BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Тетианна
Зацікавлений
Благодарил (а): 11 раз
Контактная информация:

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Тетианна » 07 янв 2018, 11:29

Kornuta писал(а):
07 янв 2018, 11:00
Тетианна писал(а):
07 янв 2018, 09:50
Це значить що чернівецьке консульство шукае любої зацепки щоб відфутболити людину восвоясі, вони чудово знають ситуацію з реестраціею на Румунію, не у всіх е можливість зарееструватись онлайн, тому людині нічого не залишаеться як звертатись до посередників, це жахлива схема корупціі
Ви повністтю праві,у чернівецькому консулаті такий безпрєдєл коїться вже давно!!!!!Я не знаю чи це корупція,чи просто бажання виставити себе ДДДУЖЕЕЕ розумною і непідступною,але легенди про нашу "залізну леді" вже неодноразово обговорювалися у всіх колах.І що саме цікаве-коли пишеться скарга безпосередньо у румунський консулат на таке відношення у чернівецькому консулаті,то відповіді приходять напрочуд мляві,з яких видно,що ніяких дій по відношенню бездіяльності чернівецького консулату-зроблено не буде.....тобто-трактор знає,куди їде!!!!
А мені здаеться що це добре відпрацьована схема, створювати проблеми на рівному місці щоб загнати людину в тупік, щоб здерти з неї побільше, більш ніж впевнена що і цій,, залізній леді,, і всій їй шайці відстібують за ці,, штучні,, проблеми хороші суми

чиполино
Зацікавлений
Благодарил (а): 53 раза

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение чиполино » 07 янв 2018, 12:11

Всем привет.Наверное надо как-то так:
http://pochekun.net/editor/19768/

Kornuta
Активіст
Благодарил (а): 58 раз

Сообщение Kornuta » 07 янв 2018, 12:19

Тетианна писал(а):
07 янв 2018, 11:29
Kornuta писал(а):
07 янв 2018, 11:00

Ви повністтю праві,у чернівецькому консулаті такий безпрєдєл коїться вже давно!!!!!Я не знаю чи це корупція,чи просто бажання виставити себе ДДДУЖЕЕЕ розумною і непідступною,але легенди про нашу "залізну леді" вже неодноразово обговорювалися у всіх колах.І що саме цікаве-коли пишеться скарга безпосередньо у румунський консулат на таке відношення у чернівецькому консулаті,то відповіді приходять напрочуд мляві,з яких видно,що ніяких дій по відношенню бездіяльності чернівецького консулату-зроблено не буде.....тобто-трактор знає,куди їде!!!!
А мені здаеться що це добре відпрацьована схема, створювати проблеми на рівному місці щоб загнати людину в тупік, щоб здерти з неї побільше, більш ніж впевнена що і цій,, залізній леді,, і всій їй шайці відстібують за ці,, штучні,, проблеми хороші суми
Да-да!!!І що саме цікаве-це робиться ТІЛЬКИ у чернівецькому консулаті,,,,,,у Києві та Одесі напрочуд все швидко і цивільно!Може це тому що ми найнаближенні по територіальності???

сергей 48
Активіст
Благодарил (а): 57 раз

Сообщение сергей 48 » 07 янв 2018, 12:27

Kornuta писал(а):
07 янв 2018, 12:19
Тетианна писал(а):

Да-да!!!І що саме цікаве-це робиться ТІЛЬКИ у чернівецькому консулаті,,,,,,у Києві та Одесі напрочуд все швидко і цивільно!Може це тому що ми найнаближенні по територіальності???
привет, да что Вы друзья какая корукция---они бледят букву закона и стоят на страже законов граждан,,,,,-может быть-- *vodka*

Тетианна
Зацікавлений
Благодарил (а): 11 раз
Контактная информация:

Сообщение Тетианна » 07 янв 2018, 13:31

Kornuta писал(а):
07 янв 2018, 12:19
Тетианна писал(а):

Таке відчуття що Чернівцьке консульство окрема держава в якій свої закони проти громадян бажаючих відновити громадянство по кореням, працюе виключно по принципу любим чином перешкоджати громадянам досягти поставленої цілі

Valeriu79
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение Valeriu79 » 07 янв 2018, 15:15

При заполнение заявления на СОБ, пункт добавления документов просит добавить паспорт мужа румынский? Что делать? Как кто заполнял?
Вложения
Безымянный.jpg

Aplinisto
Новачок

Сообщение Aplinisto » 07 янв 2018, 15:33

Всем добрый день.Подскажите пожалуйста,интересует вопрос про подачу досара.
Смогу ли я с минимальными знаниями Румынского,самостоятельно подать досар в Сучаве,сам я с Киева.

Valeriu79
Новачок

Сообщение Valeriu79 » 07 янв 2018, 15:47

Aplinisto писал(а):
07 янв 2018, 15:33
Смогу ли я с минимальными знаниями Румынского,самостоятельно подать досар в Сучаве,сам я с Киева.
Да, без проблем, иногда вообще ничего не спрашивают, просто смотрят все документы.

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение OkM » 07 янв 2018, 18:02

Valeriu79 писал(а):
07 янв 2018, 15:47
Aplinisto писал(а):
07 янв 2018, 15:33
Да, без проблем, иногда вообще ничего не спрашивают, просто смотрят все документы.
Доброго вечора. Всіх з Різдвом.

Зможете подати абсолютно просто. У Сучаві дуже приємна пані приймає, надзвичайно доброзичлива. Нічого не питає. А якщо питає, то тільки, коли заскучає. Я не розуміла, що вона запитала, то вона засміялася і сказала англійською date of birth - дата народження. Знайомий подавав недавно - те саме. Все без проблем.

Vladimir78
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Vladimir78 » 08 янв 2018, 00:19

Всім доброго вечора! Чи є тут такі які не вийшли в приказ що подавали документи ще в 2016, до серпня місяця. Мені вже 2 рази переносили Termin. Останній на серпень. Надіявся, що вже вийде і мій приказ, але не вийшов. Вже чекаю 1,5 роки. Писав в ANC, ще серпні, відповіли що все згідно закону, що повідомлять коли вийде приказ. Чи стикався хтось з цим і як вирішив питання? Чи є сенс звертатися до адвоката в Ромунії? Що робити в такій ситуації, крім того що чикати?
Ответить