифікат просили відразу покинути приміщення.
В цей день здали абсолютно всі.
[/quot
Не знаю звідки у Вас інформація про нездавших, я описав те, що бачив сам.
-
- Зацікавлений
Не только у Вас, действительно информация по артикулу 11 не обновляется вот уже почти как 2 месяца, хотя свежие приказы выходятKornuta писал(а): ↑27 ноя 2017, 09:25Я вибачаюсь,але у мене коли я пробувала перевірити подруги досар на цьому сайті,що ви написали-пише,що останній раз сайт був активним 06.10.2017.Перевірити неможливо!!!Не грузиться.Це тільки так у мене,чи може ще хтось стикнувся з цією проблемою?То ж де можна на даний момент перевірити досари???sergey74 писал(а): ↑27 ноя 2017, 08:15
Не хвилюйтесь. Люди подавали Досари раніше за вас і також ще не вийшли в приказ. Слідкуйте за своїм Досаром тут:
-
- Активіст
ответила в личку.
Відправлено через 19 секунд:
ответила в личку.
Здравствуйте!
А какой срок есть для записи на присягу после выхода термена?
А какой срок есть для записи на присягу после выхода термена?
-
- Зацікавлений
Привет, кто-то вкурсе, можно ли лететь по булетину