BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Добрий день цікавить чи можу я працювати в Італії з permis de ședere ?була заміжня з румуном але він нас лишив з дитиною 10 місяців ,чи є в нас шанси ?
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Kornuta писал(а): ↑13 янв 2018, 21:44Доброго вечора!Може хтось відповісти поетапно як робиться булетін румунський і які документи треба для цього?(людину,яка мене пропише там маю)-лише не знаю правильність рухів.Мова йде про Сучаву.Якщо може хтось зможе якусь ссилку написати,як і що і куди???Будь ласка!!!Зараня дякую!
-СОР румунський
-украйінський внутрішній і закордоний паспорт,переведений і завірений у нотаріуса!
-докумети на будинок чи квартиру де буде прописка і бюлетін власника-оригінали!
-СОР украйінський
-сертифікат про отримання громадянства!
Також всіх документів 2 звичайних копійі!
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
І потрібно буде оплатити в касі 10 лей.Anet писал(а): ↑14 янв 2018, 18:06Kornuta писал(а): ↑13 янв 2018, 21:44Доброго вечора!Може хтось відповісти поетапно як робиться булетін румунський і які документи треба для цього?(людину,яка мене пропише там маю)-лише не знаю правильність рухів.Мова йде про Сучаву.Якщо може хтось зможе якусь ссилку написати,як і що і куди???Будь ласка!!!Зараня дякую!
-СОР румунський
-украйінський внутрішній і закордоний паспорт,переведений і завірений у нотаріуса!
-докумети на будинок чи квартиру де буде прописка і бюлетін власника-оригінали!
-СОР украйінський
-сертифікат про отримання громадянства!
Також всіх документів 2 звичайних копійі!
-
- Новачок
Добрий вечір, скажіть будь ласка чи потрібно перед подачею документів для створення паспорта в Сучаві або в Румунії, проходити онлайн реєстрацію? (Дякую за відповідь).
-
- Зацікавлений
Добрый вечер.
Подскажите, это правильный адрес АНЧ:
Strada Blanari 25?
Подскажите, это правильный адрес АНЧ:
Strada Blanari 25?
-
- Новачок
Я перепрошую в Сучаві або в Бухаресті *Vasya1234789 писал(а): ↑14 янв 2018, 18:40Добрий вечір, скажіть будь ласка чи потрібно перед подачею документів для створення паспорта в Сучаві або в Румунії, проходити онлайн реєстрацію? (Дякую за відповідь).
Привіт всім, зробив вже собі COP, взагалі планую зробити весь пакет документів, і хотів запитати , чи є різниця, що зробити першим, внутрішній паспорт Рум. Чи закордоний паспорт, і як це зробити швидко? Дякую всім
-
- Новачок
Недавно писали,спочаку веутрішній ,потім загран так краще якщо будете оформлять нерухомість,авто,і якщо захочете зробить після заграна внутрішній -загран анулюють.
-
- Новачок
Добрый день! Подскажите, кто в последнее время подавался на оформление Заграна (без Булетина) в Киевское консульство? Интересует, какие необходимо с собой иметь документы, где оплачивать сервисный сбор? Заранее всем спасибо.
-
- Новачок
Всіх зі святами! Чи може хтось підказати адресу в Сучаві того центру де виготовляють Бюлетін. Буду вдячний!
-
- Зацікавлений
Оплатить 75 долларов можете на месте в консульстве. Списки документов уже публиковались много раз