А мені здаеться що це добре відпрацьована схема, створювати проблеми на рівному місці щоб загнати людину в тупік, щоб здерти з неї побільше, більш ніж впевнена що і цій,, залізній леді,, і всій їй шайці відстібують за ці,, штучні,, проблеми хороші сумиKornuta писал(а): ↑07 янв 2018, 11:00Ви повністтю праві,у чернівецькому консулаті такий безпрєдєл коїться вже давно!!!!!Я не знаю чи це корупція,чи просто бажання виставити себе ДДДУЖЕЕЕ розумною і непідступною,але легенди про нашу "залізну леді" вже неодноразово обговорювалися у всіх колах.І що саме цікаве-коли пишеться скарга безпосередньо у румунський консулат на таке відношення у чернівецькому консулаті,то відповіді приходять напрочуд мляві,з яких видно,що ніяких дій по відношенню бездіяльності чернівецького консулату-зроблено не буде.....тобто-трактор знає,куди їде!!!!Тетианна писал(а): ↑07 янв 2018, 09:50Це значить що чернівецьке консульство шукае любої зацепки щоб відфутболити людину восвоясі, вони чудово знають ситуацію з реестраціею на Румунію, не у всіх е можливість зарееструватись онлайн, тому людині нічого не залишаеться як звертатись до посередників, це жахлива схема корупціі
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
- Контактная информация:
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Всем привет.Наверное надо как-то так:
http://pochekun.net/editor/19768/
http://pochekun.net/editor/19768/
-
- Активіст
Да-да!!!І що саме цікаве-це робиться ТІЛЬКИ у чернівецькому консулаті,,,,,,у Києві та Одесі напрочуд все швидко і цивільно!Може це тому що ми найнаближенні по територіальності???Тетианна писал(а): ↑07 янв 2018, 11:29А мені здаеться що це добре відпрацьована схема, створювати проблеми на рівному місці щоб загнати людину в тупік, щоб здерти з неї побільше, більш ніж впевнена що і цій,, залізній леді,, і всій їй шайці відстібують за ці,, штучні,, проблеми хороші сумиKornuta писал(а): ↑07 янв 2018, 11:00
Ви повністтю праві,у чернівецькому консулаті такий безпрєдєл коїться вже давно!!!!!Я не знаю чи це корупція,чи просто бажання виставити себе ДДДУЖЕЕЕ розумною і непідступною,але легенди про нашу "залізну леді" вже неодноразово обговорювалися у всіх колах.І що саме цікаве-коли пишеться скарга безпосередньо у румунський консулат на таке відношення у чернівецькому консулаті,то відповіді приходять напрочуд мляві,з яких видно,що ніяких дій по відношенню бездіяльності чернівецького консулату-зроблено не буде.....тобто-трактор знає,куди їде!!!!
-
- Активіст
привет, да что Вы друзья какая корукция---они бледят букву закона и стоят на страже законов граждан,,,,,-может быть--
-
- Зацікавлений
- Контактная информация:
Таке відчуття що Чернівцьке консульство окрема держава в якій свої закони проти громадян бажаючих відновити громадянство по кореням, працюе виключно по принципу любим чином перешкоджати громадянам досягти поставленої цілі
-
- Новачок
При заполнение заявления на СОБ, пункт добавления документов просит добавить паспорт мужа румынский? Что делать? Как кто заполнял?
Всем добрый день.Подскажите пожалуйста,интересует вопрос про подачу досара.
Смогу ли я с минимальными знаниями Румынского,самостоятельно подать досар в Сучаве,сам я с Киева.
Смогу ли я с минимальными знаниями Румынского,самостоятельно подать досар в Сучаве,сам я с Киева.
-
- Новачок
Да, без проблем, иногда вообще ничего не спрашивают, просто смотрят все документы.
-
- Зацікавлений
Доброго вечора. Всіх з Різдвом.
Зможете подати абсолютно просто. У Сучаві дуже приємна пані приймає, надзвичайно доброзичлива. Нічого не питає. А якщо питає, то тільки, коли заскучає. Я не розуміла, що вона запитала, то вона засміялася і сказала англійською date of birth - дата народження. Знайомий подавав недавно - те саме. Все без проблем.
-
- Новачок
Всім доброго вечора! Чи є тут такі які не вийшли в приказ що подавали документи ще в 2016, до серпня місяця. Мені вже 2 рази переносили Termin. Останній на серпень. Надіявся, що вже вийде і мій приказ, але не вийшов. Вже чекаю 1,5 роки. Писав в ANC, ще серпні, відповіли що все згідно закону, що повідомлять коли вийде приказ. Чи стикався хтось з цим і як вирішив питання? Чи є сенс звертатися до адвоката в Ромунії? Що робити в такій ситуації, крім того що чикати?